Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobrý den, prosím o radu všechny,kdo mají zkušenosti se stanováním u moře. Jak se dá zvládnout horko ve stanu,je to snesitelné? Uvažujeme, že takto vyrazíme do Chorvatska,ale právě z horka máme strach.
Doplňuju, že máme dvě 5-ti leté děti. Za rady a zkušenosti děkuju''
Nebála bych se toho. Sice nejezdíme do Chorvatska, ale do Itálie (od mých cca 5 let) a ve stanu jsme s tím nikdy neměli problém. Dokonce se nám to zdálo lepší ve stanu než v obytném přívěsu, se kterým jsme tam také byli. Přes den jste stejně na pláži a v noci se to dá. Vzduch se brzy ochladí a ve stanu to jde rychleji než např. v chatce.
ahojky, já se teda na dovolené v chorvatsku ve stanu nevyspala vůbec- asi 5 metrů od nás se usídlila banda italů, kteří pařili celou noc a přes den spali, takže z dovolené byl horor. do stanu už bych nikdy nejela, nemáš žádné soukromí, klid, slyšíš každý zvuk.
Ahoj, já byla v Chorvatsku pod stanem kdysi ještě s rodiči a co se týče vedra, tak to bylo v pohodě. Kemp byl jakoby v lese, takže tam bylo příjemně ![]()
Děkuju všem za reakce!!!!! Ta poznámka o hluku a malém soukromí mě zaujala. Nakonec jsme se rozhodli jet raději do soukromého apartmánu.
Já už jedině do stanu
.. tedy z CK a do zařízeného (kde je lednice,sporák, nádobí apod). Je to pohodička, zpravidla jsou stany umístněny někde pod píniemi, tak že vedro mi nikdy nebylo. Se spaním jsem nikdy neměl problém (v nejhorším se dají vzít špunty
).