Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Já ti napíšu přesně to, co slyšet nechceš - každé mimino je jiné
Já jsem třeba tvarůžky při kojení jedla a bylo to v pohodě. Ale dát si obyčejnou papriku znamenalo několik hodin řevu. Co se chuťově výrazných potravin týče, tak nevadilo asi nic (vč. mírně pikantního).
Asi individualni, moje dite s tim nemelo problem (moje se zdalo nespokojene leda kdyz jsem mela sve dny), zkus uvidis… ![]()
@Jahru píše: Více
Přesně tak. Už v porodnici jsme trpěli jeden den se synem na nadmuté břicho. Jsem myslela, že mi břicho praskne a on chudák taky furt plakal. Přitom na oběd byla rýže, která prý někomu fakt nesedne
Takže musíš zkusit, někomu vadí bublinky, někomu je to naprosto fuk
Dcera snesla všechno. S bříškem neměla vůbec problém. Bohužel jsem ale měla mléka málo a kojila jen 6 týdnů.
Já si tvarůžky dala, malý je po kojení zvládal úplně v pohodě, žádné bolení bříška ani neklid. Ale každé dítě je jiné, tak to může být individuální. Zkus sledovat reakce, pokud se rozhodneš ochutnat.
Holky máte zkusenost, že jste si daly tvaruzky a dite jste kojili bez problémů? Teď mě nezajímají slova: zkus a uvidíš, ale reálná zkušenost…
Mimina prý vnímají chutě a může to ovlivnit i chuť mléka. Tak zkusila to nějaká z vás? Díky za odpověď