Dovolená Tunisko - zkušenosti

• Fotoalbum (15)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8935
8.8.11 20:54

Také pokukuji po lastech a nic zajímavého není.Minulý rok byly ceny hodně nízko,čekala jsem že díky krizi budou pokračovat i letos.A bohužel.I když stále ještě doufám,že konec září by se snad dalo sehnat něco v Tunisku,Djerbě,nebo Egyptě za přijatelnou cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
8.8.11 21:24

ahoj, my byli na tabarce a super, moře krásně průzračné.
Kámošky byli na djerbě a moře zakalené a dost řas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
8.8.11 21:29

Švagrová byla v Tabarce a říkala v moři dosti medůz.
Právě že Djerby se bojím ohledně řas v moři,nemám je ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
9.8.11 21:58

Lasička tak medůzy jsme viděli jen na výletě lodí.u břehu ani jednu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
9.8.11 22:13

Kosatko-asi to bude obdobím,nebo to co moře přinese.V Bulharsku jsme byli 11 dní bez medůz a poslední 3 dny moře přineslo tolika medůz,že jsem to v životě neviděla.Když jsme šli na pláž,tak koukám z dálky,co je to za hromady čehosi na břehu-a když jsme přišli blíž,tak jsem zjistila,že lidi vyndavají medůzy,aby se vůbec dostali do moře.V průměru měly 30 cm,obrovské a bylo jich plné moře.Takže jsme odjeli i kus dál,na Slunečné pobřeží,tam nebyly.A druhý den tam jel bratr s manželkou a to už byly i tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
10.8.11 20:05

Takze djerba nic moc na cistost more? Tak tomu jse teda budem vyhnem.dnes jsem byla v CK a v zari prej tolik lidi nejezdi ze lasty budou tak doufam i kdyz nevim podle ceho vybirat oblast a hotel :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
10.8.11 20:18
marillynka píše:
Takze djerba nic moc na cistost more? Tak tomu jse teda budem vyhnem.dnes jsem byla v CK a v zari prej tolik lidi nejezdi ze lasty budou tak doufam i kdyz nevim podle ceho vybirat oblast a hotel :nevim:

urcite bych nesla pod 4*, vzdalenost k mori, a jake chces vyziti - jestli spis mesto nebo ti staci hotel a plaz - i kdyz taxikem se da dojet vsude a za hubicku…
jestli mas vybranou cestovku tak koukni na hotely a na www.orbion.cz jsou recenze od lidi a jine rady o zemi .. zkus kouknout.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
11.8.11 17:25

díky určitě se kouknu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5274
12.8.11 00:20

Turecko Alanya

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5274
12.8.11 00:21

ještě jedna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5274
12.8.11 00:24

Tunis-Sousse

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5274
12.8.11 00:25

ještě jedna z Tunisu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
12.8.11 17:56

Mišulinko-takto Turecko také pamatuji,občas byly vlny ještě větší.A bohužel donesly dosti nepořádku,igeliťáky,papíry,lidi jsou prasata.
Tunis vypadá moc dobře.Moře čistější,křišťálovější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
12.8.11 19:36

Díky holky moc za fotky.. Byli jste někdo ještě v Řecku? Začla jsem koukat i po tom tak by se hodili taky nějaké informace :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
12.8.11 21:08

V Řecku jsme byli 8 x,super země,tu si člověk zamiluje pro její klidnou a pohostinnou atmosféru.Cokolik potřebuješ vědět,ptej se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí