Rušení anonymity

21848
11.3.14 13:08

Rušení anonymity

Zdravím,

i když anonymitu skoro nevyužívám, píšu: Možná by z důvodů větší vytíženosti adminů nebylo úplně od věci při zakládání tématu anonymně (nebo i normálně v diskuzi) přidat kolonku „Důvod pro anonymitu“, kterej by se nezobrazoval veřejně, ale pouze adminům. Ta by byla nepovinná a pokud by někdo založil téma anonymně, ale své důvody nechtěl psát veřejně, někdo ho nechal zveřejnit, tak by se adminovi stačilo podívat do té kolonky a podle toho anonymitu zrušit/ponechat. Ulehčilo by to dle mého zbytečné pídění se po důvodech přes SZ, které je určitě zdlouhavé (pokud tu nesedí člověk 24/7).

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
13046
11.3.14 13:10

Souhlasím.. někdy jsou zakládánaá témata anonymně úplně mimo…

• načítám...
6578
11.3.14 13:11

Souhlasím! :pankac:
Někdy i když téma pro jednoho citlivé, se tak ostatním jevit nemusí, ale dotyčný anonym udá své důvody, tak by nemusely být zbytečně odtajněny případy, kde je anonymita opravdu zapotřebí. :palec:

• načítám...
ncc1701
11.3.14 13:12

Bude brán jako pádný důvod „jsem de*il a stydím se, že se ptám“?

• Upravit
21848
11.3.14 13:12
@ncc1701 píše:
Bude brán jako pádný důvod „jsem de*il a stydím se, že se ptám“?

To nevím, to by záleželo spíš na adminovi :lol:

• načítám...
12651
11.3.14 13:13

Souhlas.

• načítám...
12505
11.3.14 13:13

Souhlasím, někdy mi přijde, že se člověk stydí za svůj názor..A tak ho napíše anonymně.
Nebo se chce nějak obhájit nevím. Je mi to jedno.

• načítám...
Safrane
11.3.14 13:14
@Gabrielaaa píše:
Souhlasím.. někdy jsou zakládánaá témata anonymně úplně mimo…

Někdy? Proč vůbec jsou? Co to má za význam? Znáte někdo server, kde jde psát jako anonym?

• Upravit
35791
11.3.14 13:15

Me vzdy fascinuje, kolik znamych a pribuznych sem podle anonymu chodi :mrgreen:

• načítám...
22044
11.3.14 13:16

Jj, také souhlasím. Pak by nedocházelo k trapným úletům typu @Vermion a její poslední anonymní, obratem raději smazané diskuse.

• načítám...
17565
11.3.14 13:17
@pikola píše:
Me vzdy fascinuje, kolik znamych a pribuznych sem podle anonymu chodi :mrgreen:

jo, to si taky říkám, kde všude je eMimino rodinnou záležitostí :-D A přitom zakladatelka detailně vylíčí poměry a vztahy v rodině, konkrétní situace…já být ta příbuzná, tak se poznám a udělám jí peklo anonym neanonym :-D

• načítám...
Tunrida
11.3.14 13:27

A já nechápu, proč někdo řeší nějaký anonymy na internetu. To musí bejt strašně záživný :lol:

• Upravit
5826
11.3.14 13:28

Mě anonymita vůbec nevadí i když jsem jí sama ještě nikdy nepoužila, za své názory se nestydím. Já abych pravdu řekla, nesleduju ani nicky, vždy jen čtu diskuzi. Takže za mě, ať si každý píše anonymně jak chce, mělo by to být každého svobodné rozhodnutí :nevim: Moc nechápu, proč někoho ta anonymita tak rozčiluje :)

• načítám...
Silwinka87
11.3.14 13:28
@Krkael píše:
Zdravím,i když anonymitu skoro nevyužívám, píšu: Možná by z důvodů větší vytíženosti adminů nebylo úplně od věci při zakládání tématu anonymně (nebo i normálně v diskuzi) přidat kolonku „Důvod pro anonymitu“, kterej by se nezobrazoval veřejně, ale pouze adminům. Ta by byla nepovinná a pokud by někdo založil téma anonymně, ale své důvody nechtěl psát veřejně, někdo ho nechal zveřejnit, tak by se adminovi stačilo podívat do té kolonky a podle toho anonymitu zrušit/ponechat. Ulehčilo by to dle mého zbytečné pídění se po důvodech přes SZ, které je určitě zdlouhavé (pokud tu nesedí člověk 24/7).

souhlasím.. :pankac: Těch nesmyslných anonymů je tu čím dál víc :cert:

• Upravit
4024
11.3.14 13:36
@CokeLady píše:
Já anonymitu používám opravdu zřídka, ale tohle mi přijde jako zbytečná byrokracie :nevim: proč? co je mi do toho, že někdo anonymně zakládá diskusi… pro někoho je citlivé že má rakovinu, pro někoho je citlivé jak se jmenují jeho děti, pro dalšího jsou citlivé fotky jeho zahrady, se kterou chce poradit. :nevim:Mně spíš rozčilují ANONYMNÍ normální příspěvky k běžným věcem, kde o sobě nic nepíše a nejsou to zakládající příspěvky, jen v diskusi „o ničem“, třeba o kočárku se někdo ptá anonymně, nebo anonymně komentuje, jak se mu líbil film, to nechápu… Jasně, je to možnost nahlásit a nechat zrušit anonymitu, ale k čemu to je…
:palec: přesně tak souhlasím.
  • načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová