Co Vám pomáhá proti tvrdnutí břicha?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Dudek
7.1.10 07:47

Asi bude hodnej :-). Naše malá kope jak ďas ale jen večer a přes den se spíš jen tak vrtí a převaluje, ale jak já si lehnu ona se rozhodne, že teď je ten správný čas si se mnou povídat. Ale kamarádka měla taky lenoška a tak hodný dítě jsem ještě nikdy neviděla. Fňuká jen když má hlad a spí jak Dudek :-) No s tím tvrdnutím nevím. Mamka mi pořád říká, že když to ztvdne jen někde v nějakémm místě, je to jak se malá stěhuje, že třeba vystrčí zadek nebo tak, že když tvrdne bricho, ztvrdne celý. Tak taky nevím

• Citovat
  • Upravit
4242
7.1.10 20:26

No, ja nevim, jak bych tvrdnuti popsala, bud castecne, nebo jako cely bricho, bylo to neprijemny v tom, ze jsem se treba za chuze musela zastavit a pockat az to prejde a tak… Zadna hruza, spis takovy otravny :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
7.1.10 20:32

Nečetla jsem všechny příspěvky, ale za sebe říkám, buď doma a vklidu a nic těžkého nedělat, hodně odpočívat. Mě taky tvrdlo břicho cca 20 - 40× za den a když jsem šla na kontrolu k doktorovi do ordinace, tak mě tam odsud vezla rovnou sanitka do nemocnice, protože jsem ve 25tt byla otevřená, hrozil mi předčasný porod a ve 29tt mi udělali steh a do konce těhu jsem ležela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
7.1.10 21:53

Ahoj, já jsem to blbě napsala. Máme taky divocha( na to kopání), ale právě poslední dobou je takovej lenošnej a „to“ prej je normální :think: . Teda aspoň kámoška mi říkala, že taky kolem toho 7 měsíce měli takovej útlum v kopání a slyšela jsem to i od jinud…Mám z toho takovej zvláštní pocit. Jako cítím kopance nebo převalování každej den, ale ne tak moc. No a podle toho, jak kope bych řekla, že bude společenskej :lol: , třeba na Silvestra začal kopat o půlnoci a přestal asi ve 4hod, :dance: atd.A známou její bobiš nekopal téměř vůbec a teď jsou mu téměř dva roky a to je šídlo. Mějte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kopretinka2006
9.1.10 09:16

ahoj vsem chtela bych se zeptat jsem ve 30tt a zacalo me dost pobolivat bricho chtela jsem se zeptat jestli to muzou byt uz poslicci nebo je mozne ze se mi mimi natlaci nebo nejak schouli dolu tak ze se mi napne deloha a to tak boli?na kontrolu jdu az 25.1. nechci zatim nejak plasit a jezdit k dr proto vas prosim o radu bolest je v podbrisku jako pred ms nebo jako kdyz se chce na velkou asi tak bych to prirovnala mam to nekolikrat za den dekuji za radu

• Citovat
  • Upravit
kopretinka2006
9.1.10 09:17

ahoj vsem chtela bych se zeptat jsem ve 30tt a zacalo me dost pobolivat bricho chtela jsem se zeptat jestli to muzou byt uz poslicci nebo je mozne ze se mi mimi natlaci nebo nejak schouli dolu tak ze se mi napne deloha a to tak boli?na kontrolu jdu az 25.1. nechci zatim nejak plasit a jezdit k dr proto vas prosim o radu bolest je v podbrisku jako pred ms nebo jako kdyz se chce na velkou asi tak bych to prirovnala mam to nekolikrat za den dekuji za radu

• Citovat
  • Upravit
1312
9.1.10 11:51

ahojky ja mam vzdycky po ranu tvrdy bricho…ale jinak ne…nak to neresim kdyz me to neboli tak to nic neni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
15.10.10 01:03

ahojky dnes predepsal magnesium na tvrdnuti bricha a zakazal mi cokoliv delat..zadnej sex a to zduraznil ze prej mi tvrdne bricho ze sexu..nemate s tim zkusenost? co rekl Dr vam? Jsem v 18. tydnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí