Kočárek Twinx

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Markul
21.2.12 14:30
mamavit píše:
Ahojky, jde sporťák po i proti směru, děkuji za info :lol:

ano nám jde :palec:

• Citovat
  • Upravit
Markul
21.2.12 14:31

Kočárek máme odskoušený už 3 měsíce a nemůžu si stěžovat je super :palec:

• Citovat
  • Upravit
kamča001
21.2.12 16:29
mamavit píše:
Ahojky, jde sporťák po i proti směru, děkuji za info :lol:vou

Ahoj, na tvou otázku mohu odpovědět, že jde.. Jde hluboký i sedačka. :palec:

• Citovat
  • Upravit
26
22.2.12 11:51

Myslíte, že do něj máme jít? ještě se rozhodujeme pro Danny Dorjan Sport 3 2011, ten hnědý s těmi kočkami, ale nevíme, čekáme mimi v květnu, tak mi jde o to, aby se nám vešlo mimi do hluboký korbičky na zimu i s fusakem, na netu je konstrukce stříbrná u to ho Twinxu a v obchodech je mají jen černé :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8022
22.2.12 12:18
mamavit píše:
Myslíte, že do něj máme jít? ještě se rozhodujeme pro Danny Dorjan Sport 3 2011, ten hnědý s těmi kočkami, ale nevíme, čekáme mimi v květnu, tak mi jde o to, aby se nám vešlo mimi do hluboký korbičky na zimu i s fusakem, na netu je konstrukce stříbrná u to ho Twinxu a v obchodech je mají jen černé :think:

twinx má dost dobrou korbu, prostornou, my máme 10 měsíců a vejde se mě tam krásně s fusakem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markul
22.2.12 13:42
mamavit píše:
Myslíte, že do něj máme jít? ještě se rozhodujeme pro Danny Dorjan Sport 3 2011, ten hnědý s těmi kočkami, ale nevíme, čekáme mimi v květnu, tak mi jde o to, aby se nám vešlo mimi do hluboký korbičky na zimu i s fusakem, na netu je konstrukce stříbrná u to ho Twinxu a v obchodech je mají jen černé :think:

taky jsem se rozmýšlela nad twinxem a dorjanem a myslím že twinx má ještě o kousek více místa ;) a je fakt suprovní :palec:

• Citovat
  • Upravit
kamča001
22.2.12 17:39
mamavit píše:

Taky jsem chtěla původně Dorjann Dany Sport a nakonec jsem na veletrhu vybrala novinku Twinx.. Dorjan byl jednak menší a hlavně hodně tvrdej ( skoro nešel houpat), u Twinxu je to paráda.. a jak už se tady píše nám jde na 8.měsíc a krásně i s fusakem se vejdeme!

• Citovat
  • Upravit
kamča001
22.2.12 17:42
mamavit píše:

JEŠTĚ NAVRHUJI OMRKNOUT NA VELETRHU, KTERÝ BUDE UŽ TEĎ OD 8.-11.3.2012 TAM SI URČO UDĚLÁŠ JASNO A KOČÁREK BUDE S VELETRŽNÍ SLEVOU.. :potlesk: . MY TAM JDEM POŘÍDIT UŽ VĚTŠÍ AUTOSEDAČKU :mavam:

• Citovat
  • Upravit
26
22.2.12 18:17

do Brna? to nevím, jestli mi to projde, musela bych přeprosit taťku, ale řekne, že je to zbytečný, už to slyším :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kamča001
22.2.12 20:47
mamavit píše:
do Brna? to nevím, jestli mi to projde, musela bych přeprosit taťku, ale řekne, že je to zbytečný, už to slyším :roll:

Promiň to jsem nenapsala.., do Brna. Budu držet pěsti, aby přeprošování vyšlo.., nastávající mamince by se mělo povolit všechno.. :lol: :palec: Přeci jen je to věc, kterou mimčo bude užívat dlouho a když se to projde na jednom místě je to určitě pohodlnější, než obrážet všechny obchody sólo.., zvlášť když nejsou z místa bydliště.. Minulý rok tam toho bylo opravdu spoustu..

• Citovat
  • Upravit
kamča001
22.2.12 20:57
mamavit píše:
do Brna? to nevím, jestli mi to projde, musela bych přeprosit taťku, ale řekne, že je to zbytečný, už to slyším :roll:

Pokud vyrazíte s cílem kočárek koupit.., doporučuju nejpozdeji druhý den.., aby nebyly moc přebrané. Mě ten veletrh moc pomohl.. Na trhu je tolik kočárků, že jsem nemohla vybrat.. a když jsem se rozhodla pro Dorjan.., tak jsem to nakonec na místě změnila.. :lol: a nelituju. Byla jsem z toho Twinxu úplně unešená, že je tak prostorný a velký. Nechtělo se mi tomu věřit, byla to láska na první pohled… :hug: :dance: Už jenom ten pocit, že jsem okoukla všechno možné mě ujišťovalo že jsem vybrala správně. Moc přeju, aby ti návštěva veletrhu vyšla.

• Citovat
  • Upravit
kitinda
25.2.12 12:24

Maminky my mame kočarek od zaří, ma :) lé je ted 6 měsicu a stale se mi do něj vejde i s fusakem. Takže kočarek mužu jen a jen doporučit…

• Citovat
  • Upravit
Vladimůrka
29.2.12 23:20

Zdravím všechny maminy, ještě, že existují PC a je možné číst recenze. Byla jsem tak trošku rozhodnutá pro ABC VIPER 4S a v obchůdku jsem zahlédla i tento TWINX. No pravda, docela mě zarazila cena a jelikož je výroba polská, tak docela váhám, i když po té recenzi jste mi udělaly docela radost a nebo znovu chaos, pro který se rozhodnout. Docela jsem v rozvášnění z toho sundavání korbičky a sporťáku z konstrukce, to nevím, kdy mi ty páčky a knoflíky zůstanou v ruce. To na mě působí dost zbytečně složité a oproti VIPERU se to nedá fakt srovnat. Ten zas nemá tak prostornou boudičku. Pak nevím, zda je fakt vhodný ten ohraničený nánožník, když má třeba robátko delší nožičky, jestli mu to nevadí a co ty dvě šňůry mezi zadními koly, nezachytává se o ně v terénu?

• Citovat
  • Upravit
Vladimůrka
1.3.12 00:01

Ještě bych se chtěla zeptat, jaký cenový rozdíl je mezi obchodem a výstavní cenou z veletrhu? A jedná se o slevové ceny pouze na výrobky co jsou vystavené na výstavě nebo slevy i na ceny kočárků, který si objednám např. jiná látka - barevnost atd. Musím jet na výstavu autem kvůli odvozu nebo mi to pošlou za poštovné nebo snad zdarma…? Děkuji za info.

• Citovat
  • Upravit
kamča001
1.3.12 11:15
Vladimůrka píše:
Zdravím všechny maminy, ještě, že existují PC a je možné číst recenze. Byla jsem tak trošku rozhodnutá pro ABC VIPER 4S a v obchůdku jsem zahlédla i tento TWINX. No pravda, docela mě zarazila cena a jelikož je výroba polská, tak docela váhám, i když po té recenzi jste mi udělaly docela radost a nebo znovu chaos, pro který se rozhodnout. Docela jsem v rozvášnění z toho sundavání korbičky a sporťáku z konstrukce, to nevím, kdy mi ty páčky a knoflíky zůstanou v ruce. To na mě působí dost zbytečně složité a oproti VIPERU se to nedá fakt srovnat. Ten zas nemá tak prostornou boudičku. Pak nevím, zda je fakt vhodný ten ohraničený nánožník, když má třeba robátko delší nožičky, jestli mu to nevadí a co ty dvě šňůry mezi zadními koly, nezachytává se o ně v terénu?

Ahoj Vladimůrko, hned na začátku ti musím říct, že co se týče Polské výroby.. neměla bych vůbec obavy.., právě naopak. Poláci vyrábí většinu kočárků už dlouhá léta a mají je už vychytané (vyrábí je i po konzultaci s maminkami).. Což třeba nemůžu říct o španělských kočárech.., kde se dost věcí dokupuje zvlášť za „nemalé peníze“ a jsou tam i některé podstatné věci nevychytané. Dál se ptáš na nějaké šňůrky.., tak ty jsem u kočáru žádné nenašla.., možná myslíš lanka, co jdou od brzdy.., a ty jsou úplně v pohodě, vůbec o nich nevím a nikde se nezachytávaj. Co se týče oddělávání korbičky atp. tak úplně v pohodě a jednoduše to jde. Spíš je to o zvyku. Už to mám v „malíku“ a přijde mi to jednoduché.. :D No a poslední byl :palec: nánožník.., to myslíš u sporťáku, nevím co myslíš tím ohraničený..? Tady bych řekla, že je hlavně super, že tam nánožníky jsou než nejsou.. Nemusíš je používat, ale dokud ho můžeš využít tak je to přece fajn.., že je mimčo chráněný před větrem.. ;).

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4