Tvrdnutí bříška ve 29. týdnu

262
2.9.16 20:27

Tvrdnutí bříška ve 29. týdnu

Dobrý večer maminky. Jsem ve 29. týdnu a dnes mi od rána nepříjemně tvrdne bříško :cert: Tvrdlo mi vždy, když jsem udělala rychlí pohyb, vytírala ohlá pod postelí.. ale vždy jen minutku a bylo to v pořádku. Dnes jsem se fyzicky vůbec nenamáhala, byla jsem jen s pejskem na krátké procházce. Když sedím, je to v pořádku. Ale jak se zvednu a někam jdu, zase mi bříško tvrdne a mám takový zvláštní pocit, jak ho jen popsat… jako kdyby to bříško bylo nějaké těžší. Tak maminky, chci se zeptat, zda je tohle normální a přejde to? Ležím už tak 3 hodinky. Ale stejně jak se zvednu a udělám pár kroků, tak tvrdne.. :? K dr.jdu ve středu. Jinak mi ale špatně není. Ani nešpiním a prcek kope. PROSÍM o uklidnění :,( Jen dodám, bříško když tvrde, je jako kámen.. :roll:

Příspěvek upraven 03.09.16 v 01:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6243
2.9.16 20:29

@LadyJahoda ahoj, kup si v lékárně hořčík a dej si. Je to proti svalovým křečím. Kdyby tě vyloženě bolelo a bylo celé ztuhlé, v křečí, zajed na pohotovost :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
2.9.16 20:33

Je to normální. Mě tvrdne od 20. týdne. Jen to potom řekni na kontrole pro jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
2.9.16 20:37

Moc děkuji, je to mé první těhu, uplně bez komplikací. Tak mě to dnes nějak vzalo. Ten strach o mrňouska je neskutečný :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
2.9.16 20:49

@LadyJahoda vždycky je lepší zajet na KO do porodky, jestli je vše jak má :think: hořčíkem ničemu neublížíš, to fakt ne, ale pokud by ses celkově necítila dobře, na kontrolu zajeď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
2.9.16 21:02

Ahoj, ve 29 tt mi brisko tvrdlo, a pak me jednou vecer chytli silene krece do podbrisku, jela jsem hned na pohotovost a tyden jsem tam zustala… Opravdu je lepsi vždy k doktorovi nebo na poh. zajet a mit jistotu, ze je vse v poradku. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
2.9.16 21:10

Já zatím žádné bolesti nemám a doufám, že ani nebudu!!! :,( Přítel má dnes noční, tak uvidím jak to bude ráno a kdyžtak pro jistotu pojedeme. Teď ležím, cpu se čokoládou a trochu se mi ulevilo :dance: Moc děkuji za odpověď :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
2.9.16 21:19

Drzim palce, všechno bude urcite v poradku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
2.9.16 23:21

Kdyby ses necítila dobře (klidně i od nervů, to se taky počítá), tak zajeď do porodnice, oni si taky říkají „rači 3× zbytečně, než jednou něco zanedbat“.
Ale nejspíš je to normální, neboj.
Mě tvrdlo příšerně, hlavně u druhého.
Dej si hořčík, to klidně můžeš, vůbec to nemůže ublížit. Jestli máš doma, je to „magnesii lactici“, prodávají to ve skleničce většinou, 100 tablet.
doktor mi na tvrdnutí břicha řekl ať beru až 8 tablet za den, podle toho, jak moc to bude tvrdnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.8.20 11:51

Ahojky těhulky, jsem ve 29tt, občas mi tvrdne bříško, gynda mi předepsala Magnesko (prášek do vody) pro sklidnění dělohy. Jinak malej se má čile, vážil při poslední kontrole 1030g, termín mám 15.října ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí