Mám dvě otázky

822
2.9.16 16:24

mám dvě otázky

Dobrý den, mám dvě otázky. První jak řešíte bolest hlavy v těhotenství? Nechci si brát prášky, tak zkouším všechno možné, ale skoro nic už nezabírá. Co pomáhá vám? A druhá otázka, jestli je tady nějaká mladá těhulka s termínem leden/únor 2017 z Prahy 4- Kamýk? Co by se ráda spřátelila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1418
2.9.16 16:33

Jsem z Modřan a pomáhá mi jen protahovat krk a hodně pít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
2.9.16 16:36

@čolíto93 paralen a klidne si vezmi dva najednou. Mne nic jineho nezabira. A kdybych to nechala rozjet, tak zemru na prasklou hlavu. Paralen muzes bez obav :kytka:
Jo a nevim z ceho boli hlava Tebe, ale u me je to zarucene malo tekutin, nebo krcni pater. Takze makam na prevenci. Hodne piju a kazdy tyden chodim na masaze. To mi fakt pomaha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
822
2.9.16 16:37

@Kikla modřany jsou kousek. Kde tam? Před nějakou dobou sem tam též bydlela. To protahovaní můžu zkusit piju hodně. Mě pomáhala vždycky tma, občas teplo, občas studený ručník a dnes nepomáhá vůbec nic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
822
2.9.16 16:40

@Berousik já se právě snažím obejít bez léků a paralen mi nikdy na bolest nezabral :nevim:. U mě ta bolest může být od páteře mám s ní problémy, nebo tím že sousedi rekonstruují a občas tu je dost hluk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
2.9.16 16:53

@čolíto93 tak ty masaze a cviceni a protahovani…jo muzes si krk namazat konskou masti, ta hreje a je to prijemny na zatuhly svaly. Pak si jeste mazou spanky tygri masti, ale s tim nemam zkusenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
822
2.9.16 16:56

@Berousik tygří mastí? To sem ještě neslyšela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
2.9.16 17:02
@čolíto93 píše:
@Berousik tygří mastí? To sem ještě neslyšela

Jo, tou co si mazal frdel ten mladej v Ucastnikach Zajezdu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76754
2.9.16 17:03

@čolíto93 poslední dobou došli i doktoři k názoru, že radši si má těhotná vzít paralen, protože když jsi stresovaná bolestí, pociťuje tvůj stres a nepohodu i dítě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1418
2.9.16 17:06

Kousek za poliklinikou, taky mi pomáhá klid a teplo. Pokud už je to moc, tak jdu na RHB a tam mě většinou ukážou, jak se protáhnout a je klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
822
2.9.16 17:06

@stinga právě že paralen mi nikdy nepomáhal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
822
2.9.16 17:08

@Kikla v kolikátým si? Já kdysi bydlela poblíž Obchodního náměstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
2.9.16 17:42

@čolíto93 Tak dnes resim taky migrenu a jsem na zacatku, tak se chci obejit bez prasku. Mam to od krcni patere a dneska trpim jak cert. Jeste se k tomu staram o prcka :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
2.9.16 17:45

@e008 paralen neprochazi placentou, takze si ho opravdu muzes klidne vzit. Dva najednou a hoooodne zapit. Lepsi, nez se trapit bolesti, pro plod je nepohoda matky horsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
2.9.16 17:48

Tak dik za info, pri dalsi si ho vezmu. Dneska uz se zda, ze to v poradku doklepu v posteli. Dite jsem pred chvili udala, tak konecne zalehnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí