Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Holky neleti tu někdo první týden v září od 31.8-7.9 do toho hotelu tak jak my? Holiday-village-manar & aquapark 5*
Holky, nikdy jsem tam ani v podobne zemi nebyla, pomalu bych mohla nakupovat nejake hadriky a jsem jakasi vže rozpacich. Jak ke to tam s oblikanim? Co treba k veceri ve 4*? Ja chci kratasy a tilko
zadny saty pod kolena ani zahaleny ramena nevedu a ani se mimi nelibi. Fakt je to potreba, jo? V resortu a ve meste je to jedno? Pak jeste na prohlidku mesity jsem cetla satek pred hlavu, ale tu prohlidku asi vynecham
chlapi a deti maji taky nejake omezeni?
Žádný takový omezení ohledně oblečení tam není, v některých luxusnějších hotelích chtějí po chlapech dlouhé kalhoty na večeři, ale ve 4 v Tunisu určitě ne, nám se to stalo akorát jednou v Egyptě.. Ven do města taky můžete chodit normálně, kraťasy, tílko, šaty na ramínka, to nikdo neřeší, akorát do té mešity bys musela mít delší šaty a zahalená ramena, ale tam předpokládám nepolezete.. Kdy letíte? My byli předloni na Djerbě v půlce června a měli jsme tak hnusně, že jsme tam sháněli na večer svetry a mikiny, protože to jsme s sebou opravdu neměli, ale večer byla taková kosa a vítr, že se ani animační programy nekonaly venku.
@renap no kdyz koukam na prumerny rocni teploty, tak ten cerven tam nevychazi nejlip. My letime v pulce prazdnin, spis si rikam, aby tam nebylo az moc vedro. Libi se mi jet kamkoliv treba v zari, ale my jsme proste pravidelne prazdninovi. Nepekny pocasi jsme meli i o prazdinach ve Spanelsku, to si clovek nevybere. To obleceni mi trochu lezi v hlave, co ctu je to jinak.
Ty jo holky jak to čtu tak jste mi docela nasadili brouka do hlavy s tim počasím
Letíme 7.6. do Hammametu, do ted jsem si říkala že s sebou přibalím maximálně triko s dlouhým rukávem a ted se bojím aby to tedy nebylo málo
Nečekám že tam bude 35•C ve stínu ale přes 25•C snad jo?? Loni jsme byli v Egyptě, začátek května, a bylo fakt teploučko…
My byli ve čtyřhvězdě, a nikdo to neřešil, oblečení.
jinak počasí, to je fakt o štěstí, to se nedá říct. my byli přelom září/říjen, 14. dní, myslím 20.-5., nebo tak nějak, a ty první dny nic moc, jako krom 2 dní jsme se denně koupali, ale obvykle jen dopo nebo jen odpo, protože jinak pršelo..ty 2 dny propršely takřka celý, zbytek září lilo min. 2 hodiny denně. prý to tam nepamatovali, byly tam(v Tunisku celkově) největší záplavy za posledních asi 30 let, po jednom z těch deštivých dní jsme museli do centra a na pláž 1km obchůzkou, protože na hlavní příjezdový cestě k hotelu bylo 40cm vody, kanály nezvládaly
a delegátka prý uvízla na 7 hodin v jednom hotelu, na cestách sesuvy půdy, voda, neprůjezdný. a teplota tak 20-25st, sluníčko jen občas. to těch prcncíh asi 10 dní, pak přišel říjen, a to přišlo konečně hezký počasí, oteplilo se, a bylo okolo 27st, a celý den jasno.
fakt těžko říct, jaký počasí chytíte no. před 4,5 lety jsme zase v druhý půlce září na Kypru chytili týden čtyřicítek, to tam v tuhle dobu taky nepamatovali prý. a teta se strejdou kdysi v květnu v Egyptě zima, asi 15-20st., a neustále přeháňky, taky to tam prý nepamatovali.
@Salorka nas to ceka, vy uz jste byli? Nevim proc, ale letos ocekavam vedra, a jak je hic, muj chlap je na zabiti, mrci jak male decko. A co penize, nejakej typ jak je nejlepsi menit? Co primo vybery tam z bankomatu? Zda se mi to nejvyhodnejsi.
@Lidulla Nás to taky teprve čeká - za necelý měsíc
Hic bude, s tím se musí počítat ![]()
Zdravím jede tu někdo 31.8 na týden do holiday vilage manar aquapark tak jako my
A nekdo z Brna do Monastiru? Prazandy mate uz casy odletu? Za nas teda Brno nic moc, zas den dovolene v haji. Na hotelu budem o pulnoci.
My letíme taky do hamametu z Brna a odlet 31.8 v 19:55 takže na hotelu budeme tak o půlnoci ne li později
ale už se těšíme snad to děti dají. ![]()
@k1a1t1a1 My letíme o pár dní dříve z PHY a snad tuším nějak dopoledne ![]()
No my mame z Brna mezipristani v Ostrave, takze se to natahne
zpet frcime pred obedem a ostravaci zas maji zastavku v Brne ![]()