Česká miss, dívali jste se?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Liz
2064
29.3.15 09:01

Holky byly pěkné, až na vítězku. To byla zřejmě nějaká těžká protekce. Nechápu jak se taková holka dostat do finále miss, natož vyhrát. Ta mezera mezi zubama to dovršila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
29.3.15 09:14

Já jsem koukala asi do poloviny a pak jsem šla radši spát.. Byla to samá otravná reklama. Stačilo si přečíst kdo vyhrál na netu. Mě se vítězka náhodou líbí. Nechápu o jaké mezeře mezi zubama to mluvíte. Já tam žádnou nevidim 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
29.3.15 09:18

@Pajka89 a nemá na fotkách zavřenou pusu? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barushe
29.3.15 09:20

My jsme se s manzelem divali a libila se nam 7 a 9.
2 ani 5 se nam nelibily. Ta dvojka mi prisla „nejosklivejsi“ a ani mluvit neumela. Petka musela mit peknou protekci :roll: rozhodne bych nedala za vitezku holku, ktera od 13 pracuje v modelingu v zahranici a trpela bulimii a anorexii :roll: dala bych sanci nejaky „novy“. Navic tak trochu podporili ty dve nemoci :roll: :zed:

• Citovat
  • Upravit
Barushe
29.3.15 09:22

Jo a uz to fakt neni co to byvalo. Libila se mi Miss CR pod vedenim toho kudrnatyho chlapka (ted nevim jak se jmenuje :lol: )

• Citovat
  • Upravit
9335
29.3.15 09:29
@Bondatrova píše:
Ta soutěž mi teď přijde ubohá. Jsem ročník 82 a pamatuji na soutěžě miss, kdy vyhrála např. Žídková, Faltýnová-ta teda byla druhá, Stočesová, Králová atd. To mělo úroveň, ty holky byly opravdu kočky.
Teď mi přijdou všechny stejné a nezajímavé. Včera jsem se dívala na druhou polovinu a docela jsem potom litovala. Ta soutěž neměla úroveň a byl to spíš trapas. :zed:
Nejvíc jsem se pobavila na konci, jak tam Maláčová měla vyhlásit miss, jak tam žvanila a žvanila a finalistka-blondýna na začátku v řadě tam začala zívat a bylo vidět, jak ji to nebaví :mrgreen:
:mrgreen:
Já jsem ročník 80 a všechny tebou zmiňované pamatuju. Králová se mi líbila, Stočesová celkem taky, hodně pak taky Dobrovolná, na Faltýnovou, pak Šeredovou, Ivu Kubelkovou jsem si musela zvykat, nejsou to podle mě typické krásky. Ivanka Christová je také taková zvláštní. Jinak stejný pocit, že soutěž (soutěže) nemá úroveň jsem začala mít okolo svého 25. roku - asi to bylo tím, že už se mě to věkově přestalo týkat, už jsem se s nima přestala srovnávat, holt jsem už prostě „za zenitem“. Od té doby nekoukám. Když jsem to asi předloni zahlédla, tak se mi to zdálo strašně prostoduchý. Už jsem asi vyrostla. :lol: Holky můžou být stejně krásné i stejné osobnosti jako ty zmiňované holky před lety. Akorát se musí nějak vypracovat, vyrůst, aby se na ně dalo nejen koukat, ale aby se je dalo i poslouchat (ve zprávách o počasí, třebas). Taková Iva Kubelková mi přišla ve své době nemastná neslaná a teď mi připadá, že má normálně moderátorský talent. BI! Jsem z toho sama v šoku!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
29.3.15 09:31

@Blešík ne, koukala jsem na video na seznamu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1391
29.3.15 09:32

Mě se nejvíce ze všech líbila Ivana Christová, ale to už je nějaký pátek zpátky, už je přemisováno a nekoukám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bondatrova
29.3.15 09:40
@Takyjedna píše: :mrgreen:
Já jsem ročník 80 a všechny tebou zmiňované pamatuju. Králová se mi líbila, Stočesová celkem taky, hodně pak taky Dobrovolná, na Faltýnovou, pak Šeredovou, Ivu Kubelkovou jsem si musela zvykat, nejsou to podle mě typické krásky. Ivanka Christová je také taková zvláštní. Jinak stejný pocit, že soutěž (soutěže) nemá úroveň jsem začala mít okolo svého 25. roku - asi to bylo tím, že už se mě to věkově přestalo týkat, už jsem se s nima přestala srovnávat, holt jsem už prostě „za zenitem“. Od té doby nekoukám. Když jsem to asi předloni zahlédla, tak se mi to zdálo strašně prostoduchý. Už jsem asi vyrostla. :lol: Holky můžou být stejně krásné i stejné osobnosti jako ty zmiňované holky před lety. Akorát se musí nějak vypracovat, vyrůst, aby se na ně dalo nejen koukat, ale aby se je dalo i poslouchat (ve zprávách o počasí, třebas). Taková Iva Kubelková mi přišla ve své době nemastná neslaná a teď mi připadá, že má normálně moderátorský talent. BI! Jsem z toho sama v šoku!

Dobrovolná, tak to byla typicky krásná kočka, navíc chytrá.

• Citovat
  • Upravit
Bondatrova
29.3.15 09:40
@Barushe píše:
Jo a uz to fakt neni co to byvalo. Libila se mi Miss CR pod vedenim toho kudrnatyho chlapka (ted nevim jak se jmenuje :lol: )

Miloš Zapletal :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4984
29.3.15 09:41

Nekoukam. Je to fraska. Vybirat radoby nejhezci holku ktera se stejne nikomu nelibi a jeste zkazi sebevedomi mnoha holkam v puberte :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barushe
29.3.15 09:55
@Bondatrova píše:
Miloš Zapletal :mrgreen:
:mrgreen: :palec: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
5010
29.3.15 10:10

Sledovala jsem to jen tak částečně. Docela se mi líbila ta, co skončila jako druhá, přišla mi taková přirozenější. :palec: Strašně se mi příčí ty jejich umělé úsměvy, nechápu, jak se dokážou tak dlouho tak blbě usmívat. :lol: A jak ta jedna holka při promenádě v plavkách zakopla, byla to tuším předposlední nebo poslední z nich, tak jak to ustála, tak následoval v tom pořadu snad jediný krásný a upřímný úsměv. Ostatní úsměvy jsou takové umělé, kýčovité. Ale že miss vyhraje holka, co měla problémy s anorexií a bulímií, dost těžko už to bude definitivně pryč.
Ale obecně - všechny mají dlouhé vlasy, z tohoto pohledu jedna jako druhá. To se mi víc líbí ta krátkovlasá, co teď moderuje zprávy na Primě. Má to větší šmrnc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
29.3.15 10:13

Nedívala jsem se, není mi 15.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
29.3.15 10:19

Šmarjapano, taky mám mezeru mezi zubama a nikdy mě nenapadlo, že bych měla kvůli tomu chodit kanálama 8o :mrgreen: Pak nemají být mladé holky anorektičky atd., když dospělé ženy můžou z pusy vypustit takovou věc :roll:

Ale ta holka se mi na oficiální fotce moc nelíbí, když jsem našla jinou, tak v pohodě. Jinak takové věci moc nesleduju, nepřijde mi, že má ten titul nějakou společenskou hodnotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí