Dovolená Tunisko - zkušenosti

• Fotoalbum (15)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1488
14.8.11 19:46

A kde jste přesně všude byli? Já se koukala na fotky zakyntosu a dosti se mi líbý byli jste tam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
15.8.11 08:29

Zakynthos je moc pěkný ostrov-bílé pláže,křišťálově čistá voda.Jen na želvy,atrakci ostrova,jsme neměli štěstí.Neviděli jsme je.Po zemětřesení zde nejsou žádné památky,ale ne vždy je to nutné,ty se dají najít v jiných částech Řecka a pokud máte malé děti,tak je stejně nebudete vyhledávat.Byl.i jsme ve středisku Tsilivi-pro nás bych řekla nejhezčí na ostrově.Laganas už má pláže o trochu tmavší,nesmí se tam zapíchnout vlastní slunečník…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
15.8.11 08:38

Zakynthos

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935

Zakynthos

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935

Zakynthos

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
15.8.11 08:39

Zakynthos-Modré jeskyně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5274
15.8.11 22:31

My byly na ostrově Kos a bylo to tam krásné,jak moře,čisté pláže a dlouho mělko.ale fotky nemám jen na kameře!ale je to spíš pro rodinu,moc diskoték tam není spíš kavárny,bary,restaurace a taverny.my byly na líbánkách,tak jsme si to užily i bez ruchu.stačila nám dobrá véča a procházky po pláži. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
19.10.11 12:22
lasička1 píše:
po Tunisu také pokukuji-ale stále váhám.Někdo říká,že moře je pěkné,někdo že je zkalené,v Tunisu medůzy a na Djerbě chaluhy.Viděla jsem spousty fotek,ale nikdo pořádně nevyfotil pláž a moře.Aby bylo vidět,zda je voda křišťálově čístá,nebo zvířená pískem.
Kdo má foto pláže a moře,vložte do diskuze-díky.
Jsme zvyklý na Řecko,Chorvatsko,Egypt,Kypr-voda úžasná.Turecko nebylo špatný,ale ta voda se nadala za křišťálovou považovat.Tak abychom nebyli z Tunisu zklamaný.

Manžel je z Tuniska, takže ho mam procestovnaý skrz na skrz a ještě nikdy sem tam nezažila zelenou vodu. S tou Džerbou je to sice pravda, ale chaluhy nejsou na celý Džerbě ale jen z jedný strany, bohužel ale nevim z jaký :D Jinak podle mě je nejlepší Hammamet - Hammamet Yasmine nebo Kelibie. Já sem se tam kolikrát ( v Hammametu) domluvila i česky. A i když oni neumí česky a vy anglincky nebo nebo německy, tak se domluvíte rukama nohama ne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
4.6.12 20:52

Ahoj, sháním aktuální informace o hotelech a poměrech v Tunisku. Rádi bysme se tam vydali na dovolenou (s dvouletou dcerou), zarážejí mě však rozporuplná hodnocení hotelových komplexů a celkové tamní úrovně nabídky pro turisty, včetně hygienických podmínek. Máte nějaký tip na hotel, kde se Vám líbilo, a navštívili jste ho v nejbližší době (max rok zpět)?
Už jsem tu nějaké informace našla, ale byly spíše staršího data.
Budu ráda za každou radu…přece jen více uvěřím Vašim zkušenostem, než anotacím a vyretušovaným fotkám cestovek:-) Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
4.6.12 21:01

My jsme byli tady .Vůbec si nemůžu stěžovat :palec: .Nikde špína ani havěť,pokoje dobře uklizené.Měli jsme polopenzi,jídlo super.Městečko je dost klidné,stejně tak okolí pláže.S místy u bazénu a na pláži nebyl nikdy problém. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
5.6.12 15:23

@Solvejg Ahoj, zkus kouknout na www.orbion.cz jsou tam recenze od lidí, co v daném hotelu byli. My jsme teda byli v Tunisku před 4 roky v hotelu Les Pyramides - Nabeul a super dovča. Za týden jedem na Djerbu, tak už se moc těším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
6.6.12 09:03

Děkuji za tipy…my jsme se snad nakonec rozhodli pro pevninu, oblast Hammamet. Nejvíce se nám líbí hotel CW Venus Beach, který tedy na tom orbionu není, ale s pomocí přítele googla jsme na něj našli celkem pěkná hodnocení. Tak snad to zvládnem. Chtěla jsem hlavně pěknou pláž pro malou (což jsem zjistila, může být v Tunisku problém) a jakési dodržování hygienických zásad.
Ještě jsem se chtěla zeptat…nemám totiž absolutně žádnou představu o tamní měně a kolik co stojí…Rámcově jak velké „kapesné“ byste si vzali pro tři lidi na 8 dní all innclusive? S tím, že nehodlám skupovat tamní užité umění, maximálně nějaký výlet a jídlo pro malou, když bude stávkovat a hotelové bude vypadat nebezpečně:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
6.6.12 12:07

@Solvejg Našla jsem taky nějaké fotky a vypadá to moc pěkně. My jsme teda měli na pláž štěstí, když pominu trochu trávy či co to bylo u břehu, tak moře bylo čisťounké, i v metrové hloubce jsem viděla rybičky. Jiank my jsme třebas jeli do hotelu, který neměl zrovna dobré recenze a po příchodu na pokoj bylo po obavách - dva jsme měli pokoj pro tři, nádherný balkon, koupelna čistá a uklizená denně, prostě super. Jeden den jsem měla průjem, ale měla jsme endiaron, tak jsem si ho vzala a bylo po problému. Měli jsme polopenzi a před hotelem jsme objevili stánek s rychlím občerstvením a tam jsme chodili na takovou plněnou housku se sýrem a nevím co tam ještě bylo, ale byla super :D
My budeme teď měnit 5tisíc na dolary a tam na jejich dináry, ale máme polopenzi, takže budem kupovat jídlo a tak. Jinak co jak stojí si už fakt nepamatuju, ale myslím si, že až tak draho tam nebude. Třebas pití doporučuju kupovat mimo hotel, vyjde určitě levnějc. Budete v Hammametu - jestli se nepletu je tam carthago land - http://www.carthageland.com/ - ten stojí za to ho navštívit. My když jsme tam byli, tak se zaplatilo vstupné a na na všechny strakce je pak vstup zdarma. A pak by tam měl být aquapark.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
6.6.12 13:12

Moc děkuju za podrobné info…mám z toho na jednu stranu strach, přece jen je to Afrika, ale zároveň se tam těším:-) Takže říkáš, že průjem se nevyhne nikomu…mám akorát strach o malou, ale ta to stejně nakonec asi zvládne nejlíp…
A ještě stran případných nákupů potravin. Seženu tam v případě nouze něco jako naše jogurty či pribiňáky? Dcera toho moc nepojí a já bych navíc nejdřív chtěla zkusit, jak budeme na jejich hotelové jídlo reagovat my, dospělí…
O tom parku carthago land už jsem zaslechla, asi tedy vyzkoušíme:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
6.6.12 13:44

@Solvejg Manžel třeba žádné problémy neměl, já jsem na tohle citlivější, určitě bych vzala něco na průjem pro děti. My jsme měli cca 500 metrů od hotelu obchod, měl otevřeno nonstop a sehnalo se tam všechno přes potraviny, ovoce, hračky a hygienu, myslím, že v Hammametu bude něco určitě, jogurty tam měli taky. Ale s těma zkušenost nemám, nekupovali jsme je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí