Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@mijka píše:
tak kočárek je schovaný u sousedů je moc pěknej a dobře se s nim jezdí@makakela ještě jednou díky za adresy i s cestou vyšel na pár korun
není zač, jsu ráda že se líbí, tak at dobře slouží a pak určo písni jakej budeš spokojená jak vše vyzkouěíš
ahoj holky,nějaké nové zkušenosti??? celkem o něm začínám taky uvažovat a doknicekdyž sem se byla podívat v prodejně,tak mi ho pani přímo doporučila.prej dost lidí odrazuje cena (že jsou levný),ale údajně v lecčemz předčí dražší modely,tak by mě opravdu zajímalo,jak to je.mě zaujal hlavně velikostí,že má prostornou korbiču,což se u podzimního mimi hodí ![]()
@mattule píše:
ahoj holky,nějaké nové zkušenosti??? celkem o něm začínám taky uvažovat a doknicekdyž sem se byla podívat v prodejně,tak mi ho pani přímo doporučila.prej dost lidí odrazuje cena (že jsou levný),ale údajně v lecčemz předčí dražší modely,tak by mě opravdu zajímalo,jak to je.mě zaujal hlavně velikostí,že má prostornou korbiču,což se u podzimního mimi hodí
Ahoj my už kočárek máme půl roku a jsme spokojení… jezdíme hodně do terénu přes bláto, štěrk nebo v lese a osvedčil se + velka výhoda je ta velikost korby jak píšeš
prcek je dlouhý a ještě pořád má kus místa, ale abych jen nechválila já nevím jak ostatní, ale já mám u kočárku špatný přístup k dofoukání kol
když chcu dofoukat kola musím na benzinu což se moc nedoporučuje, abych kola náhodou nepřefoukla a nepraskly, takže radím pokud budeš tento kočárek kupovat, tak se podívej jaký je tam přístup. V prodejně kde jsem kočárek kupovala já byly 2 tipy pozvozků. Takže na to bych se trochu zaměříla a pořádně se poptala co a jak. Já ještě na tento kočárek nesehnala pumpičku, která by se mi tam vlezla, abych mohla dofoukat doma. Ještě štěstí, že se ty kola nefoukají pořád
. Jinak perfektní kočárek a už i sporťáček máme odskoušený a je super doporučuji
![]()
děkuju moc za odpověď.asi ssem rozhodnutá a nebudu pátrat dál…
jen se ještě zeptám - má přehazovací rukojeť?
@Markul Tak s dofoukáním kol máš naprostou pravdu. Můj je dofoukával na dovolené na benzínce a přefoukl a rup, rám toho kola praksl jelikož je to plast a tlak nevydržel. Takže opravdu pozor na dofoukávání na benzinkách. Jinak přístup jsme měli taky hroznej, a pumpičku sehnali ale dofoukávat to doma, no děs, špatně to sedí.
@mattule nene přehazovací rukojet nemá, ale korba jde po i proti směru jak hluboká, tak sporták i vajíčko
chápu teda správně,že jediný s čím ste nespokojený je nafukování koleček?tak to bych asi i překousla.pokusim se sehnat pumpičku a zbytek nechám na chlapovi ![]()
@mattule píše:
chápu teda správně,že jediný s čím ste nespokojený je nafukování koleček?tak to bych asi i překousla.pokusim se sehnat pumpičku a zbytek nechám na chlapovi
jj asi tak …to dofoukávání je fakt hrůza, takže jestli budeš dofoukávat na pumpě tak bacha … jinak spokojenost ![]()
také musím souhlasit.., dofukování kol je složitější, ale pučili jsme si nějakou tenkou pumpičku od známého a celkem to šlo v pohodě.
Jinak už jezdíme cca měsíc ve sporťáku a musím říct, že z něj tak, jak z hluboké korbi nadšená nejsem.. Dcera jezdila v hlubokým do cca 10.měsíce, ale už mi z něj vystupovala a přetáčela se, tak jsem jí dala do sporťáku, i když by se ještě do hlubokýho vešla..
U sporťáku, prostor do koše, na to jak je hluboký je teď už skoro nepřístupný (musím používat zip, což je zbytečně zdlouhavé) a nánožník (kde má dítě nožičky) se sám zvedá, ale když ho chci dát níž, tak musím zmáčknou zboku dvě „kolečka“ a použít bradu, abych ho dala kam potřebuju, jde velmi ztuha.. U stříšky chybí okénko, kde by bylo na dítě, které jezdí po směru vidět (běžím dopředu kouknout jestli už spí..). To je škoda, protože u hlubokýho je vše daleko více propracované. Tak to jsou jen dosavadní zkušenosti se sporťákem..
ahoj známá ho má a je spokojená
já jen čekám až porodim a těšim se až budem krosit
za ty peníze co jsme ho kupovali 5900,– mi přijde super
někdo za ty prachy koupí jen sporták my koupili vše ![]()
Ahojky holky připojuji se do vaší diskuze jestli nevadí. Kočárek už jsem si koupila a mám doma. Rodím v červenci tak ho mam ještě pěkně schovaný. Mě se kočárek velice líbí, ale chci se zeptat na zkušenosti a zatím čtu jenom samou chválu tak to jsem ráda.
@1980Martina píše:
Ahojky holky připojuji se do vaší diskuze jestli nevadí. Kočárek už jsem si koupila a mám doma. Rodím v červenci tak ho mam ještě pěkně schovaný. Mě se kočárek velice líbí, ale chci se zeptat na zkušenosti a zatím čtu jenom samou chválu tak to jsem ráda.
Ahoj snad jen to co jsme už zmiňovali. A to , že je horší přístup k dofoukání kol jinak žádný problém nemáme
spokojenost ![]()
No tak to nafoukne manžel tím já se moc zatěžovat nebudu, ale opravdu jsi mě potěšila.
Zdravím, s kočárek Twinx jezdíme od července a naprostá spokojenost. Malá v něm byla do deseti měsíců a ještě by se určitě vlezla. Původně jsem se přemýšlela na Camarello - červený, ale prodavačka mi mezi řekla, že hodně vybledne, tak bylo rozmyšleno. Je pravda, že kolečka se špatně dofukují, manžel fouká pumpičkou na balóny a jde to - máme kolečka stříbrná - dala si vybrat jiná.
Mohla bych poprosit maminku, která kupovala vložku na MMB o odkaz. Děkuji