Jaké deníčky chcete číst?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25123
27.2.14 21:30
@nikol.ondrášovka píše:
sluníčková
:*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
27.2.14 21:36

Čtu jen ty, co mě samotnou zajímají, něčím zaujali nebo zrovna mají pro mě aktuální téma. Nekomentuji je, komentáře čtu minimálně. Nevadí mi žádný, každý se vyjadrujeme jinak. Jedině, co mi vadí, jsou hrubky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
27.2.14 21:38
@MartinaIrena píše:
@Virginia dovedeš si představit ty diskuse uražených pisatelek směrem k adminům, že zrovinka jejich deníček neprošel? Jsou tady jen 3 admini na celý web. To fakt není v jejich silách.

Dovedeš si představit tu nádheru, kdyby se každému dostalo adekvátní reakce? :jazyk:
Myslím, že na příběhy typu porod 1000× jinak, je tu prostoru dost.
Já pořád nějak nemůžu pochopit, co někoho, kdo neumí napsat kloudnou větu, pudí ke zveřejnění dvou stran špatně čitelných banalit.
A jo, jsem si vědoma toho, že to je mateřský server a ne literární kavárna, ale přesto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
27.2.14 21:41

Mne se libily denicky od Borufky a ted cekam na denicek Z deniku (ne)obycejneho muze a na denicek Zeny (ne)obycejneho muze. Moc se mi libi, ze to pisou oba, mame alespon pohled z obou stran.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
27.2.14 21:44

@Virginia Já to právě řeším tak, že jedu podle autorů. Mám své oblíbence, jako polovina lidí tady. A právě proto bych uvítala, kdyby se daly filtrovat jen tyhle čtivé zápisky lidí, co mají spisovatelské pero. Některý lidi rovnou přeskakuji. A když je tam někdo úplně neznámý, kouknu do toho s tím, že přečtu první odstavec a ten rozhodne, jestli pokračuju ve čtení nebo jdu dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
27.2.14 21:45

Já jsem divná, četla jsem jen ty o domácím násilí, rodičích alkoholicích, o zkažených životech, jsem takový typický fanoušek Dickensovských témat :lol:
A četla jsem je, když jsem v létě dělala jako lázeňská, za 12 hodinovou směnu jsem měla dva, tři lidi, tak jsem se echt nudila :lol: teď mě ani nenapadne po nich koukat, sjíždím jen diskuze :lol:

Deníčky o porodech jsem nečetla a nečtu, nechápu moc dobře smysl toho, že někdo tohle napíše a že to někdo čte. Cizí porod mě zajímá asi jako cizí operace slepého střeva. :lol: Ale tak když si to najde čtenáře, tak proč ne, vždyť to číst nemusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
27.2.14 21:47

Mám ráda všechno, co je čtivé a má to hlavu a patu.
Třeba Joaska nebo Cmochy, Wobludka, Borůfka, aj.- záruka pobavení a opravdu umí zaujmout :palec:.
Co není gramaticky OK a styl taky pokulhává, tak nemám aspoň potřebu to ztrapňovat nebo si honit ego nad autorem. Proč?

Ale pokud někdo potřebuje k snídani kvalitní čtivo a „leze do hnoje“, tak to mi hlava nebere… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
27.2.14 21:51
@boransilafan píše:
Nečtu je ale výrazi těhulka, těhulkování, dula, manža, ovulka atd. mi vyráží dech :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ted' je o tom menší diskuze :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Moment, dula je snad normální nezdrobnělý výraz, ne? Nebo jak se normálně říká té ženské, co tě podporuje během porodu poté, co omdlelého manžela už odnesli?
(Na to, že je nečteš, máš kua přehled ;) )

Jinak se mi líbí třeba http://hubenakova.blog.idnes.cz/ nebo http://manzelka.wordpress.com/…ene-maticky/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
boransilafan
27.2.14 21:52
@Knihomyš píše:
Moment, dula je snad normální nezdrobnělý výraz, ne? Nebo jak se normálně říká té ženské, co tě podporuje během porodu poté, co omdlelého manžela už odnesli?
(Na to, že je nečteš, máš kua přehled ;) )Jinak se mi líbí třeba http://hubenakova.blog.idnes.cz/ nebo http://manzelka.wordpress.com/…ene-maticky/

Ano dula je normální výraz ale přijde mi vtipný a směšný, ale jinak je to užitečná věc :mrgreen: Jinak jsou to milý párečky :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
10905
27.2.14 21:55
@Virginia píše:
Já pořád nějak nemůžu pochopit, co někoho, kdo neumí napsat kloudnou větu, pudí ke zveřejnění dvou stran špatně čitelných banalit.
A jo, jsem si vědoma toho, že to je mateřský server a ne literární kavárna, ale přesto.

Každý chce svých 5 minut slávy, znalost gramatiky a sylistiky s tím nesouvisí.
Je to takové transformované nutkání se vykecat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
27.2.14 22:10

Já jsem se těšila na pokračování „kozího“ deníčku K-Black. Bohužel se ho už nedočkáme :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
27.2.14 22:31
@IvaB píše:
Já jsem se těšila na pokračování „kozího“ deníčku K-Black. Bohužel se ho už nedočkáme :,(

Tak to jsem se těšila taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14974
28.2.14 00:28

@CokeLady opět s tebou jen a jen souhlasím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14974
28.2.14 00:32

Když jsem byla těhotná, tak jsem ráda četla všechny porodní deníčky. Teď mám ráda oddychové vtipné deníčky o mateřství, třeba od Joasky či Cmochy, moc se mi líbil nedávný deníček o Cupcakes, nebo před časem o cestě do Afriky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
28.2.14 00:38

Tak díky literárnímu útvaru zvanému „deníčky“ jsem zjistil, že mnou psaný text dokáže některé lidi vytočit k nepříčetnosti. No ale co… Na druhé straně jsem se mohl v prosinci 2012 celkem literárně vyřádit u
na tématu „tři dny temnoty“. No a pak si může člověk i ulevit, když se při plnění pracovních povinností potká se stádem hlupáků.
A věřím, že každý z těch deníčků si své čtenáře našel. Jen si v kontextu těch předchozích říkám, že můj další deníček (vyjde příští týden) je asi jeden z těch slabších… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová