TV Písnička

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14679
30.3.15 21:33
@Ell-Chmell píše:
@Ivtcha Jo s mašinkou taky souhlasím… Ale mnohem víc mně se*e Kortina, nevím proč, ale jsme na ně úplně alergická :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jak slyším bzum bzum brekekeke (100× denně) vraždila bych! :zed: :zed: :zed: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

jo, mě bzum, bzum brekekeke zní v hlavě spolu s hasičema v hlavě při nočním kojení :mrgreen:

Jede nám to tu od rána do večera a ještě jsem nucená tancovat z dcerkou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3957
30.3.15 21:45

Tý jo, to je zas něco nového?? :) :) Stanici neznám :-) u nás frčí šlágr :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jinak si myslím, že na déčko tak malý není. Mám taky syna jsou mu dva roky a pár měsíců. Na déčko se začal dívat od začátku, co jede. Samozřejmě v té době ho chytlo jen pár pořadů, ale už se díval. Včelí medvídky jsem mu na netu pouštěla, ještě neměl ani rok, vydržel u toho sedět celou dobu, stejně tak mickeyho klubík :-D a obojí ho drží dodnes :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
30.3.15 21:57
@werajsik píše:
Tý to je zas něco nového?? :) :) Stanici neznám :-) u nás frčí šlágr :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jinak si myslím, že na déčko tak malý není. Mám taky syna jsou mu dva roky a pár měsíců. Na déčko se začal dívat od začátku, co jede. Samozřejmě v té době ho chytlo jen pár pořadů, ale už se díval. Včelí medvídky jsem mu na netu pouštěla, ještě neměl ani rok, vydržel u toho sedět celou dobu, stejně tak mickeyho klubík :-D a obojí ho drží dodnes :mrgreen: :mrgreen:

Tohle je šlágr pro děti. ;)
Ještě, že prcci neumí číst, jinak by říkali „mami kup mi to stojí to jenom…“
Naše děti to bohužel objevili čistě náhodou cca před třemi týdny.
Ano české písničky z pohádek jsou super (jsou to prostě originály a ne kopie nazpívané kýmkoliv), Dádu skousku se zavřenýma ušima (zavzpomínala jsem na Lambádu, co byla hit před cca 25 lety), ale slovánky ani omylem a děti zpívající Moravanku a spol. mi tam taky moc nesedí (pozor jsem asi divná ale Moravanka spol - ti co to umí! - mi nevadí, jsem z JČ, tak jsem na tom vyrostla).

Účel této TV, stejně jako šlágru je prodávat, prodávat a zase prodávat CD či DVD. Mimochodem, můj taťka je na dechovku, občas si ten Šlágr pustil, ale po půlroce zjistil, že se tam taktéž neustále opakují a už ho pouští, jen když nás chce podráždit. :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
11.4.15 22:13

Ahojky potřebuju prosím vědět jak tv písničku naladím dík moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
11.4.15 22:15
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
11.4.15 22:31

Díky nakonec jsem skusila zapnout na naší televizi automatické ladění a chytlo se mi to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5075
5.5.15 09:26

Holky vim ze tu prevaha pise ze kortinu nesnasi, jenze mala je miluje..je ji necelych 9 Mesicu, tancuje u ni a smeje se..ted to zrusili, tak se chci zeptat nevite kde koupit mimo slovenska???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
11.5.15 12:38

Holky taky Vám Písnička nejde naladit? Je zrušená, nebo je chyba u mé TV?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5075
11.5.15 14:43
@Ell-Chmell píše:
Holky taky Vám Písnička nejde naladit? Je zrušená, nebo je chyba u mé TV?:-)

Je zrusena..proto hledam tu cortinu.. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky