Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
A ještě tam byly občas nějaké věci o drtičce. Nevím jestli to má souvislost s drogami. Prosím, poraďte.
Ale samozřejmě bych sis přítelem promluvila, určitě to pro tebe není příjemné
Děkuji moc. No on to shání snad každý den. Jsem tolerantní, ale toto je už moc. Naštěstí to není tvrdé, ale i tak.. Chlap od rodiny a nahání hulení jako magor ze střední. Děkuji Vám ![]()
Pokud je na kouření marihuany závislý, tak to je docela průšvih a měl by se léčit tak, jako s každou jinou závislostí. ![]()
@Anonymní píše:
Děkuji moc. No on to shání snad každý den. Jsem tolerantní, ale toto je už moc. Naštěstí to není tvrdé, ale i tak.. Chlap od rodiny a nahání hulení jako magor ze střední. Děkuji Vám
Tím bych se moc neuklidňovala. Já si nedovedu představit, že otcem mých dětí by byl závislák, co každý den potřebuje zahulit.
Ještě jsem teď našla „chci na 2 cd“ - není toto již něco kolem perníku?
Prosím, co znamená to „na 2 cd“ - není to jako na šňupání? Nejedná se v tomto případě už o tvrdé drogy?
Omlouvám se za anonym.. Našla jsem v mém telefonu tyto konvezrace (půjčoval si telefon přítel, ale mně se dělá automatická záloha a na zprávy jsem omylem narazila po synchronizaci): prodáš mně dva vinily zelené, potřebuji se dnes vypálit, beru dva až tři kousky, stavím se pro dva, mám teď brut po 250 a když vezmeš 3 a víc tak klasika 2 kila atd. Myslíte že jde o trávu nebo o něco ostřejšího?