TT - druhá čárka slabá //

23
17.8.20 11:53

TT - druhá čárka slabá //

Dámy, měla jsem dostat menstruaci na konci července, ale bohužel nepřišla. :think: Poslední byla 24/6 tak jsem si zkusila udělat ovulační i těhotenský test na kterém je vidět lehce slabá druhá čárka. Test jsem si dělala 13/8 odpoledne. Je možné, že bych byla těhotná? :( Dneska si běžím pro další, abych to mohla potvrdit, nebo vyloučit. :oops: Nevolnosti necítím nějak veliké, jen mě občas bolí břicho jako by měla MS přijít, občas je mi na zvracení na lačno po ránu, jinak se cítím dobře.
Děkuju moc za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1096
17.8.20 12:21

Ovulační test nedetekuje těhotenství.

Na těhotenství se mi zdá čárka moc slabá… Spíše možná biochemické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
17.8.20 12:25

@Sardelka Taky se mi zdá moc slabá, ale dneska si půjdu ještě pro jiný tak uvidím jestli bude stejná, nebo už silnější. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
17.8.20 16:21

Tak teď jsem si udělala test a vyšlo mi, že tam nic není. I když na proužkovém papírku mi vyšla slabá čárka, která tam byla vidět dobře (i když na fotce to není moc poznat). 8o Digitální test ukazuje negativní a i druhý test od téhle značky vyšel teď negativní… Mohlo se jednat pouze o ducha, nebo je to nedostatkem hormonů v těle, test jsem dělala až večer. Děkuji :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15156
18.8.20 08:03

@anonyMIL těhotenství bych vyloučila. Ten první test mi připadá spíš vadný. A tyto dva jsou negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
18.8.20 08:07

Dyt přeci oba tyhle testy jsou pepina ovulacni? tak tezko tehu může být pozitivní. ukaz obaly nebo krabičky od prvních testu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
18.8.20 09:15

@Milacek2016 Ovulační byl jen růžový a zelený je těhotenský test na kterém je duch, co se objevil v limitu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
18.8.20 09:17

@karkarka Zvláštní to je, zkusím si tuten týden ještě jeden klasický test a uvidím. 8o Jinou příčinu nevím, co by to mohlo znacit. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
18.8.20 10:14

Oba sou negativní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie