Tsambika - jméno pro holčičku

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
385
12.3.12 08:21

Tsambika - jmeno pro holcicku

Premyslime nad jmenem pro holcicku. Pritel je rek a chce Kristynu jako jsem ja. Prijde mi to divny, tak me napadlo u nas neobvykle jmeno Tsabika. Toto jmeno ma puvod na Rhodosu, kde stoji u nadherne plaze-kde jsme se btw. dali dohromady, stejnojmeny klaster. Potesil by me jakykoliv nazor na toto jmeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
336
12.3.12 08:25

Chudák dítě :?
Když si tohle přečetl manžel, vytřeštil oči a řekl: „Tebe bych fakt chtěl doma…“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101524
12.3.12 08:25

Pokud hodláte žít tady, tak mi přijde rozumnější výběr přítele a i to když nemám ráda, když mají děti jména po rodičích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
12.3.12 08:27

Jako proti gustu.. :nevim: Ale upřímně, chtěla by ses takhle jmenovat? Mě ani nenapadá nějaká jiná verze toho jména, jak by si třeba slečna pak nechávala říkat 8o Aby si pak neměnila jméno, hele. Ale nechci rýpat, klidně to dej, ale mě osobně by se to teda nelíbilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
12.3.12 08:27

Tak manzela pozdravuj ;) kacenko, ptam se na nazory ne na to, kdo by me chtel doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
12.3.12 08:29

Jo ráda..A ujasni si, jestli Tsambika, nebo Tsabika.. Děsné je teda obojí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385

Prave, aby se ji pak ve skole nesmali.. Ja osobne to jmeno zboznuju. Na rhodosu je to jmeno bezne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453

Taky se mi nelíbí.Je to divný :nevim: ,ale pokud se tobě líbí a budete žít v řecku,tak proč né :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sifa
12.3.12 08:30

Ahoj, tak dej Kristina :) a ne Kristyna haha..a nema pak jmeno po tobe.. ja se tak jmenuju (ja, mama, babicka a ted asi cekam dcerku a bude taky Kristina :))

• Citovat
  • Upravit
6578

Nedávala bych. Pokud chcete neobvyklé jméno, určitě jsou i hezčí. Aby ti to dcera jednou nevyčetla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254

Jenže na Rhodosu :nevim: Budete snad žít tam? Heleď, mrkni se třeba na anglické stránky se jmény, tam jsou pěkný ;) Když už chcete něco zajímavýho. Ale rozhodně bych nedala z takových zemí, já bych se s takovým jménem necítila dobře :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
12.3.12 08:31
Sifa píše:
Ahoj, tak dej Kristina :) a ne Kristyna haha..a nema pak jmeno po tobe.. ja se tak jmenuju (ja, mama, babicka a ted asi cekam dcerku a bude taky Kristina :))

Kamarádka je taky Kristina, akorát to každej házel do skupiny Kristýna, tak se přejmenovala na Alexandru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
12.3.12 08:31

no, kdyby byl přítel řek, tak proč ne. I když mě nenapadá, jak píše Janinna, jak by jí říkali. Nemůžu přijít na žádný kdloudný tvar, kterým by ji mohli oslovovat spolužáci, kamarádi. No a taky záleží, jestli se nebude jmenovat třeba Vomáčková, že jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sifa
12.3.12 08:32
Janinna23 píše:
Sifa píše:
Ahoj, tak dej Kristina :) a ne Kristyna haha..a nema pak jmeno po tobe.. ja se tak jmenuju (ja, mama, babicka a ted asi cekam dcerku a bude taky Kristina :))
Kamarádka je taky Kristina, akorát to každej házel do skupiny Kristýna, tak se přejmenovala na Alexandru :mrgreen:

jj, to je pravda.. ale preci jenom je to hezci nez tvrda Kristyna ;)

• Citovat
  • Upravit
2926
12.3.12 08:32

Vyslovuje se to stejně jak je to napsané? Ve škole se jí smát nebudou, je teď hodně neobvyklých jmen a třeba moje děti to berou naprosto stejně jako jména běžná, protože netuší, jaké jméno je běžné a jaké neobvyklé. Takže toho bych se nebála… Navíc každé jméno jde zošklivit, ať se dítě jmenuje Tsambika nebo Eva, toť můj názor. Jméno po sobě bych nedala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

O Budulínkovi

• (5) + 5 recenzí