Trvanlivost jogurtu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Trvanlivost jogurtu
Ahoj holky, myślíte, že je možné dávat rozdělaný jogurt dítěti 8 měs. i druhý den? Manžel říká, že určitě, ale já teda fakt nevím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
No jedině v ledničce, já normálně jím jogurty i druhý den tak snad to nemůže ničemu vadit. Jsou docela drahý tak je nechci vyhazovat, mi až tak nechutnají.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych dala..sama je takhle jím ( když si půlím velký)..tak pro jistotu můžeš ochutnat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když polovinu rovnou po otevření přendáš do misky (čili nekrmíš malého přímo z jogurtového pudla, a nevkládáš lžičku na střídačku do jeho úst a do kelímku) bude jogurt i druhý den ok.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@RadkaOR určitě můžeš, do druhého dne můžeš skladovat i otevřenou skleničku v lednici, pokud jsi předtím jen odebrala na ohřátí a neohřála ji celou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když rozdělám kelímek, tak půlku sní hned a druhou uzavřu do sklenice a spapká to v klidu další den
Mamka říkala, že otevřenému jogurtu by nemělo do 48 hodin nic být.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Velký jogurt má rozdělaný v lednici klidně 2 dny a dávám to i malému synovi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sama také klidně nechám půlku jogurtu v lednici na druhý den. Většinou je na něm i na příkrmech uvedeno spotřebujte do 24h po otevření, jenom na Hollandii je uvedeno spotřebujte ihned po otevření.
- Citovat
- Upravit
Ahoj, jogurt vydrží v lednici pro mimi bez problémů 48h, pokud nebylo mimi krmeno přímo z kelímku… Jinak dospělý ho může jíst i když je otevřený déle…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dávám jogurt druhý i třetí den. Vždy část oddělám, třeba do banánu a druhý den zase a třetí den to dojí. A nikdy mu z toho nic nebylo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Raduš.ka44 píše:
Já mám velké balení jogurtu i na tři dny a v pohodě.
Přesně, velké bílé jogurty jíme bez problému i 3 dny a to včetně malého.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zza píše:
Sama také klidně nechám půlku jogurtu v lednici na druhý den. Většinou je na něm i na příkrmech uvedeno spotřebujte do 24h po otevření, jenom na Hollandii je uvedeno spotřebujte ihned po otevření.
a necháváš na druhý den i tu Holandii?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit