Rušení anonymity

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
rokris
20.6.14 11:24

@berynkaa Já jsem anonym ještě nebyla. To se raději na nic neptám, nepíšu.

• Upravit
36504
20.6.14 11:35
@Krkael píše:
No doprd.ele :lol:

To je velmi choulostivé téma :mrgreen:

• načítám...
12154
20.6.14 11:38
@Burj Chalifa píše:
To je velmi choulostivé téma :mrgreen:

Ostatně, jako všechny diskuze tady. Téměř.
:lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
1311
20.6.14 12:17

Poslední dobou mě fascinuje, že často u obyčejného tématu je anonym…já osobně jsem ho použila jen jednou-u diskuze o tvaru vagín(nebyla jsem zakladatelka),ačkoli normálně mluvím o všem otevřeně, tak nemusí každý vědět jakou má gatubela pipku :mrgreen:
a u příspěvků-často někdo píše pod anonymem něco, za co by se normálně nepostavil…proč jako?!tak buď je to MŮJ názor a nemusím se schovávat a nebo raději nenapíšu nic…! :zed:

• načítám...
36504
20.6.14 12:22
@radúna píše:
Ostatně, jako všechny diskuze tady. Téměř. :lol: :lol: :lol: :lol:

To je tu relativní. Palačinky či vafle jsou řešeny anonymně, ale pak je tu řada lidí, co tu pod svým nickem( nezřídka tvořeným jménem a příjmením :lol: )ukazuje svůj poševní hlen, popisuje pevnost manželovy erekce či množství spermií v ejakulátu nebo sdílí podrobnosti z análního sexu.

• načítám...
20843
20.6.14 13:20
@krtek7489 píše:
@admin můžu vědět, jestli někdo nějak hlídá, jestli je použití anonymu oprávněné? Píšete, že pouze pokud se jedná o intimní téma. Poslední dobou je tady každá druhá diskuze založena anonymem a o intimní téma se tedy fakt nejedná. Měla by být daná přesná pravidla a možnost použít anonym jen ve velmi vyjímečných případech. Nechápu totiž potom to, proč jste zavedli povinnost registrovat se, což mě pěkné naštvalo, když stejně je každý druhý diskutující anonymní :nevim:

Zdravím,

není v našich silách sledovat veškeré anonymní příspěvky. Ale je tu možnost nahlášení problému, že není důvod k anonymitě. My to prověříme a pokud se nejedná o citlivé téma, příspěvek odtajníme.

Přesná pravidla pro anonymní příspěvek jsou upřesněny v pravidlech diskuze.

Maruška

• načítám...
21848
20.6.14 13:42
@admin píše:
Zdravím,

není v našich silách sledovat veškeré anonymní příspěvky. Ale je tu možnost nahlášení problému, že není důvod k anonymitě. My to prověříme a pokud se nejedná o citlivé téma, příspěvek odtajníme.

Přesná pravidla pro anonymní příspěvek jsou upřesněny v pravidlech diskuze.

Maruška

Odtajnite resp. smazete. tohle je vazne trapna pisnicka furt dokola. Tak jenom doufam ze jste aspon urazejiciho anonyma upozornili na nevhodnost chovani. Zaroven diky za feedback, uz aspon vim, ze az budu chtit nekoho vyfakovatl tak to muzu udelat anonymne a jediny co, tak ze mi tosmazete a mozna upozornite… good to know.

• načítám...
20843
21.6.14 07:31
@admin píše:
@Krkael Takový uživatel je standardně upozorněn v SZ. nemáme pro chování anonymů speciální „měkčí“ pravidla.J.

@Krkael Rozhodně to tak udělat nemůžete, jelikož byste si pak svým chováním, jako každý takto přispívající uživatel (ať už anonymní, či nikoli) vysloužila ban.

Hezký víkend,

Josefina

• načítám...
21848
21.6.14 07:37
@admin píše:
@Krkael Rozhodně to tak udělat nemůžete, jelikož byste si pak svým chováním, jako každý takto přispívající uživatel (ať už anonymní, či nikoli) vysloužila ban.

Hezký víkend,

Josefina

Takze anonym byl smazan, vybanovan a jen teda neni napsany v tech dulezitych inf…? To stacilo napsat hned ze je uzivatel smazan. Teda pokud to cos ted psala opravdu plati…

• načítám...
20843
21.6.14 08:41

Ban následuje po několikerých upozorněních. Většinou. Je na zvážení administrátora, co daný uživatel v diskusi pohledával.

Podívala jsem se na konkrétní debatovanou situaci (anonym pod deníčkem) a zde jsme asi udělaly chybu a smazaly anonym jako štvavý příspěvek rovnou bez upozornění, ale to jsou opravdu výjimky a nestávají se často. Za to se omlouváme :kytka: Bohužel je to pro nás pak sotva dohledatelné.

Rozhodně je naší prioritou takové uživatele postihovat zcela podle zavedených postupů.

Děkuji za pochopení, přeji pěkný víkend,

Josefina

• načítám...
Hanka1
21.6.14 08:44
@Burj Chalifa píše:
To je tu relativní. Palačinky či vafle jsou řešeny anonymně, ale pak je tu řada lidí, co tu pod svým nickem( nezřídka tvořeným jménem a příjmením :lol: )ukazuje svůj poševní hlen, popisuje pevnost manželovy erekce či množství spermií v ejakulátu nebo sdílí podrobnosti z análního sexu.

Tak ač nejsem prudérní, tak zrovna včera mne dorazila holka, která ma u svého nicku nevkusnou fotku, kde je do pul tela v prádle s břichem - tak líčila jak provádí manželovi orální sex… :zed: :lol:

• Upravit
21848
21.6.14 08:49
@Hanka1 píše:
Tak ač nejsem prudérní, tak zrovna včera mne dorazila holka, která ma u svého nicku nevkusnou fotku, kde je do pul tela v prádle s břichem - tak líčila jak provádí manželovi orální sex… :zed: :lol:

Jmenuj :lol: od B? A lezi??

• načítám...
Hanka1
21.6.14 08:52

@Krkael
Ne stojí na ni, jméno nevím, ale okolo pupíku ma tetování nebo obrázek a v kombinaci s tehu břichem to vypadá hnusné. Tuším ze diskuse se jmenovala nějak Orální sex-on mne :P

• Upravit
21848
21.6.14 08:53
@Hanka1 píše:
@Krkael
Ne stojí na ni, jméno nevím, ale okolo pupíku ma tetování nebo obrázek a v kombinaci s tehu břichem to vypadá hnusné. Tuším ze diskuse se jmenovala nějak Orální sex-on mne :P

No tak to se jdu podivat :lol:

• načítám...
21848
21.6.14 08:55
@Hanka1 píše:
@Krkael
Ne stojí na ni, jméno nevím, ale okolo pupíku ma tetování nebo obrázek a v kombinaci s tehu břichem to vypadá hnusné. Tuším ze diskuse se jmenovala nějak Orální sex-on mne :P

Manzel mi ji lize dost casto…?? :lol: vrch plavek a osklivy tetovani kolem pupku?? :poblion:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová