Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý večer,
koukáte některá? Ten tatínek s těmi 4 dětmi, ty jsou všechny jeho? Mě tu do toho pindal manžel, tak jsem to nějak nepostřehla.
Jinak teda je mi z toho ouzko.
Ty děti jsou bývalé přítelkyně, která je opustila a ony šly do dětského domova.
@Čajová.panenka Jo tak jsem to postřehla dobře. To je borec, klobouk dolu.
Na čt 2, ale už to končí, ale určitě to bude v archivu čt na internetu
@tlucis píše:
Jednim slovem - masakr… smekam prede vsema samozivitelkama/samozivitelama… Jaka me miji hanba za celej slavnej parlament… hadr, blit![]()
jak si muze stat dovolit vlastni narod, kterej ho zivi a dela na nej, drit bidu s nouzi a ty cerny zkurvysyny a srace nechat parazitovat na soc. davkach?
![]()
![]()
![]()
3. Prazskou defenestraci na ne…
Davam tvemu prispevku hodinu, maximalne dve.
Chlápek
, ale pořídit si s kravkou rovnou 4 děti? Mě ten dokument tak nějak úplně za srdce nechytl, jen fňukání, co všechno stát nedělá. Já před řadou samoživitelek nesmekám, vybraly si samy.
@Poison Eve píše:škoda, že je tolik hodin
Davam tvemu prispevku hodinu, maximalne dve.
@lechem ale on si s ní ty děti nepořídil, on si jí našel i s dětma a pak si je vzal do péče potom, co děti skončili v děcáku, když je,,matka,, opustila
@lechem On si je s ní nepořídil, pokud jsem dobře pochopila. Už je měla, opustila je, dostaly se do děcáku a ten chlap si je pak vzal do péče.
Edit: @lleennttiillkkaa bylas rychlejší. ![]()
Příspěvek upraven 24.03.15 v 22:09
@lechem píše:
Chlápek, ale pořídit si s kravkou rovnou 4 děti? Mě ten dokument tak nějak úplně za srdce nechytl, jen fňukání, co všechno stát nedělá. Já před řadou samoživitelek nesmekám, vybraly si samy.
hele to není o tom vybrat si sama, někdy zkrátka nemáš jinou možnost. Osobně si myslím, že stát dělá málo. Málo podporuje zkrácené úvazky, je malá podpora předškolních zařízení, malá vymahatelnost práva co se týče dlužného výživného a pod
nic není černé ani bílé ![]()
@lechem píše:
Chlápek, ale pořídit si s kravkou rovnou 4 děti? Mě ten dokument tak nějak úplně za srdce nechytl, jen fňukání, co všechno stát nedělá. Já před řadou samoživitelek nesmekám, vybraly si samy.
Taky me to zrovna extra nedojimalo…
Obzvlast ta jedna, kterou jsem videla ve Farmar hleda zenu…Tak jsem si dnes riksla, ze pani si evidentne v takovych chlapech libuje…ve Farmari si taky vybrala takovy netahlo…ten by ji s detmi moc nepomohl ![]()
@ZItu píše:
@lechem On si je s ní nepořídil, pokud jsem dobře pochopila. Už je měla, opustila je, dostaly se do děcáku a ten chlap si je pak vzal do péče.
Ten chlápek je frajer, tím spíš, že to není vlastní krev. Nicméně fakt už jsem alergická na neustálý nářky na zlej stát. Počtem dávek je naopak dost velkorysý.
@bozska-mrcha píše:
hele to není o tom vybrat si sama, někdy zkrátka nemáš jinou možnost. Osobně si myslím, že stát dělá málo. Málo podporuje zkrácené úvazky, je malá podpora předškolních zařízení, malá vymahatelnost práva co se týče dlužného výživného a podnic není černé ani bílé
Stát dělá tolik na kolik má. Nedělá málo. Předškolní zařízení mimochodem nezřizuje stát, ale obec.