Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Vladimůrko - my Twinx kupovaly minulý rok na veletrhu v Brně, normálně stojí 7900 kč a tam ho prodávaly za 6900 kč takže jsme ušetřili 1000 kč. Myslíž že z veletrhu se to určitě vyplatí
Je fakt že my ho v Praze loni v zaři kupovali za necelých 9tisic… Co se tyče sundavani a nandavani kobry nebo vajička je to fakt super neni nic lehčího než toto:-) lanka taky v terenu vubec v ničem nevadi jak jsem už psala poprve jiny kocarek bych nechtela jsem nadmiru spokojena ![]()
Nám se kočárek poštěstilo koupit minulý týden v Ostravě v akci za 5.900,– kč za celý komplet, v Imperiu, který už tu některá z vás také zmiňovala. Ještě je prozatím schovaný u babičky, termín máme posledního března. Tak snad budeme také spokojeni. Také jsme uvažovali nad Danny sportem, ale ta cena rozhodla. Velikostně si jsou hodně podobné, možná má jen danny sport menší kolečka, ale to jsem nezkoumala, jen tak, co si od pohledu pamatuji, mi tak připadali.
Ahoj všem. Také jsme koupili kočárek Twinx,ale není mi jasné jak se polohují záda u sportovní sedačky.V návodu píší,že se zmáčkne knoflík na pravé staně,ale já jsem žádný neobjevila.Díky za radu.
anaj8 píše:
Ahoj všem. Také jsme koupili kočárek Twinx,ale není mi jasné jak se polohují záda u sportovní sedačky.V návodu píší,že se zmáčkne knoflík na pravé staně,ale já jsem žádný neobjevila.Díky za radu.
Ahoj tedkom si nejsu jistá, kočárek už máme prodaný ale myslím že vzadu jak je operka zad tak to tam zvedneš nahoru a polohuješ
po 4 měsících provozu: jedno velké mínus = kolečka, pláště a dušu velmi tenké,a nekvalitní materiál (snad neni ani guma), brzy se sjede. Kolečko se pak často píchne i třeba o kamínek
maja699 píše:
po 4 měsících provozu: jedno velké mínus = kolečka, pláště a dušu velmi tenké,a nekvalitní materiál (snad neni ani guma), brzy se sjede. Kolečko se pak často píchne i třeba o kamínek
tak s tím nesouhlasím, já jezdila 11 měsíců a nebylo to znát na kolečkách
oliolinka píše:
Nám se kočárek poštěstilo koupit minulý týden v Ostravě v akci za 5.900,– kč za celý komplet, v Imperiu, který už tu některá z vás také zmiňovala. Ještě je prozatím schovaný u babičky, termín máme posledního března. Tak snad budeme také spokojeni. Také jsme uvažovali nad Danny sportem, ale ta cena rozhodla. Velikostně si jsou hodně podobné, možná má jen danny sport menší kolečka, ale to jsem nezkoumala, jen tak, co si od pohledu pamatuji, mi tak připadali.
No tak mám pocit, že ta akce je asi už na vždy
. Taky jsem ho zakoupila už před 4 měsíci až půl rok ted nevíma, taky tam byla jako akce
.. No ale slouží a je super ![]()
Ahoj ten kočárek je užasnej
chtěla bych přesně takový i ta barvička se mi líbí akorát ho nemohu nikde sehnat. Na stránkách které si posílala jsem ho nenašla.
jsem z prahy a na netu ho nemůžu najít. poradíte někdo? díky
Kukni tady http://www.kocarky-babyland.cz/katalog.php?… a na stránce 2 je ten vzorek co mám já
Tady je kontalt přímo na dovozce http://www.imperia.com.cz/…enu/kontakt/, když jim napíšeš meil a nebo zavoláš oni ti řeknou kde se dá sehnat, popřípadě ti ho objednaj a doručí
@makakela píše:
Tady je kontalt přímo na dovozce http://www.imperia.com.cz/…enu/kontakt/, když jim napíšeš meil a nebo zavoláš oni ti řeknou kde se dá sehnat, popřípadě ti ho objednaj a doručí
Děkuju moc napsala jsem na obě adresy tak uvidim snad ho sezenou. Rodim za měsíc a půl tak to snad stihnem. tenhle je totiž jediný který se líbí mě i budoucímu tatínkovi ![]()
@makakela píše:
@mijka není zač, jsu ráda že jsme pomohla
tak kočárek je v ostravě objednaný
snad budu spokojená ![]()
tak kočárek je schovaný u sousedů je moc pěknej a dobře se s nim jezdí
@makakela ještě jednou díky za adresy i s cestou vyšel na pár korun ![]()