Česká miss, dívali jste se?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
16
29.3.15 07:56

Ceska Miss,divaly jste se?

Dobre ranko.Tak co, divaly jste se vcera? me ty souteze celkem bavi uz od mala.Jak se vam libi vitezky? podle me jsou hezke, jen ta na druhem miste se mi zdala mala a ta tam nesedi.Do miss podle me patri vysoke holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1039
29.3.15 07:57

Nechápu, jak může být miss holka s mezerou mezi zubama, hezká mi taky nepřijde. Jsou to všechno obyčejné holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
29.3.15 08:00

Zadna se mi extra nelibila, uz ani ten porad sam o sobe neni co byval :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
29.3.15 08:01

Chvíli jsem koukala. Ani jedna mi nepřišla jako kráska, která by měla vyhrát :nevim: do vítězky jsem se trefila, ale nechápu ji. Když měla v minulosti anorexii a bulimii a při stresu má k tomu zase sklony, že jde do takové soutěže. Teď na ní bude větší tlak, stres a může k tomu snadno sklouznout.

• Citovat
  • Upravit
5283
29.3.15 08:04

Koukala…pořad hrůza a děvčata? Kde jsou všechny krásný holky? Líbila se mi asi jen jedna…neříkám že já jsem nějaka krasavice, ale taky nelezu do Miss, že? :D a vítězka se mi vůbec nelíbí, vadí mi ta mezera mezi zuby…podle mě to rozhodně není královna krásy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
29.3.15 08:07

Nedávno na nějakém rádiu říkali, že ty holky, které soutěží jsou tuctové a kritizují je i v zahraničí…prý, kde jsou všechny krásné české holky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luca10
29.3.15 08:08

Nejvic se mi libila sedmicka. A jednicka mela perfektni zadek. :mrgreen: Ale vitezka se mi nelibi. Manzel rikal, ze dela matraci nejakymu fotbalistovi. :think: :lol:

• Citovat
  • Upravit
30911
29.3.15 08:09

Nekoukam jiz roky. Nelibi se mne toto chrleni radoby osobnosti, po kterych za rok nestekne pes. Tech opravdu vyraznych miss mame za posledni roky- od 90.let- malo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
29.3.15 08:10

Taky se mi nelibila co vyhrala.. Loni tam jeste byly docela hezke..letos? Jako hezke byly, ale mela nejakou vadu. Jedna velky nos :mrgreen: jednicka zase umele zuby, vsimly jste si?? Krive zuby..
Ale ta co byla na Druhem miste, vyhrala i krasny usmev, ta hezka byla, te jsem to prala.. i cislo 7, u ni jsem chybu nenasla a mela prekrasne oci :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.3.15 08:19

Koukala jsem na konec. mě se líbila 10.
a minulá mis Gabriela Franková byla spolužačka mého bratra, takže jsem ji znala od mala kdy si spolu hráli na pískovišti. Dost dobrý. Bylo vidět jak ani sláva člověka nezmění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
29.3.15 08:20

Koukala jsem kvůli Boučkovi a Leošovi, nějak jsem přehlédla, která vyhrála :lol: přišli mi všechny extrémně hubený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
29.3.15 08:28

Mě se hodně líbil úvod, muzika od ACDC a ta taneční skupina, tak jsem tomu dala šanci, ale pak se mi to zdálo trapné, tak jsem to vzdala. Vítězka se mi celkem líbí, ale znám spoustu hezčích holek, v letošním ročníky mi přišly všechny tak nějak stejné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luca10
29.3.15 08:30
@MišelkaX píše:
Taky se mi nelibila co vyhrala.. Loni tam jeste byly docela hezke..letos? Jako hezke byly, ale mela nejakou vadu. Jedna velky nos :mrgreen: jednicka zase umele zuby, vsimly jste si?? Krive zuby..
Ale ta co byla na Druhem miste, vyhrala i krasny usmev, ta hezka byla, te jsem to prala.. i cislo 7, u ni jsem chybu nenasla a mela prekrasne oci :palec:

Krasny usmev vyhrala holka cislo devet a ta skoncila jako treti, ne?

• Citovat
  • Upravit
1364
29.3.15 08:41

Už léta se nedívám, nemám tyto pořady ráda. Akle vždy mrknu na výsledek - na fotky na netu ve zprávách. No, nevím, dřív to asi bylo i o té inteligenci (Ivanka Christová a pod…). Za krásnou považuji z minulých kol Gabrielu D. ( ta s těmi krátkými vlasy, nyní moderuje na Primě).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bondatrova
29.3.15 08:45

Ta soutěž mi teď přijde ubohá. Jsem ročník 82 a pamatuji na soutěžě miss, kdy vyhrála např. Žídková, Faltýnová-ta teda byla druhá, Stočesová, Králová atd. To mělo úroveň, ty holky byly opravdu kočky.
Teď mi přijdou všechny stejné a nezajímavé. Včera jsem se dívala na druhou polovinu a docela jsem potom litovala. Ta soutěž neměla úroveň a byl to spíš trapas. :zed:
Nejvíc jsem se pobavila na konci, jak tam Maláčová měla vyhlásit miss, jak tam žvanila a žvanila a finalistka-blondýna na začátku v řadě tam začala zívat a bylo vidět, jak ji to nebaví :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!