Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj všem, dnes jsem byla na utz. Jsem v 5tt (dle posledni ms). Dr.me dost vyděsila. Rekla mi, ze gestacni vacek ma spatny tvar. Mel takove ruzne vybezky, jakoby vlnky (nevim jak to popsat). Pry tyden počkáme a pak se uvidí. Ale bylo z ní cítit, že tomu moc šancí nedává
. Nemate s tim prosim nekdo zkusenost? Uz jednou jsem prodělala ZT. Mám strach, aby se to neopakovalo. Děkuji moc za odpověď, názory, zkušenosti..
Ahoj, mela jsem to taky tak. Na kontrole mi dr rekl, ze gestacni vacek ma nepravidelny tvar a asi za tyden jsem zacala krvacet s potratila.
@Katchielka píše:
Ahoj, mela jsem to taky tak. Na kontrole mi dr rekl, ze gestacni vacek ma nepravidelny tvar a asi za tyden jsem zacala krvacet s potratila.
Děkuji za odpověď, mrzí mě to
.
@Zelvicka23 dekuju, uz mam 2 zdravy kluky
preju at to u tebe dopadne dobre.
Ahoj a to já tě zas uklidním
měla jsem to samý a za týden na kontrole už krásný tvar. Bude to dobré ![]()
@Katchielka píše:
@Zelvicka23 dekuju, uz mam 2 zdravy klukypreju at to u tebe dopadne dobre.
Dekuju moc
. Tak snad to bude dobré.
@Lilypad24 píše:
Ahoj a to já tě zas uklidnímměla jsem to samý a za týden na kontrole už krásný tvar. Bude to dobré
Jee, tak kéž by bylo tak i u mě. Moc děkuji za pozitivní zkušenost. Budu se snažit myslet pozitivně. Ono potom co už jsem jednou mela ZT, tak je to náročný. Ale člověk musí věřit
. Dostala jsem utrogestan na podporu. Tak uvidíme.
Taky jsem měla „neohraničený a nepravidelný“ váček, už teda s maličkým embryem. A teď tady tenhle jedenáctiletý váček spí vedle mně v posteli
. Takže neházej flintu do žita. I já jsem měla předtím ZT, takže jsem se hodně bála. Za týden ale už bylo všechno OK.
@AnastazieB píše:
Taky jsem měla „neohraničený a nepravidelný“ váček, už teda s maličkým embryem. A teď tady tenhle jedenáctiletý váček spí vedle mně v posteli![]()
. Takže neházej flintu do žita. I já jsem měla předtím ZT, takže jsem se hodně bála. Za týden ale už bylo všechno OK.
Děkuji, tohle me uklidňuje, ze vím, že je ještě naděje. Včera jsem se opravdu silene vynervovala. Nechtěla bych to ZT zažít po druhé. Doufam, ze to take budu mit ve stredu v poradku. Nic jineho si nepřeji ![]()
@Zelvicka23 Ahoj, já to tak měla při prvním ZT. Ale začal se tvarově deformovat až v pozdějším týdnu. Myslím, že v 5tt je ještě šance, že to nic nebude ![]()
@wendelina30 píše:
@Zelvicka23 Ahoj, já to tak měla při prvním ZT. Ale začal se tvarově deformovat až v pozdějším týdnu. Myslím, že v 5tt je ještě šance, že to nic nebude
Ahoj, taky v to moc doufám. To jsem nevěděla, že ho můžeš mít ok a pak se to ještě může změnit. To je strašné, aby člověk měl celé těhotenství jen nervy.