Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Můžu se vtírnout s dotazem na adminy??
Proč nejde příspěvek, který napíšu jako anonym, editovat? Zvažujete tu možnost, že by to šlo?
Hmm nevím proč @admin neodtajnil hrdinku co to neumí napsat pod nickem a schovává se za anonym. Nebylo to nic osobního té dané pisatelky.
@Maculinka psala tam neco ve stylu at nemrci a je rada ze ma zdravy decko ze nekdo ma nemocny nebo mu umre a ze resi srajdy
@admin muzete nam prosim odpovedet proc bezne odtajnujete osobni veci a tady nejakou ubohou kozu proste smazete?? ![]()
@barca93 píše:
Proč, proč, proč?!! se tyhle komentáře mažou? Četla jsem ho a někdo, kdo byl schopnej tohle napsat, tak by měl nést aspoň tu pomyslnou hanbu za komentář. Když chci něco takovýho napsat, tak to sakra nepíšu anonymně, když je to její názor, tak se nemá přece z co stydět? Jen ať si to vyžere a ne že se to hned smaže.
Presne. Tady to jde fakt do… no tam ![]()
Funkce anonymity jak je použitá na tomhle fóru mě zezačátku hodně udivila. Přišlo mi to hloupé a zbytečné, když při komunikaci přes web je vpodstatě každý anonymní, ať je označen nickem nebo ne. O to víc mě pak pobavilo používání „odtajnění“. Vždyť skrytí identity uživatele dnes běžně podporují přímo prohlížeče a založit si na serveru nový nick není problém (ip se dá skrýt použitím anonymizační sítě). Až po nějaké době na fóru mi došlo, k čemu je ta funkce dobrá - pro vložení příspěvku, který nechci nijak spojovat s jinými svými příspěvky a přitom nechci kvůli tomu zakládat jiný nick. Na tohle je to fajn, ale celý ten princip znehodnocuje možnost odtajnění, kvůli které to pokročilejší uživatelé nepoužívají a ti běžní pak na začátku každého anonymu prosí o zachování anonymity.
Mám za to, že takto pojatá „anonymita“ by se měla respektovat za všech okolností. Urážlivé nebo nezákonné příspěvky je vhodné rovnou mazat. Odtajňování je jen takový chyták na méně zkušené uživatele.
A prosím o zachování anonymity ![]()
@Anonymní píše:
Funkce anonymity jak je použitá na tomhle fóru mě zezačátku hodně udivila. Přišlo mi to hloupé a zbytečné, když při komunikaci přes web je vpodstatě každý anonymní, ať je označen nickem nebo ne. O to víc mě pak pobavilo používání „odtajnění“. Vždyť skrytí identity uživatele dnes běžně podporují přímo prohlížeče a založit si na serveru nový nick není problém (ip se dá skrýt použitím anonymizační sítě). Až po nějaké době na fóru mi došlo, k čemu je ta funkce dobrá - pro vložení příspěvku, který nechci nijak spojovat s jinými svými příspěvky a přitom nechci kvůli tomu zakládat jiný nick. Na tohle je to fajn, ale celý ten princip znehodnocuje možnost odtajnění, kvůli které to pokročilejší uživatelé nepoužívají a ti běžní pak na začátku každého anonymu prosí o zachování anonymity.Mám za to, že takto pojatá „anonymita“ by se měla respektovat za všech okolností. Urážlivé nebo nezákonné příspěvky je vhodné rovnou mazat. Odtajňování je jen takový chyták na méně zkušené uživatele.
A prosím o zachování anonymity
Funkce anonymity je povolena v jasne definavanych pripadech coz urazeni neni. Na prispevku nebylo nic citliveho ani osobniho. To, ze nejaka… nema koule na to, aby jeji hnusny komentare byly spojovany s jejim nickem na tomhle serveru, tak je to smutny… nebo ubohy. Jak chces ![]()
@Krkael píše:
@Maculinka psala tam neco ve stylu at nemrci a je rada ze ma zdravy decko ze nekdo ma nemocny nebo mu umre a ze resi srajdy@admin muzete nam prosim odpovedet proc bezne odtajnujete osobni veci a tady nejakou ubohou kozu proste smazete??
Souhlasím. Do posledního písmenka.
Sice nevím, o co šlo v tomto konkrétním případě (oops
), nicméně podle posledních komentářů zde není nic moc k nepochopení. A tohle mi vadí příšerně tady na tomhle serveru.
Vadí! Vadí! A zase vadí!
Někdo provokuje hrdinně pod anonymem a pak se hrdinně nechá smazat místo toho, aby si nesl(-a) svou ostudu pouhým odtajněním.
Když se neumí podepsat pod svůj názor, měli by takoví sedět sobě si na rukou a radši nekomentovat.
@radúna píše:
Sice nevím, o co šlo v tomto konkrétním případě (oops![]()
), nicméně podle posledních komentářů zde není nic moc k nepochopení. A tohle mi vadí příšerně tady na tomhle serveru.
Vadí! Vadí! A zase vadí!
Někdo provokuje hrdinně pod anonymem a pak se hrdinně nechá smazat místo toho, aby si nesl(-a) svou ostudu pouhým odtajněním.
Když se neumí podepsat pod svůj názor, měli by takoví sedět sobě si na rukou a radši nekomentovat.
Amen!!! Stale cekam a jsem zvedava co z @admin vypadne ![]()
@radúna píše:
Sice nevím, o co šlo v tomto konkrétním případě (oops![]()
Vadí! Vadí! A zase vadí!
Naprosto souhlasím. Tyhle hrdinky miluju. Já osobně jsem anonym ještě nepoužila, nemám důvod. Za svými názory si stojím, i když jsem mnohokrát v diskuzích byla ta jediná s opačným názorem, proto ta divná, rejpavá apod… a všichni se tam do mě pouštěli. Přesto to pro mě není důvod použít anonym ![]()
@madi píše:
Můžu se vtírnout s dotazem na adminy??Proč nejde příspěvek, který napíšu jako anonym, editovat? Zvažujete tu možnost, že by to šlo?
Zdravím,
prověřím a případně navrhnu:) Díky za upozornění, dám pak vědět.
Maruška
@Krkael Vzhledem k tomu, že se jednalo o urážlivý komentář, smazala jsem ho. Následující reakce jsem smazala také, nedávaly by pak smysl.
Maruška
@admin píše:
@Krkael Vzhledem k tomu, že se jednalo o urážlivý komentář, smazala jsem ho. Následující reakce jsem smazala také, nedávaly by pak smysl.Maruška
Takze kdyz tu anonymne napisu ze @krtek7489 je skareda a blba krava tak koment proste smazete a trada nic se nedeje?? Proc odtajnujete dle vas necitlivy anonymy ktery se diky vasim krokum muzou dostat do nepr. situace a nejaky takovy smazete a nic se nedeje?! Krtku sorry ale ukazkovej pripad ![]()
@Krkael píše:
Takze kdyz tu anonymne napisu ze @krtek7489 je skareda a blba krava tak koment proste smazete a trada nic se nedeje?? Proc odtajnujete dle vas necitlivy anonymy ktery se diky vasim krokum muzou dostat do nepr. situace a nejaky takovy smazete a nic se nedeje?! Krtku sorry ale ukazkovej pripad
Asi nějaká protekce nebo co
A jinak v pohodě, v podstatě máš pravdu
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat