Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jinak tchýně se na tyhle akce chytá a koupila si gril, no je to spíš pánev do zásuvky, jako je super, ale stála taky kolem 20 tis, k tomu zdarma robot a nevím co ještě, roboty už doma měla 2, myslím kuchyňské. Pánev bych si i koupila, ale tak za tu cenu 2 tis a ne za tu cenu. Tehdá vzala na jednu předváděčku syna ( mého manžela ) a pak přišel dom a říká, mamině nabízeli nějaké hrnce, říkala že ti je mám taky koupit že budeš ráda a cena? 15 tis. jsem mu říkala, že bych ho spíše s těma hrncema zabila
Ahoj všichni,
taky mi to přišlo na mail, tak jsem to vyplnila a před vyplňováním adresy jsem hledala více informací, nějaké reference… a narazila jsem na vás. Moc díky ![]()
Jsou to všechno podvodníci ![]()
nU A KDYŽ JSEM SE UŽ PŘIHLÁSILA A ODESLALA TO ŽE MI POŠLOU POUKAZ MUSÍM SI HO VZÍT NEBO HO MŮŽU POSLAT ZPĚT NEVÍTE?
Tak já jsem teda pěkně naletěla. Dneska přišel mamči doporučený dopis, měla jsem na poštu cestu, tak jsem to vzala s sebou. Blbec jsem se nepodívala od koho to přišlo. Paní na poště po mě chtěla 390kč, tak jsem to zaplatila. Je to dopis od téhle firmy, v obálce poukaz na 3 noci. Teď jsem našla tuhle diskuzi a nevěřím vlastním očím. To jsou svině na tom světě, až se mi chce brečet.
![]()
Zdravím, kápl jste na to je to Eurorest, včera došel šek na nocleh, stálo to 390 kč a teď koukám co to je, myslel jsem že je to na otce tak jsem to vyzvedl,no jsem zvědavej
@kristy234 píše:
Tak já jsem teda pěkně naletěla. Dneska přišel mamči doporučený dopis, měla jsem na poštu cestu, tak jsem to vzala s sebou. Blbec jsem se nepodívala od koho to přišlo. Paní na poště po mě chtěla 390kč, tak jsem to zaplatila. Je to dopis od téhle firmy, v obálce poukaz na 3 noci. Teď jsem našla tuhle diskuzi a nevěřím vlastním očím. To jsou svině na tom světě, až se mi chce brečet.![]()
tak nám pak napište prosím seznam hotelů a taky kolik stojí stravování či co za tím bude jo? Rádi se dozvíme víc
@kamik19863 píše:
tak nám pak napište prosím seznam hotelů a taky kolik stojí stravování či co za tím bude jo? Rádi se dozvíme víc
Hotel si můžu vybrat jakýkoliv na stránce http://www.eurorest-hotels.com/
tam jsou i ceny stravy ![]()
Mě se nezdálo spíš to, že vám daj pobyt a pak chtějí vedět adresu a číslo bytu. Tak buďte opatrní.
chci se zeptat má někdo zkušenost s tím že si ten dopis nepřevzal?? nebyly pak nějaké problémy?? já bohužel naletěla a odeslala svou adresu a až pak jsem si to tady přečetla. ![]()
já nic přebírat nebudu.Nemám o takovou cenu zájem a navíc jak tady tak čtu tu hroznou pravdu,tak opravdu na poštu nepůjdu.Jsem bohužel jedna z těch co to vyplnily a nechaly si to poslat na dobírku
mailové adresy není těžké sehnat, stačí se třeba jenom podívat do různých inzercí, tam je mailů a telefonů jak naseto a to je jeném jedna z možností kde vzít mail
Taky mi to dnes dorazilo, díky této diskuzi jsem to odhlásil, pro jistotu ještě změnil adresu dodání na fiktivní adresu dodání.
Já jsem jednou dokonce zaplatila za za to tzv poštovné a převzala jsem ty šeky na ubytování a pak jsem je nechala propadnout. Jen jsem s tím měla starost.Hotely na seznamu co berou šeky jsou sice pěkné a po celém světě,ale jak už se zde píše,musíte zaplatit jídlo v tom hotelu /velmi drahé/,no a musíte si v hotelu sami reservovat pobyt a to je taky problém,protože hotely nabízejí jen takové termíny,které se mě nehodily a když jsem spočetla i náklady na dopravu,tak,dovolená by vyšla pěkně draho a byl by pěkně omezený výběr jak hotelu,tak termínu a sehnat i dopravu na uvedené termíny mimo sezónu…No radost z toho ,když něco takového zaplatíte má jednak firma,co to organisuje i hotely,co tímto způsobem získají klienty v dobu,kdy nejsou naplněny. Protože moc ráda cestuji,tak jsem se setkala i s jinou podobnou lukrativní v uvozovkách nabídkou…dejte si pozor,když někdo něco nabízí zdarma,tak to vlastně zdarma není.Od jedné firmy jsem tk zvaně vyhrála zájezd do Vídně přihlásila jsem se o výhru,jenže pak mě oznámili,že budem spát v hotelu u Vídně,že cestou mě zavezou do sklípku s vínem v Maďarsku a hlavně,že se mnou bude muset někdo jet a ten zaplatí takovou cenu,že to vlastně pokryje náklady na moji cestu. Takže vlastně taková výhra nevýhra,jako toto je dárek nedárek ![]()