Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Stala se mi nemilá věc. Jedna uživatelka si zřejmě nepřečetla mé obchodní podmínky na bazaru. Nereagovala na mnou poslanou zprávu, tudíž jsem zboží poslala další zákaznici, o čemž jsem ji zpravila. Paní mě poté začala osočovat, napsala mi negativní hodnocení a její invektivy neberou konce. Jak se proti tomuto mohu hájit?! V podmínkách mám jasně napsáno, že pokud zájemce nereaguje do 24 hodin, postupuji zboží dalšímu zájemci. Nikdy jsem tady na bazaru neměla problém, proto mě to celkem vykolejilo a nevím, jak se mohu bránit…
@Danitschka mas spoustu kladnych hodnoceni, myslim ze tohle zanikne. I tak bych kontaktovala adminy, jak radi @slavuska1
Koukam..Mas hodne kladnych hodnoceni neni to fer.Taky by mi to vadilo.. ![]()
Asi nejsi sama, komu to paní napařila, nic si z toho nedělej ![]()
@Danitschka napiš adminům, přepošli i konvezraci z její strany atd… a dlabej na ni - jsou prostě mstiví lidé. V tvém hodnocení se to ztratí ![]()
@martina.se píše:
@Danitschka napiš adminům, přepošli i konvezraci z její strany atd… a dlabej na ni - jsou prostě mstiví lidé. V tvém hodnocení se to ztratí
napiš adminům, a jinak se to v tvém hodnocení ztratí, dlabej na ní, když je někdo slepý tak je holt slepý no, nic s takovými lidmi neuděláš ![]()
Díky, holky! Už jsem adminy kontaktovala
Ani bych to neřešila, ale paní začala být celkem ostrá a osobní, což mě mrzí…
@Danitschka píše:
Díky, holky! Už jsem adminy kontaktovalaAni bych to neřešila, ale paní začala být celkem ostrá a osobní, což mě mrzí…
pošli adminům i ty sz
osobně bych to udělal. nemám ráda „frajery“, co uráží v sz a pod..
@Danitschka tak být tebou jsem naprosto v klidu to hodnocení bych já vůbec nebrala v potaz hlavně dle poslední věty, ta mě dostala, jinak máš pěkné věci v bazárku ![]()
@myšák1187
Ježiši, ona snad nikdy neskončí! Každý den to hodnocení přepisuje
A je vidět, že se na tomhle rozhraní moc neorientuje. Už se tomu fakt musím jen smát… ještě jsem se dozvěděla, že nejsem dostatečně empatická, protože každý slušný člověk se i s ohledem na podmínky prodeje asi nekonečně bude ptát, jestli ty věci opravdu chce.
Poslední dobou mi přijde, že se tady v bazárku rozmáhá víc nešvarů… Proto jsem i já ty svoje podmínky trochu zostřila. Fakt nemám čas na to týden držet věci. Mrzí mě to, protože ze začátku ten bazar tady vážně šlapal, všichni se chovali slušně a solidně.
@Danitschka nikdy jsem od Tebe nic nekupovala, takže jako zcela nezaujatý pozorovatel můžu říct, že by mě toto negativní hodnocení od nákupu ve Tvém bazárku rozhodně neodradilo. Podmínky prodeje jsou napsané jasně a srozumitelně
A vyjadřování oné osoby není třeba moc komentovat - ta poslední věta mě dobře pobavila ![]()
Prosím o radu
Dá se nějak vrátit smazaná komunikace ve zprávách? Obdržela jsem negativní hodnocení a neprávem, ale už jsem smazala komunikaci.
Děkuji
Dobry den, mam dotaz, kdyz si pani vybere postovne obyc bez pojisteni, i kdyz jsem ji davala vybrat postovne u pani zvitezilo samo obyc(cena nejnizsi)a balicek nedosel a bohuzel, je jasne, ze podaci listek u obyc postovneho se nevypiduje a tak neni mozno balicek dohledat a pani me hned pise negativni hodnoceni a vsechny zpravy mam ulozene, tak bych rada aby spravedl, nost vyhrala a myslim si, ze tu je nas vic, kdyz si nekdo vybere zbozi a necha si poslat obyc, tak musi nest riziko, toho ze ho posta nekde ztrati a ne hned psat negativni hodnoceni(balicek nedosel)
@danny1979 píše:
Dobry den, mam dotaz, kdyz si pani vybere postovne obyc bez pojisteni, i kdyz jsem ji davala vybrat postovne u pani zvitezilo samo obyc(cena nejnizsi)a balicek nedosel a bohuzel, je jasne, ze podaci listek u obyc postovneho se nevypiduje a tak neni mozno balicek dohledat a pani me hned pise negativni hodnoceni a vsechny zpravy mam ulozene, tak bych rada aby spravedl, nost vyhrala a myslim si, ze tu je nas vic, kdyz si nekdo vybere zbozi a necha si poslat obyc, tak musi nest riziko, toho ze ho posta nekde ztrati a ne hned psat negativni hodnoceni(balicek nedosel)
Proto nikdy, ani na žádost kupující neposílám balíček bez dokladu. Pokud nepřijde, bude špatný vždy odesilatel a osočován z toho, že balíček neposlal. Za to mi to opravdu nestojí. ![]()