Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@Anonymní píše: Více
Ano, syn vydržel, dostal jídlo, byl nějaký program a šlo se spát. Někdy usnul před jídlem, někdy až po jídle
@Dahlia0409 takže není to brzo zavést takový režim? Samozřejmě, pokud nebude řvát, to dá rozum.. nám teď vyhovuje zatím, že se nají, dvě hodiny jsme spolu /hrajeme si, pak jde spat a po spaní jde jist..
Nám se to furt mění, nekoukám na hodinky, ale na potřeby miminka…už má 15m, ale děláme to furt stejně, kojí se a jí dle potřeby…někdy je více kojená, jindy má zase více jídla, je to i podle programu. prvni jsem kojila přes 2 roky a bylo vše stejně flexibilní…dopo potřebuje jít spát ven do kočárku…ať jsme doma, na výletech nebo na dovolených, tak dávám dceru spát ven, doma ji postavím na terasu a jinde se s ní přemísťujeme v čase spánku, v autě jsou taky pohodové obě od miminka…
Přesně tak, vše se řešilo podle programu, který byl. Základ bylo, kdy se vstavalo a podle toho se to přizpůsobilo
Vyloženě přesný režim nebyl
Měla jsem jedno dítě, které si režim nastavovalo samo. A druhé, které jakékoliv pokusy bojkotovalo. Takže prostě zkoušej a uvidíš, jak to dítěti sedne. A počítej s tím, že se to může měnit, jak dítě poroste. A taky že jsou děti, které do nějakého „mělo by se“ nenapasuješ.
@ugluk no mě právě překvapilo, že posledních pár týdnů se nam to „podarilo“. Že jsem až udivena, přijde mi to brzo, ale tak ja to nemam s čím a jak porovnat. Mám první dítě.
Ale je mi jasný, že se to bude měnit, vsak podle hodinek nejde,max.se dívám kdy vstával ať vím zhruba kdy bude spánek, to je jediný, co už jsem tak nějak zjistila jak má. Vždycky tak půl hodiny před spaním už knoura a zhruba to vychází. Pro rypace - ne opravdu nejedu na minutu přesně! Spíš orientačně.
Jak píšu, jedno mě dítě si režim nastavilo samo. Na to nezbývá než napsat - užívej si to a přeji, ať to trvá hodně dlouho ![]()
Synovi je 7,5 a režim jako takový má od cca těch 7 měsíců, a i tak to je někdy nahodilé
takže většinou se držím režimu, ale někdy to ujede.. teď přechází na 2 spánky, takže taky očekávám změnu ![]()
Ahojte, ma tu někdo mimco v rozmezí 6-7mesicu? Zajímalo by mě, jestli máte už nějaký zavedený režim u jídla. Jestli vám vydrží třeba 2 hodiny bez jídla, pak jde spat, pak vstane nakoji se atd.. děkuji za info