Tsambika - jméno pro holčičku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
385
12.3.12 08:33

Sifa : to je dobry :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
12.3.12 08:34

Nedala bych to jméno ani kdybych žila v Řecku. Zní to jak něco afrického, nejdřív jsme si pod tím představila nějakou masajku. Dát mi rodiče tohle jméno, tak si snad ještě v prenatálním stádiu nastavím na miminu odpočet, za jak dlouho si ho budu moct sama změnit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
12.3.12 08:35
rosslyn píše:
Nedala bych to jméno ani kdybych žila v Řecku. Zní to jak něco afrického, nejdřív jsme si pod tím představila nějakou masajku. Dát mi rodiče tohle jméno, tak si snad ještě v prenatálním stádiu nastavím na miminu odpočet, za jak dlouho si ho budu moct sama změnit…
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
12.3.12 08:36

Loll, jj vyslovuje se to stejne. Me se Kristyna libi, ale nedovedu si predstavit, ze mame stejne jmeno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
12.3.12 08:37

Me se to docela libi:) rikalo by se ji Tsami:) ale musi. Tomu byt i trosku prijmeni, tsambika Svobodova by se mi teda nelibila 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sifa
12.3.12 08:37
Teena21 píše:
Sifa : to je dobry :)

at das co das, tak je to tvoje vec,ale jak rikaji ostatni, tak bych se rozhodla podle zeme kde budete zit.. a ta Kristina je fakt pekna ;) :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Billi
12.3.12 08:38

Pokud budete žít v Řecku, tak proč ne. Pokud budete žít víc v Čechách, tak bych volila něco víc mezinárodního.
Na druhou stranu, pokud bude mít holčička řecké příjmení, tak proč ne. To je rozhodně lepší volba než naopak něco typicky českého :nevim: Znám dost holčiček, co mají hodně zvláštní jména, ale v kombinaci s příjmením se nad tím nikdo nepozastavuje.
Jen tak pro zajímavost, jak ji budeš oslovovat. Mám celkem fantazii, ale na toto jméno mě toho moc nenapadá :think:

• Citovat
  • Upravit
1703
12.3.12 08:38

Mně se to jméno docela líbí, ale jestli budete žít v Čechách, tak bych ho spíš nedávala. Já zas docela uvažovala o řecké Eleni. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4091
12.3.12 08:40
rosslyn píše:
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: Dost dobrý!!!!!Je fakt že s klukem chodí jeden Atila a druhej půl řek a ten se jmenuje Apostolos…říkají mu Tolísek…Ale jestli bude žít tady a ona bude mít přijmení po tatínkovi volila bych nějaké normálnější jméno… :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
12.3.12 08:40

je zajímavé, že nás je víc, koho napadlo, že přítel je řek. To je totiž dost podstatné, jestli bude mít řecké příjmení :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
12.3.12 08:44

Jojo prijmeni po tatinkovi - recke

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8097

Já bych teda volila raději tu Kristýnu, dětem ve škole a školce by to rozhodně nedalo a udělali by z toho něco jiného a potom chudák holka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565

Dala bych něco mezinárodního, co budou umět vyslovit všechny babičky a tetičky…Helena, Daniela, Sofie…jinak záleží na příjmení, jak už tu padlo, jestli bude mít jméno po otci, tak i křestní jméno může být čistě řecké, jenom teda nevím, jestli by se jí říkalo Tsambi, nebo Bika - to mi evokuje jedlou sodu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
12.3.12 08:45

Ahoj tak mě to jméno přijde docela tvrdé a ani nevím jak by se dalo říkat malé holčičce, ale jde o vkus a hlavně o to jaké zvolíte příjmení jestli bude české či řecké a hlavně jde o to, kde budete bydlet. Jestli budete bydlet v ČR tak bych ho za mě nedávala, když jsem chodila do školy tak tam bylo pár zajímavých jmen a každý si ty lidi pamatoval už je kvůli jménu a hlavně když se např. učitel ptal jak se kdo jmenuje tak ty děti chudáci museli hláskovat písmenko po písmenku a bylo na nich vidět, že je to zrovna dvakrát netěší, ale to je jen můj názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
12.3.12 08:46

tak pokud bude mít řecké příjmení, tak proč ne. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

O Budulínkovi

• (5) + 5 recenzí