Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Také pokukuji po lastech a nic zajímavého není.Minulý rok byly ceny hodně nízko,čekala jsem že díky krizi budou pokračovat i letos.A bohužel.I když stále ještě doufám,že konec září by se snad dalo sehnat něco v Tunisku,Djerbě,nebo Egyptě za přijatelnou cenu.
ahoj, my byli na tabarce a super, moře krásně průzračné.
Kámošky byli na djerbě a moře zakalené a dost řas.
Švagrová byla v Tabarce a říkala v moři dosti medůz.
Právě že Djerby se bojím ohledně řas v moři,nemám je ráda.
Lasička tak medůzy jsme viděli jen na výletě lodí.u břehu ani jednu.
Kosatko-asi to bude obdobím,nebo to co moře přinese.V Bulharsku jsme byli 11 dní bez medůz a poslední 3 dny moře přineslo tolika medůz,že jsem to v životě neviděla.Když jsme šli na pláž,tak koukám z dálky,co je to za hromady čehosi na břehu-a když jsme přišli blíž,tak jsem zjistila,že lidi vyndavají medůzy,aby se vůbec dostali do moře.V průměru měly 30 cm,obrovské a bylo jich plné moře.Takže jsme odjeli i kus dál,na Slunečné pobřeží,tam nebyly.A druhý den tam jel bratr s manželkou a to už byly i tam.
Takze djerba nic moc na cistost more? Tak tomu jse teda budem vyhnem.dnes jsem byla v CK a v zari prej tolik lidi nejezdi ze lasty budou tak doufam i kdyz nevim podle ceho vybirat oblast a hotel ![]()
marillynka píše:
Takze djerba nic moc na cistost more? Tak tomu jse teda budem vyhnem.dnes jsem byla v CK a v zari prej tolik lidi nejezdi ze lasty budou tak doufam i kdyz nevim podle ceho vybirat oblast a hotel
urcite bych nesla pod 4*, vzdalenost k mori, a jake chces vyziti - jestli spis mesto nebo ti staci hotel a plaz - i kdyz taxikem se da dojet vsude a za hubicku…
jestli mas vybranou cestovku tak koukni na hotely a na www.orbion.cz jsou recenze od lidi a jine rady o zemi .. zkus kouknout.. ![]()
Mišulinko-takto Turecko také pamatuji,občas byly vlny ještě větší.A bohužel donesly dosti nepořádku,igeliťáky,papíry,lidi jsou prasata.
Tunis vypadá moc dobře.Moře čistější,křišťálovější.
Díky holky moc za fotky.. Byli jste někdo ještě v Řecku? Začla jsem koukat i po tom tak by se hodili taky nějaké informace ![]()
V Řecku jsme byli 8 x,super země,tu si člověk zamiluje pro její klidnou a pohostinnou atmosféru.Cokolik potřebuješ vědět,ptej se.