Rušení anonymity

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
33022
19.6.14 13:42
@mončís píše: Ženský vy řešíte kraviny :roll: mě je to buřt, jestli někdo píše anonymně nebo ne. Žádny nicky nesleduji tím pádem je mi to úplně fuk. Já jsem anonymitu použila jen jednou. Nepíšu sem opravdu citlivá témata.

Hlavně řešíme, že se tady všem neměří stejným metrem…

• načítám...
12154
19.6.14 13:56

Nemluvě o tom, že kdyby admin pouze odtajňoval (nemazal) takovéhle anonymní provokatéry, ubylo by jich a tím pádem by se snížilo riziko takových ataků. Možná.

Nebo-li:…budu-li někoho atakovat a urážet jako anonym, budu mít nejspíš větší strach z odtajnění a následné ostudy (myšleno ostudy pro daný nick, který si druzí zapamatují) a proto si to pro příště třeba odpustím…

To je třeba další faktor pro zkvalitnění diskuzního fóra.

Možná ale plácám nesmysly… :pankac: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
21848
@Tom-Jerry píše:
Hlavně řešíme, že se tady všem neměří stejným metrem…

Coz @admin zarputile neustale odmita :zed:

• načítám...
21848
@radúna píše:
Nemluvě o tom, že kdyby admin pouze odtajňoval (nemazal) takovéhle anonymní provokatéry, ubylo by jich a tím pádem by se snížilo riziko takových ataků. Možná.

Nebo-li:…budu-li někoho atakovat a urážet jako anonym, budu mít nejspíš větší strach z odtajnění a následné ostudy (myšleno ostudy pro daný nick, který si druzí zapamatují) a proto si to pro příště třeba odpustím…

Tak to te v tom placani podporuju a absolutne souhlasim

• načítám...
33022
19.6.14 14:04
@radúna píše:

přesně tak, teď jde ještě o to, aby to pochopili i ti co s tím můžou něco udělat ;)

• načítám...
5826
19.6.14 14:08
@mončís píše: Ženský vy řešíte kraviny :roll: mě je to buřt, jestli někdo píše anonymně nebo ne. Žádny nicky nesleduji tím pádem je mi to úplně fuk. Já jsem anonymitu použila jen jednou. Nepíšu sem opravdu citlivá témata.

No tak já mám navařeno, uklizeno /relativně ;) /,pračka pere, dítě spí, druhé ve škole, tak co bych tady nekrafala a neřešila kraviny :mavam:

• načítám...
33022
19.6.14 14:12
@krtek7489 píše:
No tak já mám navařeno, uklizeno /relativně ;) /,pračka pere, dítě spí, druhé ve škole, tak co bych tady nekrafala a neřešila kraviny :mavam:
:potlesk: :palec: šikovná :mrgreen:
  • načítám...
4829
19.6.14 14:14

Vždyť to žádná záhada není. Příspěvky obsahující urážky/vulgarity se mažou. Ať jsou napsány anonymně, nebo ne. Co je na tom k nepochopení?

• načítám...
12154
19.6.14 14:23
@krtek7489 píše:
No tak já mám navařeno, uklizeno /relativně ;) /,pračka pere, dítě spí, druhé ve škole, tak co bych tady nekrafala a neřešila kraviny :mavam:

Heč, jsem lepšííííí :lol: :lol: :lol:
Já už byla navíc i v práci :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Na to druhé, školou povinné taky čekám a řeším kraviny :mavam: :lol: :lol:

• načítám...
33022
19.6.14 14:28
@radúna píše:
Heč, jsem lepšííííí :lol: :lol: :lol:
Já už byla navíc i v práci :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Na to druhé, školou povinné taky čekám a řeším kraviny :mavam: :lol: :lol:

Tak to já tedy v práci nebyla, ale protože se už s tím pupkem sotva táhnu, tak taky řeším kraviny a čekám až chlap dojde domu z práce :mrgreen:

• načítám...
5826
19.6.14 14:32
@Solaris píše:
Vždyť to žádná záhada není. Příspěvky obsahující urážky/vulgarity se mažou. Ať jsou napsány anonymně, nebo ne. Co je na tom k nepochopení?

No ona to právě není tak úplně pravda ;) Byla jsem svědkem, kdy na přání ostatních byla urážející anonymní přispěvatelka odtajněna. A nebylo to jednou. A tady se řeší, že holky chtěly v nějaké diskuzi vědět kdo tam ty urážky píše, já nevím o jakou šlo diskuzi, ale myslím, že komentář k deníčku :think: ale to vůbec není podstatné a admini tu anonymní uživatelku neodtajnili, ale rovnou smazali. Jde o ten dvojí metr. Chápeš?

• načítám...
5826
19.6.14 14:33
@Tom-Jerry píše:
Tak to já tedy v práci nebyla, ale protože se už s tím pupkem sotva táhnu, tak taky řeším kraviny a čekám až chlap dojde domu z práce :mrgreen:

Jen si toho pupku užívej, až ti ten pupek bude celý dny a noci řvát, tak se tady dlouho neukážeš :mrgreen: :mavam:

• načítám...
33022
19.6.14 14:41
@krtek7489 píše:
Jen si toho pupku užívej, až ti ten pupek bude celý dny a noci řvát, tak se tady dlouho neukážeš :mrgreen: :mavam:

No už dlouho to trvat nebude :mrgreen:,ale jestli bude jako první dcera tak to bude klídek a nebo to bude naopak satánek z pekla :mrgreen:

• načítám...
12154
19.6.14 14:44
@krtek7489 píše:
Jen si toho pupku užívej, až ti ten pupek bude celý dny a noci řvát, tak se tady dlouho neukážeš :mrgreen: :mavam:

:lol: :lol: :lol:
Ale tak třeba to bude spavé zlatíčko, jako ty moje.

@krtek7489 píše:
No ona to právě není tak úplně pravda ;) Byla jsem svědkem, kdy na přání ostatních byla urážející anonymní přispěvatelka odtajněna. A nebylo to jednou. A tady se řeší, že holky chtěly v nějaké diskuzi vědět kdo tam ty urážky píše, já nevím o jakou šlo diskuzi, ale myslím, že komentář k deníčku :think: ale to vůbec není podstatné a admini tu anonymní uživatelku neodtajnili, ale rovnou smazali. Jde o ten dvojí metr. Chápeš?

Souhlas. To je hodně zvláštní, že někdo je odtajněn a někdo rovnou smazán, aniž by si oblíkl ten svůj kabátek z ostudy.
Možná to řeší pokaždé jiný admin, ale v tom případě by se asi měli domluvit na stejném postupu u každého.
A já osobně za sebe (kdybych mohla hlasovat) jsem pro to, aby se takové příspěvky pouze odtajňovaly, nikoli mazaly.
Jen ať si pěkně všichni počtou, co ta určitá dotyčná ze sebe vyplodila.

• načítám...
21848
19.6.14 14:54
@radúna píše:
Souhlas. To je hodně zvláštní, že někdo je odtajněn a někdo rovnou smazán, aniž by si oblíkl ten svůj kabátek z ostudy.
Možná to řeší pokaždé jiný admin, ale v tom případě by se asi měli domluvit na stejném postupu u každého.
A já osobně za sebe (kdybych mohla hlasovat) jsem pro to, aby se takové příspěvky pouze odtajňovaly, nikoli mazaly.
Jen ať si pěkně všichni počtou, co ta určitá dotyčná ze sebe vyplodila.

Presne tak :pankac: beztak to placnul admin :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová