Jaké deníčky chcete číst?

2028
27.2.14 20:19

Jaké deníčky chcete číst?

Ahoj holky :mavam:
Nevím, jestli jste to tady někdy rozebíraly, ale co…
Všimla jsem si, že kolikrát se pod deníčky objevuje, jak takové slátaniny číst nikdo nechce a tak… Tak na jaké téma (co si budeme povídat - Můj neobyčejný porod po miliónté) nebo jak napsané (já si třeba píšu „deníčky“, ale používám tam i přímou řeč, takže se to nějak vylučuje :think: ) by Vás zajímaly? Nebo chtěla jste už některá napsat deníček, ale odradily Vás ty komentáře pod ostatními?
Berte to jako oddechovou diskuzi :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
nikol.ondrášovka
27.2.14 20:24

Neco vtipneho.

• Citovat
  • Upravit
Crystalline

Takove, ktere maji nosnou myslenku, je v nich urcite poselstvi. Idealne psane formou fejetonu, spisovnou cestinou a bez hrubek :) Ze zivota nebo zamysleni se nad urcitym problemem.

• Citovat
  • Upravit
1685

Me treba denicek Muj porod nevadí… vzdycky porovnam… popremyslim…popreju miminku… me se tyto denícky líbí. Ostatní nectu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.2.14 20:26

Tak třeba mě ty hrube komentaře štvou jde videt že je tu hodně lidí co jsou zlí a na každem slovu si najdou sebemenší chybu :cert: Takže pokud me deniček nenadchnul nic nepíšu a pokud ano, napíšu komentař. Každej není spisovatel a má občas hrubky ale nikdo není doknalý :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30966
27.2.14 20:27

No, ono se spis chce zamyslet, jaky smysl tyto denicky maji. Denicek chapu, jako nejakou svoji zpoved, misto pro uchovani vzpominek apod. V tom pripade je to neco pro me a myslim, ze by pod nim nemel byt prostor na diskuzi. Pokud je denicek urcen sirsimu ctenarskemu publiku, tak pak ma smysl se ptat, jake denicky by lide chteli cist.

Ale nejsem z tech, kteri by psali sve pocity takto moc do hloubky verejne na net.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
27.2.14 20:28

Mne se libi denicky ze zivota,, zadna extra romantika, nebo porod, to preskakuju.Ale proste hezky, vtipny pribeh, co ma hlavu a patu.

Nekdy to jsou opravdu slataniny, uplne bezvyznamne.Viz dnesni denicek. Naprosta katastrofa.

Jinak zrovna nedavno, jsem chtela denicek jeden poslat, ale rozmyslela jsem si to, kdyz jsem zjistila co se tu ted deje. Vedeni atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3276
27.2.14 20:29

Já spíš vim co číst nechci a vlastně nečtu - můj porod, jak na svět přišlo moje zlatíčko, moje štěstíčko, moje láska, muj miláček atd. atd. baví mě vtipné deníčky nebo něčim zajímavý jako třeba o bydlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
27.2.14 20:29

Momentalne nejaky o porodu, priznam se ze ty ctu furt :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
27.2.14 20:30

Nektere komentare jsou fakt otresne…ale je pravda ze se tu obcas objevi slatanina nad kterou by se clovek zjevil jak obsahove tak z hlediska pravopisu… pokud na takovy narazim nedocitam nebo nekomentuju… Denicky na tema porodu taky nectu jejich tu moc a vetsinou na jedno brdo…ale to muze byt tim ze ja mela porod pohodovy a tak ho nehrotim…
Mam rada vtipne denicky ze zivota…jsou tu asi tri mozna vic mamin ktere psat opravdu umi nad tim se vzdy pobavim!!!
A pak me hodne zajimaji denicky ze zivota… takove ty trosku smutne nechci nikoho urazit nebo se kochat jeho nestestim spis je to zajimave pocteni lepsi nez kdejaka doktorska prirucka a kdyz to ma jeste dobry konec HALELUJA!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
27.2.14 20:30

Tak já myslím, že deníčky o těhotenství a porodu jsou na tomto portále normální… kdož nechceš, nečti… :nevim:

Taky jsem si napsala deníček o svém porodu a zveřejnila ho tady a světe div se, čtenáře měl :D Taky si vzpomínám, že před porodem jsem deníčky o porodech pročítala jak divá a sosala informace jak to asi chodí :kytka: Myslím, že mají své opodstatnění… :kytka:

Teď si ráda počtu deníčky o čemkoli jiném jelikož téma „porod“ se mě už netýká, tak je ani nečtu…

Vždycky si ale přečtu deníček o těhotenství co nedopadlo dobře… o andílcích. Je mi z toho sice smutno, ale o to více si vážím toho, že u mě to dopadlo dobře.

A co bych uvítala? Uvítala bych třeba pár deníčků od maminek s postiženými dětmi. :think: A taky bych uvítala více deníčků s nadsázkou, recesí a humorem… prakticky o čemkoli, ale tímto stylem napsané… to mám ráda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
27.2.14 20:31

@meringa žádné :roll:, co mě znají, vědí.

• Citovat
  • Upravit
27.2.14 20:32

Jo, porody taky nectu. Ani v tehotenstvi me nebavily, ani po porodu. Svuj bych taky nezverejnovala, nevim proc- Rodilo se a rodit se bude.

Cist bych chtela o cestovani ( ale ne porodnim kanalem ), rodinny zazitcich.

Příspěvek upraven 27.02.14 v 20:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
27.2.14 20:32

Nejraději ty, kde nejsou hrubky a mají hlavu a patu…takové ty slátaniny o tom, jak v 17 letech našla pravou lásku, pak ji opustil a nakonec našla vysněného prince a plánují budoucnost mě moc nebaví… :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
27.2.14 20:33

Zrovna o napsání deníčku uvažuju, ale nějak se k tomu nemůžu odhodlat.. pokud bych psala, bylo by to o rizikovém těhotenství, porodu sekcí, problémech s kojením, poporodní depresi a téměř roční cestě z ní směrem k dítěti.. Taková terapie psaním :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová