Turnerův syndrom

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
24.9.15 19:36

Ahoj já ano žiji plnohodnotný život na hodně věcech to není poznat, mám přítele dospěla jsem úplně krásně v dospělou ženu, všechno funguje mám tedy mozaiku měřím 160 cm 54 kg a v ničem mě to neomezovalo. :) Žiji super život. Klidně pošlu i foto,. Horší v dětství bylo píchání růstového hormonu to jsem nenášela, ale dalo se vždycky domlvit všude, nebolí to člověk si zvykne pak mi to přestali dávT TO JE POUZE V DĚTSTVÍ a pokud jste s manželem vysocí je předpopklad že to Vaše holčička ani nebude potřebovat ale není to nic hrozného není se čeho bát žádné jiné zdraVOTNÍ PROBLÉMY jsem neměla! :) Jen mě mrzí žer to horší asi bude až budu chtít dítě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
15.12.15 15:21

Ahoj holky,

Potřebuji asi trosku povzbudit, dva roky jsme se snažili o dite, nakonec pomohlo 2IUI, ale nakonec zamkly potrat v 9tt. Z pitvy prokázán turneruv syndrom. Vubec nevim, co cekat, ted nas v lednu posílají na genetické testy.
Mate nekdo zkušenost?
Dekuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
17.12.15 20:28

Ahoj, u TS je velmi často náhodná mutace - tj. nedědičná forma. Šance, že by se TS opakoval v dalším těhotenství je pak stejná jako u všech ostatních lidí v populaci. @Carolin14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
17.12.15 20:44

@Aklama opravdu? Tak to jsi me celkem dost uklidila. Celkem me to psychicky složilo. Uz jsem viděla myšlenky, ze budu muset na IVF s darovanymi vajíčky, ale snad to nakonec vsechno dobre dopadne :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
17.12.15 21:43

Tak tyhle myšlenky schovej :mavam: Spíše řeš příčinu neplodnosti, někde bude problém. Šance na opakování TS je fakt malinkatá. Genetiky se neboj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
18.12.15 00:12

@Aklama Moc dekuju! Uvidime, co dalšího ukážou testy. Jeste jednou dekuju a přeji krasne svátky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
18.12.15 20:26

Doplnila jsem do té Wikipedie pár aktuálnějších údajů, ať to není tak zastaralý a depresivní. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
12.2.18 21:52

Obnovuji diskuzi.
Je tady prosim nekdo kdo ma holcicku s turnerem a mohla bych se na neco zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.18 07:49

Dobrý den, je mě 29 a mám turneruv syndrom. Můžete se klidně ptát na otázky pokud vás něco zajímá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.18 07:51

Dobrý den, je mě 29 a mám turneruv syndrom. Můžete se klidně ptát na otázky pokud vás něco zajímá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.18 08:49

Dobrý den, je mi 29 a trpím Turnerovým syndromem. Vaše dotazy vám ráda zodpovím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
1.3.19 13:59
@MARRRTINAAAA píše:
Dobrý den, je mi 29 a trpím Turnerovým syndromem. Vaše dotazy vám ráda zodpovím :D

Dobry den,dnes mi oznamili,ze ma dcera TS..je ji 6mesicu…muzete mi napsat jak se zije s timto syndromem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí