Dovolená Tunisko - zkušenosti

• Fotoalbum (15)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5606
9.6.13 22:03

Pokud by se ti něco stalo a potřebovala by si doktora tak zavoláš delegáta a ten je povinný tě k lékaři zavézt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.13 08:17

Dnes ráno jsme přiletěli z Tuniska a naprostá spokojenost…měli jsme tedy all inclisive hotel 4hvězdy…jídlo sice moc neochucené, jiné než naše ale saláty měli luxusní a zákusky ještě lepší, pití po celý den, dětská jídla byla trochu slabší ale dalo se vybrat…a co mě nejvíc nadchnulo tak byl animační program…po celý den - vodní polo, břišní tance, zumba, posilování, programy pro děti, diskotéky a večerní zábavy-to byla vážně fantazie. Pokoj byl slušný, každý den přišly uklízečky uklidit a vyměnit ručníky, žádný problém jsme neměli. Ani s průjmem ani s ničím jiným. A vedro tam nebylo, nebo bylo ale stále foukalo…u nás je teď větší vedro :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
18.6.13 13:24

@frozendarkness Super.My letíme zhruba za měsíc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.13 18:11

Gsimča:tak snad se ti to bude líbit:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vasek731
22.6.13 14:56

dovča

Ahoj všem. Taky chceme letos s manželkou do Tuniska. Známe jen Chorvatsko. Měl bych pár dotazů. O penězích a výměně je toho tady dost, ale-chceme All… a tak bych se chtěl zeptat kolik si tak kdo bere sebou peněz. Nejsme nějak rozhazovační. Chceme klidnou dovču aby jsme si pořádně odpočinuli( koupání, procházky, hajání…milování :D :D :hug: ).Samnozřejmě zajít na trhy a kouknout se. Hodně smlouvaní a i přesto je tam údajně nakoupí lacino. Prý se tam dá koupit i lacino oblečení. Někteří tam údajně jedou jen s igelitkou a tam si koupí všechno na sebe. Prý směšně levné. Je lepší si vést euro a nebo dolary.
A jak je to tam tedy s mořem. Čisté? Co mořské potvůrky. Je dobré vzít si sebou boty do vody?
A co zdravotní problémy z místní stravy a vody.Je lepší si sebou vzít nějaké léky nebo i třeba slivovičku na ranní preventivní kůru :lol:.
Díky za info a rady.

• Citovat
  • Upravit
5606
22.6.13 18:04

Ahojky my si bereme asi 5000,–.Po obchodech bych nechodila a už vůbec nekupovala jejich zboží abych si domu dovezla breberky :roll: Manža tam jednou koupil lehátko a bylo propálené cigaretou :cert:.V Tunisku není jak v Chorvatsku kde chodíš všude jako v ČR. V Tunisku je špína, ale komlexy jsou čisté. Moře jsme měli čisté. Boty do vody nééééé tam je písek :pankac:.Když jsme si chtěli nakoupit nějaké cetky domů tak na odletu zpět bylo na letišti plno obchodu a dalo se i smlouvat. Nesmíš ukázat v peněžence peníze :mrgreen: Léky si preventívně bereme. Peníze bereme eura a v hotelu měníme na Dinary. Nesmějí se vyvážet ze země takže měnit jen podle potřeby :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.6.13 12:27

My měli peníze eura a pak jsme si měnili podle toho jak jsme potřebovali. Léky jsme měli ale žáné jsme nevyužili. Trhy byli v tom komplexu jeden den, oblečení, šperky a tak, koupila jsem jen šperk a krásnýho velblouda pro malýho, vyšlo to levněji než u nás ale musíš smlouvat, pravidlo je dostat se tak na půlku ceny.Ven z komplexu jsme moc nechodili, jen krmit velbloudy šlupkama od melounů, byli to chudáci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
3.4.14 10:51

Ahoj.
Chtěla bych obnovit tuto diskuzi.
Chceme vyrazit na dovolenou do Tuniska začátkem září s 2,5letou dcerkou.
Přemýšlím nad letovisky Hammamet, Nabeul, Tabarka. Máte s nimi zkušenost? Jaké byste doporučily?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
3.4.14 11:06

Taky by mě zajímalo Tunisko, především jestli je vhodné pro takhle malé děti z důvodu hygieny…je Tunisko na vyšší úrovni než třeba Egypt nebo je to stejné? Já spíš přemýšlím nad Tureckem nebo Řeckem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65286
3.4.14 11:13

Já byla 2krát poprvé byli malému 2 roky. Tam kde píšes ale ne.
Byli jsme v Mahdii a krásný. Moře super pláže veliké a bez problémů všechno.
Pak jsme byli v Monastiru a to už nebylo tak hezký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8-P
1421
3.4.14 11:24

@maraida Ahoj. my byly loni asi napůl cesty mezi Nabeulem a Hammametem a naprostá spokojenost. Letěli jsme posledního srpna. Letos plánujeme zase Tunisko a nejspíš i v těchto místech. Moře bylo vcelku čisté akorát my letos budeme hlídat termín kdy pojedeme abychom jeli mezi novem a úplňkem (nebo naopak) protože loni jsme byli při úplňku tuším a chytli jsme hodně silnej příliv :think: malej (tehdy 3,5)do moře vůbec nechtěl :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8-P
1421
3.4.14 11:27
@Petra Z píše:
Já byla 2krát poprvé byli malému 2 roky. Tam kde píšes ale ne.
Byli jsme v Mahdii a krásný. Moře super pláže veliké a bez problémů všechno.
Pak jsme byli v Monastiru a to už nebylo tak hezký.

Jo to sem slyšela že v Monastiru bylo špinavý moře. Letěli jsme právě z Monastiru domů a paní na letišti vyprávěla… To jinak taky byl opruz ono totiž z Monastiru do Hammametu nebo Nabeulu trvá cesta busem přes 2 hodiny a to bylo na palici :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65286
3.4.14 11:38

@8-P no moře i celkem šlo
Ale proste celkové ---no taky jsme byli v době ramadanu, to taky hrálo roli
Nikomu se přes den moc nechtělo makat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4455
3.4.14 12:18

Tunisko s dětmi jedině v 5*. Hamammet jsem zkusila a nic moc. Moře bylo docela pěkné, ale město dle mého špinavé. Pokud plánujete občas někam vyrazit a nedřepět jen v hotelovém komplexu, tak nedoporučuji. Já ale teda obecně tyto destinace moc nemusím a řídím se heslem zlatá civilizované Evropa. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
3.4.14 12:27
@allyssia píše:
Taky by mě zajímalo Tunisko, především jestli je vhodné pro takhle malé děti z důvodu hygieny…je Tunisko na vyšší úrovni než třeba Egypt nebo je to stejné? Já spíš přemýšlím nad Tureckem nebo Řeckem…

upřesnění, nemyslela jsem hygienu jako takovou ale spíš střevní problémy… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí