Turistico 2012

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
645
17.5.12 11:32

jinak tchýně se na tyhle akce chytá a koupila si gril, no je to spíš pánev do zásuvky, jako je super, ale stála taky kolem 20 tis, k tomu zdarma robot a nevím co ještě, roboty už doma měla 2, myslím kuchyňské. Pánev bych si i koupila, ale tak za tu cenu 2 tis a ne za tu cenu. Tehdá vzala na jednu předváděčku syna ( mého manžela ) a pak přišel dom a říká, mamině nabízeli nějaké hrnce, říkala že ti je mám taky koupit že budeš ráda a cena? 15 tis. jsem mu říkala, že bych ho spíše s těma hrncema zabila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7954
17.5.12 14:09

Ahoj všichni,
taky mi to přišlo na mail, tak jsem to vyplnila a před vyplňováním adresy jsem hledala více informací, nějaké reference… a narazila jsem na vás. Moc díky ;)
Jsou to všechno podvodníci :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KateřinaMoserová1111
17.5.12 15:25

nU A KDYŽ JSEM SE UŽ PŘIHLÁSILA A ODESLALA TO ŽE MI POŠLOU POUKAZ MUSÍM SI HO VZÍT NEBO HO MŮŽU POSLAT ZPĚT NEVÍTE?

• Citovat
  • Upravit
kristy234
17.5.12 18:29

Tak já jsem teda pěkně naletěla. Dneska přišel mamči doporučený dopis, měla jsem na poštu cestu, tak jsem to vzala s sebou. Blbec jsem se nepodívala od koho to přišlo. Paní na poště po mě chtěla 390kč, tak jsem to zaplatila. Je to dopis od téhle firmy, v obálce poukaz na 3 noci. Teď jsem našla tuhle diskuzi a nevěřím vlastním očím. To jsou svině na tom světě, až se mi chce brečet. :nevim: :(

• Citovat
  • Upravit
Tibor Svetko
18.5.12 06:48

Eurorest

Zdravím, kápl jste na to je to Eurorest, včera došel šek na nocleh, stálo to 390 kč a teď koukám co to je, myslel jsem že je to na otce tak jsem to vyzvedl,no jsem zvědavej

• Citovat
  • Upravit
645
18.5.12 11:32
@kristy234 píše:
Tak já jsem teda pěkně naletěla. Dneska přišel mamči doporučený dopis, měla jsem na poštu cestu, tak jsem to vzala s sebou. Blbec jsem se nepodívala od koho to přišlo. Paní na poště po mě chtěla 390kč, tak jsem to zaplatila. Je to dopis od téhle firmy, v obálce poukaz na 3 noci. Teď jsem našla tuhle diskuzi a nevěřím vlastním očím. To jsou svině na tom světě, až se mi chce brečet. :nevim: :(

tak nám pak napište prosím seznam hotelů a taky kolik stojí stravování či co za tím bude jo? Rádi se dozvíme víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kristy234
18.5.12 11:57
@kamik19863 píše:
tak nám pak napište prosím seznam hotelů a taky kolik stojí stravování či co za tím bude jo? Rádi se dozvíme víc

Hotel si můžu vybrat jakýkoliv na stránce http://www.eurorest-hotels.com/
tam jsou i ceny stravy :)

• Citovat
  • Upravit
Alena012
18.5.12 13:02

Velké dík za příspěvky!!! Taky jsem málem naletěla.

• Citovat
  • Upravit
ozy
19.5.12 20:07

Mě se nezdálo spíš to, že vám daj pobyt a pak chtějí vedět adresu a číslo bytu. Tak buďte opatrní.

• Citovat
  • Upravit
645
21.5.12 10:08

tak koukám na ty stránky a je mi divné, že nejsou česky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
senul
21.5.12 12:35

lenča

chci se zeptat má někdo zkušenost s tím že si ten dopis nepřevzal?? nebyly pak nějaké problémy?? já bohužel naletěla a odeslala svou adresu a až pak jsem si to tady přečetla. :,(

• Citovat
  • Upravit
7
21.5.12 14:51

já nic přebírat nebudu.Nemám o takovou cenu zájem a navíc jak tady tak čtu tu hroznou pravdu,tak opravdu na poštu nepůjdu.Jsem bohužel jedna z těch co to vyplnily a nechaly si to poslat na dobírku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chimena
21.5.12 20:00

mailové adresy není těžké sehnat, stačí se třeba jenom podívat do různých inzercí, tam je mailů a telefonů jak naseto a to je jeném jedna z možností kde vzít mail

• Citovat
  • Upravit
Vládínek
23.5.12 11:44

no

Taky mi to dnes dorazilo, díky této diskuzi jsem to odhlásil, pro jistotu ještě změnil adresu dodání na fiktivní adresu dodání.

• Citovat
  • Upravit
mili-praha
23.5.12 13:55

Pozor,vůbec to není tak zajímavé jak se to jeví

Já jsem jednou dokonce zaplatila za za to tzv poštovné a převzala jsem ty šeky na ubytování a pak jsem je nechala propadnout. Jen jsem s tím měla starost.Hotely na seznamu co berou šeky jsou sice pěkné a po celém světě,ale jak už se zde píše,musíte zaplatit jídlo v tom hotelu /velmi drahé/,no a musíte si v hotelu sami reservovat pobyt a to je taky problém,protože hotely nabízejí jen takové termíny,které se mě nehodily a když jsem spočetla i náklady na dopravu,tak,dovolená by vyšla pěkně draho a byl by pěkně omezený výběr jak hotelu,tak termínu a sehnat i dopravu na uvedené termíny mimo sezónu…No radost z toho ,když něco takového zaplatíte má jednak firma,co to organisuje i hotely,co tímto způsobem získají klienty v dobu,kdy nejsou naplněny. Protože moc ráda cestuji,tak jsem se setkala i s jinou podobnou lukrativní v uvozovkách nabídkou…dejte si pozor,když někdo něco nabízí zdarma,tak to vlastně zdarma není.Od jedné firmy jsem tk zvaně vyhrála zájezd do Vídně přihlásila jsem se o výhru,jenže pak mě oznámili,že budem spát v hotelu u Vídně,že cestou mě zavezou do sklípku s vínem v Maďarsku a hlavně,že se mnou bude muset někdo jet a ten zaplatí takovou cenu,že to vlastně pokryje náklady na moji cestu. Takže vlastně taková výhra nevýhra,jako toto je dárek nedárek :?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová