Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@admin píše:
@Krkael Vzhledem k tomu, že se jednalo o urážlivý komentář, smazala jsem ho. Následující reakce jsem smazala také, nedávaly by pak smysl.Maruška
Takze kdyz tu anonymne napisu ze @krtek7489 je skareda a blba krava tak koment proste smazete a trada nic se nedeje?? Proc odtajnujete dle vas necitlivy anonymy ktery se diky vasim krokum muzou dostat do nepr. situace a nejaky takovy smazete a nic se nedeje?! Krtku sorry ale ukazkovej pripad ![]()
@Krkael píše:
Takze kdyz tu anonymne napisu ze @krtek7489 je skareda a blba krava tak koment proste smazete a trada nic se nedeje?? Proc odtajnujete dle vas necitlivy anonymy ktery se diky vasim krokum muzou dostat do nepr. situace a nejaky takovy smazete a nic se nedeje?! Krtku sorry ale ukazkovej pripad
Asi nějaká protekce nebo co
A jinak v pohodě, v podstatě máš pravdu
![]()
@krtek7489 píše:
Asi nějaká protekce nebo coA jinak v pohodě, v podstatě máš pravdu
![]()
Jo vypada to… ale dva metry tu prej neexistuji
@Sibyla0 ty to vidis!!!
@admin a dany anonxm bude postihnutej aspon tydenni blokaci a zapsan do black listu?? Predpokladam ze pokud se jedna o natolik urazlive ze bbylo potreba to smazat ze se blokuje ne? Nebo tu plati opet jina pravidla?? ![]()
@kalamitaa Zdravím,
anonymní je přispívání pod nickem na komunitní web, jakým eMimino.cz je, už ze své podstaty. V rámci komunity by ovšem uživatelé měli mezi sebou komunikovat prostřednictvím svých nicků.
Anonymitu povolujeme pouze v případech, kdy se jedná o citlivá témata jako je zdraví, rodinné záležitosti a jiné. Když například provokatér v diskusi založí provokaci jako anonymní příspěvek, je třeba jej odtajnit či smazat, jinak by si tady každý mohl bez následků psát cokoli.
Doufám, že je to srozumitelné,
přeji pěkný den,
Josefina
@admin píše:
@kalamitaa Zdravím,anonymní je přispívání pod nickem na komunitní web, jakým eMimino.cz je, už ze své podstaty. V rámci komunity by ovšem uživatelé měli mezi sebou komunikovat prostřednictvím svých nicků.
Anonymitu povolujeme pouze v případech, kdy se jedná o citlivá témata jako je zdraví, rodinné záležitosti a jiné. Když například provokatér v diskusi založí provokaci jako anonymní příspěvek, je třeba jej odtajnit či smazat, jinak by si tady každý mohl bez následků psát cokoli.
Doufám, že je to srozumitelné,
přeji pěkný den,
Josefina
Povolujete pouze v pripadech citl. temat a pokud anonym urazi tak pro jeho ochranu to radsi smazete… ![]()
@admin tady šlo o to, že pokud je taková hrdinka a napsala co napsala, tak jsme chtěli znát kdo to byl. Pokud je to její názor, jakože je, protože ho napsala, tak si za ním snad stojí a nestydí se za něj a není třeba ji schovávat za anonym. Protože tohle teď vyznívá tak, že pokud napíšu nějakou prasárnu (omlouvám se za to slovo),která se nebude líbit tak ji prostě admin snaže a nikdo se nedozví kdo to vlastně napsal a to asi není úplně dobře
.
@Tom-Jerry píše:
@admin tady šlo o to, že pokud je taková hrdinka a napsala co napsala, tak jsme chtěli znát kdo to byl. Pokud je to její názor, jakože je, protože ho napsala, tak si za ním snad stojí a nestydí se za něj a není třeba ji schovávat za anonym. Protože tohle teď vyznívá tak, že pokud napíšu nějakou prasárnu (omlouvám se za to slovo),která se nebude líbit tak ji prostě admin snaže a nikdo se nedozví kdo to vlastně napsal a to asi není úplně dobře.
@Tom-Jerry píše:
@admin tady šlo o to, že pokud je taková hrdinka a napsala co napsala, tak jsme chtěli znát kdo to byl. Pokud je to její názor, jakože je, protože ho napsala, tak si za ním snad stojí a nestydí se za něj a není třeba ji schovávat za anonym. Protože tohle teď vyznívá tak, že pokud napíšu nějakou prasárnu (omlouvám se za to slovo),která se nebude líbit tak ji prostě admin snaže a nikdo se nedozví kdo to vlastně napsal a to asi není úplně dobře.
No tady je hlavně také problém ten, že se admin blbé vyspí a když tu prasárnu napíšeš, tak zrovna tebe odtajní. Tady bohužel není na každého stejný metr a vlastně jsem dosud nepochopila systém, za jakých podmínek se kdo odtajní, za jakých podmínek se neodtajní a velkoryse se smaže…
Mělo by to mít všechno přesně daná pravidla a ta bez pardonu dodržovat. ![]()
@krtek7489 píše:
No tady je hlavně také problém ten, že se admin blbé vyspí a když tu prasárnu napíšeš, tak zrovna tebe odtajní. Tady bohužel není na každého stejný metr a vlastně jsem dosud nepochopila systém, za jakých podmínek se kdo odtajní, za jakých podmínek se neodtajní a velkoryse se smaže…Mělo by to mít všechno přesně daná pravidla a ta bez pardonu dodržovat.
s tím na 100% souhlasím, také mi přijde, že podobné příspěvky se tady posuzují podle toho jestli svítí sluníčko nebo prší ![]()
Ženský vy řešíte kraviny
mě je to buřt, jestli někdo píše anonymně nebo ne. Žádny nicky nesleduji tím pádem je mi to úplně fuk. Já jsem anonymitu použila jen jednou. Nepíšu sem opravdu citlivá témata.
@mončís píše: Ženský vy řešíte kravinymě je to buřt, jestli někdo píše anonymně nebo ne. Žádny nicky nesleduji tím pádem je mi to úplně fuk. Já jsem anonymitu použila jen jednou. Nepíšu sem opravdu citlivá témata.
Mozna resime… vadi ti to?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat