Poradny - přepis otázky

4243
10.3.14 23:03

Poradny - přepis otázky

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda je v pořádku přepisovat otázku v poradně. Někdo moji otázku upravil, změnila tak význam. Jestli něco nebylo jasné, mohl mi dotyčný napsat, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
377
10.3.14 23:43

Normální to podle mě není, ale běžné ano. Hodně často to upravují i třeba v deníčcích. A je jedno jaký to pak má význam. Takže se tomu nedivím ani u poradny :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
11.3.14 07:04

Jakej byl puvodni a jakej je ted? Ono ja se zmenam zrovna nedivim, 5× denne se objevi diskuze „Poradte co to je“, „Co mam delat?“ nebo tak podobne. Je i v pravidlech pro zalozeni diskuze jak ma nazev vypadat. Takze jestli to byl nazev stejne inteligentni, nedivim se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
11.3.14 09:58
@Batka píše:
Normální to podle mě není, ale běžné ano. Hodně často to upravují i třeba v deníčcích. A je jedno jaký to pak má význam. Takže se tomu nedivím ani u poradny :pocitac:

Díky, no škoda, že admin na to nezareagoval. Takže odpověď lékaře ke zdravotnímu problému u dcerky je naprosto mimo. I lékařka byla asi z otázky zmatená, jak byla předělaná.

Příspěvek upraven 11.03.14 v 10:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
11.3.14 10:00
@Krkael píše:
Jakej byl puvodni a jakej je ted? Ono ja se zmenam zrovna nedivim, 5× denne se objevi diskuze „Poradte co to je“, „Co mam delat?“ nebo tak podobne. Je i v pravidlech pro zalozeni diskuze jak ma nazev vypadat. Takze jestli to byl nazev stejne inteligentni, nedivim se.

Se obávám, že právě ten méně inteligentní to upravil. Jinak s nesmyslnými nadpisy s tebou souhlasím, ale chápu, že to spíš bylo u tebe myšleno jinak :-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
11.3.14 10:08
@Osmanka píše:
Se obávám, že právě ten méně inteligentní to upravil. Jinak s nesmyslnými nadpisy s tebou souhlasím, ale chápu, že to spíš bylo u tebe myšleno jinak :-(.

Tak ono pokud si lékařka přečetla celej dotaz, tak přece neodpovídala jen na (změněnej) nadpis, ne? :nevim:

Tak napiš cos tam měla a co ti přepsali, nebo rovnou odkaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
11.3.14 10:12

@Krkael
Nejde o nadpis, ale o otázku - o nadpise tu nebyla řeč. Chtěla jsem spíš reakci admininstrátora a ten si to najde dle registrace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
11.3.14 10:14

@Osmanka Aha, sorry, ono jak se tu řeší pořád přerpisování názvů tak jsem to automaticky přelítla jako že změnil nadpis… Tak to pak jo, to by se mi taky nelíbilo :cert:

Jinak - pokud nechceš reakce a dotazy jiných lidí než je @admin - je nejlepší poslat adminovi SZ, jednak je to nejrychlejší a taky se vyhneš dalším otázkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20848
11.3.14 10:24

Zdravím,
k úpravám dotazů v poradně přistupujeme kvůli jednodušší práci odborníků - tedy aby neztráceli čas a mohli odpovědět co nejrychleji. Často se totiž stává, že dotaz je napsaný velmi zmateně, neobsahuje ani pozdrav či poděkování, není z něj jasné téma (proto i přejmenováváme). Čímž neříkám, že je to tento případ, jen vysvětluji náš postup.

Může se stát, že změníme dotaz tak, jak nebyl myšlen. V tom případě se na nás obraťte v SZ, ať záležitost vyřešíme co nejdříve k Vaší spokojenosti.

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová