Trvalé blokování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10337
10.4.14 21:13

@admin :potlesk: chorý mozek :pankac: je jak veš, naskáče do různých diskuzí a většinou na ni uživatelky zareagují, i já :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Beruška-Boubelka
10.4.14 21:42

@admin a ja se omlouvam za hrube vyrazy :oops:

• Citovat
  • Upravit
40270
10.4.14 21:56
@Terrinka93 píše:
@Camael jaká by byla případná tolerance? :think: 8)

Za mě by na stopku stačilo, kdyby někdo napsal kdyby jsem, kdyby jste, aby jsme atd., na to už mám fakt alergii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Beruška-Boubelka
10.4.14 22:49
@Camael píše:
Za mě by na stopku stačilo, kdyby někdo napsal kdyby jsem, kdyby jste, aby jsme atd., na to už mám fakt alergii.

to mi nevadí, ale vadí mi I/y. Když už si dámy stěžují, ať je nenapadáme za dyslexii, apod., tak to mají v úvodu sakra napsat, nejsme věštci :zed:

• Citovat
  • Upravit
40270
10.4.14 23:07

@Beruška-Boubelka
Vadí mi, když se dys poruchou ohánějí ti, kdo ji prostě nemají. Zaměňovat i/y k označení dylexie, dysgrafie a dysortografie fakt nestačí. Navíc každá ta porucha označuje úplně jiný problém. Třeba dyslexie se týká čteného. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Beruška-Boubelka
10.4.14 23:11
@Camael píše:
@Beruška-Boubelka
Vadí mi, když se dys poruchou ohánějí ti, kdo ji prostě nemají. Zaměňovat i/y k označení dylexie, dysgrafie a dysortografie fakt nestačí. Navíc každá ta porucha označuje úplně jiný problém. Třeba dyslexie se týká čteného. ;)

Já to vím, jsem učitelka :P proto mě to štve. S dětma co mají dys poruchy pracuji, pokaždé mě na to upozornily buď ony nebo rodiče.

• Citovat
  • Upravit
16700
9.9.14 09:02

Dobrý den, je možné na emiminu zablokovat uživatele?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20841
9.9.14 09:26

Zdravím,
v jakém smyslu myslíte blokovat uživatele?
Blokaci (tedy omezení přispívání) provádí admin po porušení pravidel diskuze. Vy můžete blokovat SZ (od určitého uživatele je nebudete dostávat).

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16700
9.9.14 09:30

@admin aha, tak to je skoda, tak to asi nepujde. No myslela jsem to proste tak - abych si ja mohla zablokovat uzivatele a ani ja, ani ten druhy uzivatel by nevidel moje prispevky.

Jde o jednu osobu, se kterou nechci nic sdilet a nechci, aby četla info o mne. Ale zaroven chci byt v te skupine, protoze tam mam kamaradky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20841
9.9.14 09:42

Bohužel nic takového možné není. Diskuze by pak ani nenavazovaly.

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová