Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj maminky malých ratolestí, mám syna 1,5r a dost často u nás hraje TV písnička, dle mého názoru je to lepší, než mu pouštět Óčko s twerkující „Májlí Sájras“ (Netuším, jak se to píše, poslouchám Kabáty
)Každopádně se Vás chci zeptat, co si o této stanici myslíte? Mi přijdou písničky z českých pohádek super, přežiju i Disco Dádu (když teda zavřu všecky oči), naopak nesnáším slovenskou skupinu Kortina a taky ty dva dětské „moderátory“, naprostá hrůza:D
@Ell-Chmell ahoj. u nás jede TV písnička od rána do večera. Malá ma nejradši Míšu Růžičkovou a pohádky v půl ![]()
jinak písničky z českých pohádek jsou super, občas si zazpivam s nima
![]()
Příspěvek upraven 30.03.15 v 20:52
Tuhle stanici nemam, poustim Decko. A pise se to Miley Cyrus
Přesně:D Když hrajou „Princové jsou na draka“ tak tak tancuju a zpívám s juniorem:D Míša je fajn, i když mi přijde, že by ty klipy mohly být více zaměřeny na ni a diváci by mohli hopsat více podle ní… když je kamera na chumel děcek vidíme prdlajs…:-) Akorát mně štve jak často se to reprízuje…:D Když TV jede denně, tak mi z toho hrabe:D
@Ondrášovka.N Na Decko je právě malý ještě dost malý:-) A za upřesnění Miley děkuji:-)
Vadí mi tam Jede jede mašinka, která jede minimálně 10× denně. Tohle fakt není písnička pro děti a vadí mi děti, které si to pak prozpěvují všude možně na ulici a u doktorů
Jinak docela dobrý ![]()
@Ivtcha Jo s mašinkou taky souhlasím… Ale mnohem víc mně se*e Kortina, nevím proč, ale jsme na ně úplně alergická
Jak slyším bzum bzum brekekeke (100× denně) vraždila bych!
![]()
@Ell-Chmell přesně tahle písnička me napadla, hned jak jsem viděla název diskuze.
![]()
Kortina mi zatím nevadí ![]()
@Ell-Chmell teď si na tebe vždycky vzpomenu až to uslyšim ![]()
Jinak za mě je TV písnička super kanál, doufám, ze ho jen tak nezruší ![]()
@Ivtcha píše:
Vadí mi tam Jede jede mašinka, která jede minimálně 10× denně. Tohle fakt není písnička pro děti a vadí mi děti, které si to pak prozpěvují všude možně na ulici a u doktorůJinak docela dobrý
Tak na tu jsem alergická ještě u našeho sedmiletého.
Taky to u nás občas jede, hlavně když není nic jiného v televizi
jinak Kortina mi nevadí, ale nemám ráda pohádku v půl ![]()
Moje dcerka 18m to taky miluje. Mě vadí, jak se tam ty písničky pořád opakují a mají poměrně malý záběr, písniček pro děti je přece celá řada, ale tam jede furt Mašinka (DĚS) a stejné písničky dokola. Cortina je strašná, to snad je úplné dno vkusu, i pro děti. Hrozní jsou i ti tři „mírně oplzlí“ pánové s písničkou Nápad, která teda podle mě je taky strašná:-). Ale jinak OK, písničky z pohádek, lidovky, i ta Míša a Dáda ujdou, a Svěrák a Uhlíř. Já pouštím malé i písničky na Youtube a objevila jsem opravdu vkusné a hezké písničky, škoda, že vše je ve slovenštině, ale můžu jen doporučit Fíha Tralala, Spievankovo, Veselé zúbky a vůbec vše od Miro Jaroše. Má to šmrnc, texty nejsou stupidní a malá na nich všech ujíždí:-).
Nase mala(16m) taky porad kouka a tancuje. A nejvic miluje Misu a kdyz slysim Koritnu prepinam. Omlouvam se, ale Koritna mi prijdou jak uchylaci. Taky mam na ne alergii, stejne jako na Maxim turbulenc a tu jejich klipy ![]()
@Ell-Chmell píše:
Přesně:D Když hrajou „Princové jsou na draka“ tak tak tancuju a zpívám s juniorem:D Míša je fajn, i když mi přijde, že by ty klipy mohly být více zaměřeny na ni a diváci by mohli hopsat více podle ní… když je kamera na chumel děcek vidíme prdlajs…:-) Akorát mně štve jak často se to reprízuje...:D Když TV jede denně, tak mi z toho hrabe:D
To reprízování je dáno tím, že je to prodejní kanál. To je jeho hlavní účel a skladba programu je tomu přizpůsobena. A taky asi nikdo nepředpokládá, že by si to někdo nechal puštěné celý den. Mně by z toho za clý den asi hráblo. A tím neříkám, že nemám ráda české písničky a písničky pro děti, ale všeho moc škodí…
@Ell-Chmell u nás dost často hraje óčko gold a všichni to máme rádi.