Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Šmarjapano, taky mám mezeru mezi zubama a nikdy mě nenapadlo, že bych měla kvůli tomu chodit kanálama
Pak nemají být mladé holky anorektičky atd., když dospělé ženy můžou z pusy vypustit takovou věc ![]()
Ale ta holka se mi na oficiální fotce moc nelíbí, když jsem našla jinou, tak v pohodě. Jinak takové věci moc nesleduju, nepřijde mi, že má ten titul nějakou společenskou hodnotu.
Nekoukám, pro mě je to kýčovitá zbytečnost a takováhle lidová „zábava“ mě už míjí.
Akorát jsem si prošla fotky na idnes a u budoucí vítězky jsem si říkala, no tě pic, co tahle tam dělá…a bum ho, vyhrála
.
Soutěž mě bavila jenom v úplném začátku, kdy to bylo něco nového. Z missek nebo účastnic si pamatuju jenom Christovou, Kubelkovou, Źídkovou, Šeredovou, Dobrovolnou, Doleželovou a takovou hodně kritizovanou blondýnku s křivýma zubama, která dělá hodně charitu, a tím to asi končí…Jo vlastně ještě Agátu ![]()
Jo a tu soutěž „miss bikiny“ (kromě jiných asi 10 různých titulů „miss“
), nechápu taky, to vyhrály ty plavky, nebo co? Protože předvádění bikin se mi líbí na modelkách s pořádnýma křivkama, ale tohle… ![]()
Navíc, když koukám na ty fotky ze soutěže…no můj názor, ale: šaty strašný, korunky strašný, holky nic moc
a vůbec celková úroveň toho všeho ehm…(když vezmu, že krása je subjektivní záležitost a pod tunou mejkapu, kamerou a nasvícením - o fotkách ala fotošop ani nemluvím - vypadá každá holka přijatelně, o charakteru, umu a chytrosti těch holek pár vět v nacvičených rozhovorech a jejich krátká volná disciplína neřeknou za tu chvíli nic, a navíc jak se můžou hlásit do něčeho, co je čím dál tím víc proslulé spíš jako výrobna „čerstvého masa“ pro VIP sportovce, bohaté „sponzory“ či vymetačky večírků?
)
@jenjdukolem píše:
Nekoukám, pro mě je to kýčovitá zbytečnost a takováhle lidová „zábava“ mě už míjí.
Akorát jsem si prošla fotky na idnes a u budoucí vítězky jsem si říkala, no tě pic, co tahle tam dělá…a bum ho, vyhrála.
Soutěž mě bavila jenom v úplném začátku, kdy to bylo něco nového. Z missek nebo účastnic si pamatuju jenom Christovou, Kubelkovou, Źídkovou, Šeredovou, Dobrovolnou, Doleželovou a takovou hodně kritizovanou blondýnku s křivýma zubama, která dělá hodně charitu, a tím to asi končí…Jo vlastně ještě Agátu![]()
Jo a tu soutěž „miss bikiny“ (kromě jiných asi 10 různých titulů „miss“
Navíc, když koukám na ty fotky ze soutěže…no můj názor, ale: šaty strašný, korunky strašný, holky nic moc), nechápu taky, to vyhrály ty plavky, nebo co? Protože předvádění bikin se mi líbí na modelkách s pořádnýma křivkama, ale tohle…
a vůbec celková úroveň toho všeho ehm…(když vezmu, že krása je subjektivní záležitost a pod tunou mejkapu, kamerou a nasvícením - o fotkách ala fotošop ani nemluvím - vypadá každá holka přijatelně, o charakteru, umu a chytrosti těch holek pár vět v nacvičených rozhovorech a jejich krátká volná disciplína neřeknou za tu chvíli nic, a navíc jak se můžou hlásit do něčeho, co je čím dál tím víc proslulé spíš jako výrobna „čerstvého masa“ pro VIP sportovce, bohaté „sponzory“ či vymetačky večírků?
)
Jo, ty myslíš Helenu Houdovou - tu, jak dělá pro charitu a je to blondýna s křivýma zubama.
Ta vyhrála v letech, kdy se na to ještě dalo dívat.
Jinak souhlasím, co píšeš.
Holky jak přes kopírák. Milá a pěkná byla ta zdr. sestřička. Jinak to byla estráda okresního formátu. Co naplat, společenský lesk takové potřebují peníze a silné sponzory a ty majitelka Krplová evidentně nemá. MM měla v porotě Sophii Loren, O. Mutti atd., zpíval Karel, holky měly šaty od O.de la Renty, soustředění bylo v Emitátech, Thajsku… i ceny byly jiný level ( ne zubní pasta a kartáčky na rok
).Vtipy B +M moderátorů občas oplzlé, prvoplánové. Kde jsou ty časym kdy to uváděl noblesní Eben, Čenský…včerejšek byl, je a bude už jen okresní přebor.
@jenjdukolem píše: … a navíc jak se můžou hlásit do něčeho, co je čím dál tím víc proslulé spíš jako výrobna „čerstvého masa“ pro VIP sportovce, bohaté „sponzory“ či vymetačky večírků?)
Tak možná právě proto?
Asi nikdo jim nedrží zbraň u hlavy a nutí je do nějakých intimnějších interakcí se sportovci a sponzory ![]()
Nekoukala jsem se, tak jsem teď koukla na stránky, co tam vlastně bylo za holky. No všechny stejný. 4, 7 a 10 jsou aspoň trochu zajímavý trochu jiný nevšední holky.
@Angua píše:
Tak možná právě proto?Asi nikdo jim nedrží zbraň u hlavy a nutí je do nějakých intimnějších interakcí se sportovci a sponzory
Tady je zase zasvěcených, moudrých a čestných strážkyń ctnosti. Do intimních interakcí vstupují všichni a všude na úrovni svého postavení, příležitosti a IQ, akorát někdo se nechá oplodnit Frantou od míchačky a někdo čutálistou s kontraktem v Manchester United.
mentálně rozdíl nepatrný, materiálně nezanedbatelný.
Dívala a nechápu jak mohla vyhrát zrovna ta 22 letá, ted nevím číslo proto píšu věk. Byly tam i hezčí.
Jen ještě dodám, že sem to neviděla celé, dívala jsem se tak po oku až tak od půl desáté.
@Angua píše:
Tak možná právě proto?Asi nikdo jim nedrží zbraň u hlavy a nutí je do nějakých intimnějších interakcí se sportovci a sponzory
Tak samozřejmě, to je každého věc, jak se chová a jak svůj úspěch pojme.
Jenom, když potom člověk vidí třeba to, že vítězce byl sebrána korunka, protože roztahuje nohy víc, než je přípustný, tak to tu soutěž degraduje…Nebo to, že o účastnicích většinou je slyšet pouze v bulváru nebo už vůbec…
Každý ať si to bere, jak chce, to mi je jedno, já na tuhle zábavu beru prostě jenom jako krátkodobou přehlídku „krásy“, která je subjektivní (a navíc o ní rozhoduje pár lidí v porotě), shrnutou do „velezábavného“ pořadu. A fakt si nevybavuju, k čemu jinýmu, než popularitě tyhle soutěže jsou, co by bývalé vítězky dělají tak výjimečného (dobře, kromě občas charity) nebo čeho ještě navíc jako miss dosáhly? ![]()
@Luca10 treti? Tak na konci stala vlevo a tam patri druhe misto ne? Ja ten kousek nevidela, videla jsem pak az ten konec
@lechem píše:
Tady je zase zasvěcených, moudrých a čestných strážkyń ctnosti. Do intimních interakcí vstupují všichni a všude na úrovni svého postavení, příležitosti a IQ, akorát někdo se nechá oplodnit Frantou od míchačky a někdo čutálistou s kontraktem v Manchester United.mentálně rozdíl nepatrný, materiálně nezanedbatelný.
No, šak a co. Dobře jim tak
Třeba zrovna po tomhle holky touží, tak budiž jim přáno ![]()
@jenjdukolem píše:
Každý ať si to bere, jak chce, to mi je jedno, já na tuhle zábavu beru prostě jenom jako krátkodobou přehlídku „krásy“, která je subjektivní (a navíc o ní rozhoduje pár lidí v porotě), shrnutou do „velezábavného“ pořadu. A fakt si nevybavuju, k čemu jinýmu, než popularitě tyhle soutěže jsou, co by bývalé vítězky dělají tak výjimečného (dobře, kromě občas charity) nebo čeho ještě navíc jako miss dosáhly?
No ano, je to přehlídka krásy a tak si myslím, že je to potřeba brát. Hledá se nejhezčí holka. Kromě toho, že ona něco vyhraje, bych max. tak očekávala, že si jí všimne nějaká modelingová agentura. Nevím, co od ní očekávat víc. Když vyhraje výstavu pes, tak od něho taky nikdo nic neočekává ![]()
Koukala jsem na Thálii, takže na Miss jen na kousek. Sama mám taky malou mezeru mezi zuby, tak mi to bylo sympatické
, ale jinak mi ten pořad připadá už jen jako nastavovaná kaše, nuda…
Ja nekoukala, zapomnela jsem, ze to jde. Jinak bych se asi divala.
Mrkla jsem na Seznam. No, vybrala bych jine.