Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@admin
chorý mozek
je jak veš, naskáče do různých diskuzí a většinou na ni uživatelky zareagují, i já ![]()
@Terrinka93 píše:
@Camael jaká by byla případná tolerance?![]()
Za mě by na stopku stačilo, kdyby někdo napsal kdyby jsem, kdyby jste, aby jsme atd., na to už mám fakt alergii.
@Camael píše:
Za mě by na stopku stačilo, kdyby někdo napsal kdyby jsem, kdyby jste, aby jsme atd., na to už mám fakt alergii.
to mi nevadí, ale vadí mi I/y. Když už si dámy stěžují, ať je nenapadáme za dyslexii, apod., tak to mají v úvodu sakra napsat, nejsme věštci ![]()
@Beruška-Boubelka
Vadí mi, když se dys poruchou ohánějí ti, kdo ji prostě nemají. Zaměňovat i/y k označení dylexie, dysgrafie a dysortografie fakt nestačí. Navíc každá ta porucha označuje úplně jiný problém. Třeba dyslexie se týká čteného. ![]()
@Camael píše:
@Beruška-Boubelka
Vadí mi, když se dys poruchou ohánějí ti, kdo ji prostě nemají. Zaměňovat i/y k označení dylexie, dysgrafie a dysortografie fakt nestačí. Navíc každá ta porucha označuje úplně jiný problém. Třeba dyslexie se týká čteného.
Já to vím, jsem učitelka
proto mě to štve. S dětma co mají dys poruchy pracuji, pokaždé mě na to upozornily buď ony nebo rodiče.
Zdravím,
v jakém smyslu myslíte blokovat uživatele?
Blokaci (tedy omezení přispívání) provádí admin po porušení pravidel diskuze. Vy můžete blokovat SZ (od určitého uživatele je nebudete dostávat).
Monika
@admin aha, tak to je skoda, tak to asi nepujde. No myslela jsem to proste tak - abych si ja mohla zablokovat uzivatele a ani ja, ani ten druhy uzivatel by nevidel moje prispevky.
Jde o jednu osobu, se kterou nechci nic sdilet a nechci, aby četla info o mne. Ale zaroven chci byt v te skupine, protoze tam mam kamaradky.
Bohužel nic takového možné není. Diskuze by pak ani nenavazovaly.
Monika