Rušení anonymity

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
4829
19.6.14 16:09

@krtek7489 vím, o co vám jde. Ale pořád v tom nevidím důvod k handrkování se s adminy. Každý máme jinde hranici toho, co je v našich očích nepatřičné. Admini nechtějí na stránkách, které spravují, příspěvky, které jsou v jejich očích nepatřičné. A ponechávají to, co jako nepatřičné nepovažují. Přestože jiný uživatel může tytéž příspěvky vnímat podle svých měřítek přijatelnosti jinak.

• načítám...
mončís
19.6.14 20:13
@Krkael píše:
Mozna resime… vadi ti to?

Buď v klidu :D píšu můj názor, to snad můžu na diskuzním fóru? Se divim, že sis ještě nezvykla.

• Upravit
20849
20.6.14 07:35

Prolétla jsem přibylé příspěvky. Nicméně k anonymitě:

Sprosté a útočné příspěvky jednoduše smažeme. Kdybychom je pouze odtajnili, pak bychom podpořili spory v diskusi, což jednoznačně není v našem zájmu. Dle našeho názoru a odhadu by odtajnění takových štvavých příspěvků rozhodně nepomohlo. Diskuse není prostorem k vyřizování osobních účtů, ale k diskusi nad konkrétními tématy.

Děkuji za Vaše příspěvky,

Josefina

• načítám...
21848
20.6.14 07:41
@admin píše:
Prolétla jsem přibylé příspěvky. Nicméně k anonymitě:

Sprosté a útočné příspěvky jednoduše smažeme. Kdybychom je pouze odtajnili, pak bychom podpořili spory v diskusi, což jednoznačně není v našem zájmu. Dle našeho názoru a odhadu by odtajnění takových štvavých příspěvků rozhodně nepomohlo. Diskuse není prostorem k vyřizování osobních účtů, ale k diskusi nad konkrétními tématy.

Děkuji za Vaše příspěvky,

Josefina

A je utocny anonym aspon nejak potrestan nebo na tyhle plati ten druhy metr (ktery udajne neexistuje :jazyk: )?

• načítám...
20849
20.6.14 07:47

@Krkael Takový uživatel je standardně upozorněn v SZ. nemáme pro chování anonymů speciální „měkčí“ pravidla.

J.

• načítám...
5826
20.6.14 08:55

@admin můžu vědět, jestli někdo nějak hlídá, jestli je použití anonymu oprávněné? Píšete, že pouze pokud se jedná o intimní téma. Poslední dobou je tady každá druhá diskuze založena anonymem a o intimní téma se tedy fakt nejedná. Měla by být daná přesná pravidla a možnost použít anonym jen ve velmi vyjímečných případech. Nechápu totiž potom to, proč jste zavedli povinnost registrovat se, což mě pěkné naštvalo, když stejně je každý druhý diskutující anonymní :nevim:

• načítám...
7661
20.6.14 10:07
@admin píše:
@Krkael Takový uživatel je standardně upozorněn v SZ. nemáme pro chování anonymů speciální „měkčí“ pravidla.J.

V tom případě by snad bylo na místě, aby bylo zúčastněným uživatelkám sděleno, s kým se to vlastně dostaly do konfliktu, ne? Minimálně té, která probémového anonyma nahlásila.

• načítám...
21848
20.6.14 10:12
@Bersaba píše:
V tom případě by snad bylo na místě, aby bylo zúčastněným uživatelkám sděleno, s kým se to vlastně dostaly do konfliktu, ne? Minimálně té, která probémového anonyma nahlásila.

Ciz jsem byla asi 3× JA!!! :cert:

• načítám...
12154
20.6.14 10:49

@Krkael, sákryš, ty jsi ale konfliktní persona, styď se!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
21848
20.6.14 10:54
@radúna píše:
@Krkael, sákryš, ty jsi ale konfliktní persona, styď se!:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Stydim :lol:

• načítám...
rokris
20.6.14 10:58
@radúna píše:
@Krkael, sákryš, ty jsi ale konfliktní persona, styď se!:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :kytka:
  • Upravit
1189
20.6.14 11:01

Třeba anonym v diskuzi o vaflích :nevim: 8o :lol:

@krtek7489 píše:
@admin můžu vědět, jestli někdo nějak hlídá, jestli je použití anonymu oprávněné? Píšete, že pouze pokud se jedná o intimní téma. Poslední dobou je tady každá druhá diskuze založena anonymem a o intimní téma se tedy fakt nejedná. Měla by být daná přesná pravidla a možnost použít anonym jen ve velmi vyjímečných případech. Nechápu totiž potom to, proč jste zavedli povinnost registrovat se, což mě pěkné naštvalo, když stejně je každý druhý diskutující anonymní :nevim:
  • načítám...
rokris
20.6.14 11:10
@berynkaa píše:
Třeba anonym v diskuzi o vaflích :nevim: 8o :lol:

O vaflích? To jako fakt? :D

• Upravit
12154
20.6.14 11:13
  • načítám...
1189
20.6.14 11:15
@rokris píše:
O vaflích? To jako fakt? :D

jasná páka 8), ono je to i jinde, ale tohle mi utkvělo v paměti a obzvlášť pobavilo :D… a nebo jsem nepochopila, že je to dost citlivé téma ;)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová