Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
já pak přemýšlela, zda nebudou i to z účtu nějak tahat. dnes člověk nemůže ničemu věřit
Dobrý den , jsem z Třince a tak jsem si chtěl přímo zajít do „kanceláře“ této společnosti - firmy…bohužel, na kontaktu je jenom P.O.Box na třinecké poště a nějaká paní Císařová tak ta taky je asi jen virtuální… Mmj. na serv. turistico..je stále stejné číslo že kolik lidí ještě se může ůčastnit atd…je neměnné už pár dnů…Vypadá to jako dost „fíkaný“ a lživý tah nějaké organizované skupiny , se záměrem jen od Vás dostat adresu a další osob. ůdaje…
A taky tady v Třinci o ní (nich) vůbec nikdo neví…David
Taky velmi děkuji za tuto diskuzi
. U platby se zarazí asi většina a začne hledat
. Je dobře, že je možné najít tohle varování. Už jsem taky smazala ![]()
![]()
také moc děkuji za tuto diskusi, přišlo mi to docela seriózní, ale ještě před vyplněním adresy mě napadlo, mrknout na net a něco málo si o firmě zjistit a našla jsem právě tuto diskusi. Ještě jednou všem děkuji.
já to taky vyplnila a dala poslat na dobírku,stačí si to jen nevyzvednout na poště,nebo mám pozměnit adresu doručení?nechci opět naletět dalším podvodníkům,zažila jsem si toho už dost přes net ve formě bezreklamky atd.díky za reakce
@nadulin já nevím, já blb to vyplnila, odeslala a při platbě se zarazila, tak doufám též, že to na poště nevyzvednu
tak si představte, že mne opět přišel e- mail, ať hlasuji na turistico, že mám neodebranou odměnu, tak v tom mají pěkný bordel, já halsovala a „vyhrála“ akorát při placení jsem vycouvala, protože platit za obálku okolo 295 kč či jak byla ta cena mě zarazilo a včera mě opět přišlo, že jsem vyhrála a mám u nich neodebranou odměnu a a hlasuji
Taky děkují. Dobrý nápad z diskuzi. Aspoň nikdo nenaletí!!! ![]()
Dnes dostal od Turistica na e-mail zprávu i můj manžel,tak to hned smazal.Jedou asi ve velkém podvodu.
no mě zatím nic domů
nepřišlo,maximálně to nevyzvednu na poště,prý pokud je to na dobírku a já ji nechci přijmout,tak ji prostě nevyzvednu a tím to končí,teda aspoň doufám!
Zcela jistě se jedná o podvod, protože všichni „soutěžící“ vyhrávají pobyt v jakémsi hotelu. Navíc je tato výhra zpoplatněna, takže mám důvodné podezření, že se jedná o produkt z kategorie sleviště, reklama hotelu apod. Zkrátka někdo si vymyslí, že probíhá nějaké „Turistico 2012“, položí někoik připravených otázek a pak nabízí výhru. Někteří slabší jedinci pak pod tíhou argumentů výhry, začnou odebírat poukazy, aniž si třeba uvědomí, že se uvážou k pobytu na 3 noci v nějakém hotelu. Ale co tam budete jíst, ty 3 dny a za kolik peněz? Pak samozřejmě náklady na vlastní dopravu apod. z toho žádnou výhru nedělají, ale kdyby to bylo jako nabídka na slevomatu, nikoho to už asi nezaujme, ale když je to jako výhra, lidé začnou bláznit. Tak to vidím já…
jo máš pravdu, akorát je nejhorší, že je nikde nemůžeš udat za podvod, protože máš opravdu pobyt „zdarma“. trochu mi to připomíná akce předváděček. Zaplatíte 99 kč oběd zdarma a návštěva nějakého hradu a hurá lidé jedou, pak je tam předváděčka a většinou si lidé koupí. jednou jsem šla s babičkou na předváděčku a psychologicky to měli zpracované pěkně, ale pak byl můj úžas deky s ovčím rounem za 20 tis. No já bych to nekoupila a dali tam něco zdarma už co nevím a kolik lidí se na to chytlo.
Ještě že jsem neposlala peńíze z účtu dík všem za info.Zase nějaká zlodějina.