Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím,
chci se zeptat, jaké jsou vaše kompetence ohledně trvalého blokování uživatelů, resp. blokace IP? jste nějak „omezeni“ tím, že na stejné IP jedou například i další uživatelé? Nejde blokovat nějak jeden konkrétní přístup? Nejsem IT, ale předpokládám, že přece jde poznat, jestli jsem přihlášená z IP XX z PC A nebo B, nejde?? ![]()
Nebo ještě jinak - proč není trvale blokovaná uživatelka, vyznavačka těch trapnejch seriálů? ![]()
Díky.
Vetsina lidi ma dynamickou IP adresu, ta se meni alespon jednou denne, takze tim se ridit neda vubec.
@blumen píše:
Vetsina lidi ma dynamickou IP adresu, ta se meni alespon jednou denne, takze tim se ridit neda vubec.
Tak proxy, nebo něco… Mi říkej, že pokud mám dynamickou IP, můžu tu dělat takový zhovadilosti. Bych byla blokovaná během dvou vteřin, ať to „jde“ nebo „nejde“ ![]()
@Krkael ja nevim presne, o cem mluvis, jen me zaujala ta IP adresa ![]()
@kubykula píše:
tak si jednoho vem a neopruzuj v ČR, tady to nikoho nezajímá.
Mě by zajímalo, jestli je fakt tak žere, nebo si z toho dělá prbel. Není možný, aby byl člověk takhle vadnej, ne?
@kubykula píše:
tak si jednoho vem a neopruzuj v ČR, tady to nikoho nezajímá.
@Krkael davam ti za pravdu, ze ta odpadova turecka kampan je maximalne otravna ![]()
@Krkael píše:
Mě by zajímalo, jestli je fakt tak žere, nebo si z toho dělá prbel. Není možný, aby byl člověk takhle vadnej, ne?
to by jsi se divila co dokazou pubertacky ![]()
@marrlinka píše:
@Krkael davam ti za pravdu, ze ta odpadova turecka kampan je maximalne otravna
A to si tu někteří stěžujou na otravný reklamy, že ![]()
@Bersaba píše:
Ne, to je ta samá.
to je vrchol všeho co tu dělá za binec ![]()
@Krkael píše:
A to si tu někteří stěžujou na otravný reklamy, že
reklamy prekounem, ale spam vytoci i slepeho
Holky já myslím, že ignorace by byla nejlepší lék
Kombinace ošklivé patnáctileté holčičky s prázdnem v hlavě je tragická, kompenzuje si to zde. Totální ignorací by se to vyřešilo, jí jde o to být alespoň někde „zajímavá“ ![]()
@Henkie píše:
Ty jsi jetá a zapšklá ženská s vykojeným mozkemNo Comment
![]()
![]()
mě by jenom zajímalo, zda víš, co vše sem házíš za smajlíky…že jako moc k sobě nejdou ![]()