Česká miss, dívali jste se?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Luca10
29.3.15 17:16
@MišelkaX píše:
@Luca10 treti? Tak na konci stala vlevo a tam patri druhe misto ne? Ja ten kousek nevidela, videla jsem pak az ten konec

Ta co shrabla vsecky ty ceny na zacatku byla treti. ;)

• Citovat
  • Upravit
4658
29.3.15 17:21

Nekoukala jsem se, celá tahle soutěž mě přijde jako trapárna snad od doby, kdy jsem začala televizi vnímat :mrgreen: Jinak vítězka? Přijde mi jako kobyla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
29.3.15 17:21

Jenjdukolem: tak na to, že tě to nezajímá jseš dost rozhořčena, že vůbec něco takového existuje a holky jsou jen nějaký rozhoďnožky. Já to nesleduji, tudíž nehodnotím, ale nechápu, proč by taková soutěž nemohla být. Jsou horší kraviny, na které se lidi dívají a zúčastňují hodnocení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
29.3.15 17:27

Mě teda fascinovalo, jak vypadaly pořád jinak. Na pláži, v rákosí, v přímým přenosu, v medajlonku…snad bych je ani nepoznala, že jde o tu samou holku.
Třeba ta, jak na začátku vybrala všechny ty ceny. V přímým přenosu byla hezká, ale na ostatních záběrech byla úúúplně jiná. To samý ta blondýna s divným nosem, jména ani čísla nevim.

Nakonec se mi nejvíc líbila ta, co skončila druhá. Ta, co byla třetí, měla podle mě dobře našplápnuto, na mě ale působila hrozně hloupě, tak možná to jí odsunulo na 3.místo :nevim:

„Dělá matraci nějakýmu fotbalistovi“…to nějak nechápu. Ona s někým nemůže normálně chodit proto, že je hezká? Já svýmu manželovi nikdy matraci nedělala. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luca10
29.3.15 18:50
@Izzz píše:
Mě teda fascinovalo, jak vypadaly pořád jinak. Na pláži, v rákosí, v přímým přenosu, v medajlonku…snad bych je ani nepoznala, že jde o tu samou holku.
Třeba ta, jak na začátku vybrala všechny ty ceny. V přímým přenosu byla hezká, ale na ostatních záběrech byla úúúplně jiná. To samý ta blondýna s divným nosem, jména ani čísla nevim.

Nakonec se mi nejvíc líbila ta, co skončila druhá. Ta, co byla třetí, měla podle mě dobře našplápnuto, na mě ale působila hrozně hloupě, tak možná to jí odsunulo na 3.místo :nevim:

„Dělá matraci nějakýmu fotbalistovi“…to nějak nechápu. Ona s někým nemůže normálně chodit proto, že je hezká? Já svýmu manželovi nikdy matraci nedělala. :nevim:

Promin, zapomnela jsem z tech fotbalovych stranek prepnout na jazyk emimina. Tak tedy: Pry se mocinky loviskujou s nejakym fotbalistou. :*

• Citovat
  • Upravit
16906
29.3.15 19:19

@Luca10 takhle jsem to nemyslela…nejsem tenhle typ, nehovořim jako de.il. Ale já si pod pojmem „dělá matraci“ nepředstavuju dvouletý vztah.
:* :hug:
:roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
29.3.15 19:23
@Izzz píše:
@Luca10 takhle jsem to nemyslela…nejsem tenhle typ, nehovořim jako de.il. Ale já si pod pojmem „dělá matraci“ nepředstavuju dvouletý vztah. :* :hug: :roll:

Tak já pod tím pojmem dokážu představit i dvacetiletý vztah, když se to dobře zacáluje :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
16906
29.3.15 19:26

@RadkaCh vidíš, co člověk, to názor…tak asi pisatelka do vztahu vidí a ví, jak to maj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
29.3.15 19:52
@Angua píše:
No ano, je to přehlídka krásy a tak si myslím, že je to potřeba brát. Hledá se nejhezčí holka. Kromě toho, že ona něco vyhraje, bych max. tak očekávala, že si jí všimne nějaká modelingová agentura. Nevím, co od ní očekávat víc. Když vyhraje výstavu pes, tak od něho taky nikdo nic neočekává :mrgreen:

Takových už bylo, co si to myslely. Možná agentura v Horní Dolní, světový modeling si žádá úplně jiné typy. Dávám jí pár dní, týdnů a pak po ní pes neštěkne. tím spíše po nějakých vicemis, snad jen bulvár vyplodí pár článků o tom, kde byla na večírku a zda má ještě okresního fotbalistu, či už někoho z reprezentace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
29.3.15 19:55
@Luca10 píše:
Promin, zapomnela jsem z tech fotbalovych stranek prepnout na jazyk emimina. Tak tedy: Pry se mocinky loviskujou s nejakym fotbalistou. :*

Budou se tulínkovat, pak bude ovulka a pak mimísek. S ním se bude kočárkovat. Ještě si ale musí rozmyslet, zda bude čutálista či hokejka uveden v RL( to podle toho, kterou ligu bude kopat), případně za má po novém ročníku Miss 2016 či 2017 nárok na nějaké ty dávky. On byl totiž před Miss jiný a pak se změnil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jenjdukolem
29.3.15 20:45
@jenika1 píše:
Jenjdukolem: tak na to, že tě to nezajímá jseš dost rozhořčena, že vůbec něco takového existuje a holky jsou jen nějaký rozhoďnožky. Já to nesleduji, tudíž nehodnotím, ale nechápu, proč by taková soutěž nemohla být. Jsou horší kraviny, na které se lidi dívají a zúčastňují hodnocení.

To působilo rozhořčeně? Jen jsem shrnula, proč tu soutěž považuju za zbytečnou, ale nikomu jsem nikdy neříkala, nepřikazovala nebo neohrnovala nos na tím, co preferuje, to je každého věc.
Nepovažuju rozhodně za rozhoďnožku každou, to byla narážečka přímo na tuším Kobzanovou?, které tu korunku sebrali. Jinak je mi naprosto putna, co s těmi dívkami bude, je to jejich život, ať si ho prožijí jak chtějí. Spíš jsem to myslela z hlediska té soutěže, že už nemá (teda alespoň pro mě), moc úroveň, právě tím, jak jsou posléze ty missky prezentovány a když se opakuje každý rok, ta jména a tváře naprosto splývají, je jich strašně moc.

Ale naopak jsem si vzpomněla ještě na jednu účastnici, kterou mám za hezkou a milou a má fotbalistu - Radku Kocurovou, teď už Rosickou, té to s Tomášem moc sluší.

• Citovat
  • Upravit
50725
29.3.15 23:05
@lechem píše:
Takových už bylo, co si to myslely. Možná agentura v Horní Dolní, světový modeling si žádá úplně jiné typy. Dávám jí pár dní, týdnů a pak po ní pes neštěkne. tím spíše po nějakých vicemis, snad jen bulvár vyplodí pár článků o tom, kde byla na večírku a zda má ještě okresního fotbalistu, či už někoho z reprezentace.

Netvrdím, že to tak musí zákonitě být, říkám, že je to tak to jediné, co by od toho kdo mohl očekávat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jajaba
30.3.15 13:56

Vítězka je tragédie. Ale co se dalo čekat, když rozhodovala porota. To samé - nechápu, jak se tam mohla dostat ta ruska či co to bylo, měla největší prsa. Taky děs. Nejvíc jsem fandila desítce. Zajímavá holka, škobrtla, zasmála se. Když mluvila Maláčová, všechny holky jen stály a culily se do kamery a jediná desítka se zaujetím poslouchala a na Maláčovou koukala. To je pro mě normální holka, navíc zajímavá, co by měla vyhrát. Škoda, že nic nevyhrála :(

• Citovat
  • Upravit
Petunye
31.3.15 14:37

Jako holky, chtela bych videt vas, co pisete, jaka byla ta vizezka tragedie.Ta mezera mezi zubama neni takova hruza.Je to hezka,180 cm vysoka stihla holka. Vsadim se, ze vasi chlapi by ji brali vsemi deseti.

• Citovat
  • Upravit
jajaba
2.4.15 14:42
@Petunye píše:
Jako holky, chtela bych videt vas, co pisete, jaka byla ta vizezka tragedie.Ta mezera mezi zubama neni takova hruza.Je to hezka,180 cm vysoka stihla holka. Vsadim se, ze vasi chlapi by ji brali vsemi deseti.

Mezera mi nevadí. Vadí mi až moc vychrtlá postava, špičatý obličej…je to obyčejná holka, kterých je na ulici spousta. A nerozumím tomu, proč se stala zrovna ona miss.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!