Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj já ano žiji plnohodnotný život na hodně věcech to není poznat, mám přítele dospěla jsem úplně krásně v dospělou ženu, všechno funguje mám tedy mozaiku měřím 160 cm 54 kg a v ničem mě to neomezovalo.
Žiji super život. Klidně pošlu i foto,. Horší v dětství bylo píchání růstového hormonu to jsem nenášela, ale dalo se vždycky domlvit všude, nebolí to člověk si zvykne pak mi to přestali dávT TO JE POUZE V DĚTSTVÍ a pokud jste s manželem vysocí je předpopklad že to Vaše holčička ani nebude potřebovat ale není to nic hrozného není se čeho bát žádné jiné zdraVOTNÍ PROBLÉMY jsem neměla!
Jen mě mrzí žer to horší asi bude až budu chtít dítě
Ahoj holky,
Potřebuji asi trosku povzbudit, dva roky jsme se snažili o dite, nakonec pomohlo 2IUI, ale nakonec zamkly potrat v 9tt. Z pitvy prokázán turneruv syndrom. Vubec nevim, co cekat, ted nas v lednu posílají na genetické testy.
Mate nekdo zkušenost?
Dekuji!
Ahoj, u TS je velmi často náhodná mutace - tj. nedědičná forma. Šance, že by se TS opakoval v dalším těhotenství je pak stejná jako u všech ostatních lidí v populaci. @Carolin14
@Aklama opravdu? Tak to jsi me celkem dost uklidila. Celkem me to psychicky složilo. Uz jsem viděla myšlenky, ze budu muset na IVF s darovanymi vajíčky, ale snad to nakonec vsechno dobre dopadne ![]()
Tak tyhle myšlenky schovej
Spíše řeš příčinu neplodnosti, někde bude problém. Šance na opakování TS je fakt malinkatá. Genetiky se neboj!
@Aklama Moc dekuju! Uvidime, co dalšího ukážou testy. Jeste jednou dekuju a přeji krasne svátky!
Doplnila jsem do té Wikipedie pár aktuálnějších údajů, ať to není tak zastaralý a depresivní. ![]()
Obnovuji diskuzi.
Je tady prosim nekdo kdo ma holcicku s turnerem a mohla bych se na neco zeptat?
Dobrý den, je mě 29 a mám turneruv syndrom. Můžete se klidně ptát na otázky pokud vás něco zajímá ![]()
Dobrý den, je mě 29 a mám turneruv syndrom. Můžete se klidně ptát na otázky pokud vás něco zajímá ![]()
Dobrý den, je mi 29 a trpím Turnerovým syndromem. Vaše dotazy vám ráda zodpovím ![]()
@MARRRTINAAAA píše:
Dobrý den, je mi 29 a trpím Turnerovým syndromem. Vaše dotazy vám ráda zodpovím
Dobry den,dnes mi oznamili,ze ma dcera TS..je ji 6mesicu…muzete mi napsat jak se zije s timto syndromem