Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Markul a s kočárkem jsi spokojená? A jestli se můžu zeptat jak dlouho jezdíš.
Jojo regulovat se dá, sundej korbu a otoč kočár zhuru nohama a u odpružení už to najdeš
1980Martina - tak jen k tomu odpružení. I když se to tam dá nějak nastavovat, myslím že to nikdo nedělá. Dáš maximum odpružení a tradá ven. Regulace je úplně zbytečná.
Ahoj děkuji moc. Já to chci jenom zkusit jak se to dělá a uvidím co mi bude vyhovovat. Děkuji
@1980Martina píše:
Markul a s kočárkem jsi spokojená? A jestli se můžu zeptat jak dlouho jezdíš.
JJ taky nám někdo říkal, že se odpružení dá regulovat, ale já to zatím nepotřebuji. Jinak jezdíme už 8 měsíců (za chvíli) a paráda…žádné vady
Tak to jsem ráda, že jsi s kočárkem spokojená a žádné vady to je super. Tak děkuji.
Zdravíme Vás, chteli bychom se zeptat, kde je kocarek Twinx k dostani, nejlepe Praha a okoli, nedari se nam je nikde najit. Dekuji
@vizzir píše:
Zdravíme Vás, chteli bychom se zeptat, kde je kocarek Twinx k dostani, nejlepe Praha a okoli, nedari se nam je nikde najit. Dekuji
písla jsem vám SZ
Ahoj holky, nemate nekdo prosim na poslani navod (naskenovany) kocarku twinx?
dekuji mnohokrat.
Ahojte maminky, ja som dnes na jednom internetovom bazare natrafila na tento kocik a zaujal ma.Len nikde ho nemozem najst na predaj napr. v nejakom e-shope, aby som si o nom precitala, potrebovala by som aj rozmery-hlavne aky je vysoky, ked tu viacere pisete, ze je super aj pre vysoke zeny.Ja som zas naopak nizka-160cm. Farby zo slnka nevybledli?
Ahoj, nevim, jestli bydlis v CR, ale kocarek maji na prodejne v Praze na Smichove (na webu jej ovsem nemeli, nyni nevim). Bohuzel do diskuze nemohu adresu poslat a nemohu ti ani poslat soukromou zpravu jako novacek v diskuzi
. Pak je k vyzkouseni v jednom vetsim obchode s kocarky v Benesove u prahy, take maji web, ale take tam myslim nebyl, kdyz jsem to hledala pred casem. Ja mam 164 cm a prohlizela jsem si ho zbezne, myslim ok. V sobotu jej jedeme do Bene poradne odzkouset a pripadne objednat, tak kdyz neco zjistim vic, napisu. Jeste jsem ho nasla jinde na webu, ale nikde nebyly rozmery - psala jsem si o ne, ale nedopovedeli. Mozna kdyz jim napises taky, ze by je zajem rozhoupal, to dat na web nebo nam odpovedet. Obecne pry sisuji vyrazne barvy jako cervena a vyrazna tyrkysova, ale u tohodle to nikdo v referencich nerozebiral.
Kocarek Twinx prodava take ostravska firma Imperia BMC, maji ho tam v trojkombinaci za 5900, tak doporucuji nakoupit tam. V Praze byl za 8900.
Ahoj, tak ak sa ti da nieco poslat, mozes na moj e-mail, budem rada
Poslem ti mailovu adresu do spravy, ak by si nieco nasla.Ked budes v tej predajni, zmerala by si mo ho od zeme po rukovať? Ja som zo Slovenska, neviem, kde by som ho tu mohla vidiet…aj ked sa mi zda, ze so mho zahliadla v jednej predajni, len som si nie celkom ista. Nasla som na bazare 3kombinaciu za 150 eur.
Baby, pridam fotky toho kocika.Tiez su to tie kolieska, ku ktorym je tazky pristup dostat sa, nafukat ich? Ak sa znicia, kde sa daju kupit nahradne?
@vizzir píše:
Kocarek Twinx prodava take ostravska firma Imperia BMC, maji ho tam v trojkombinaci za 5900, tak doporucuji nakoupit tam. V Praze byl za 8900.
V Benešove u Prahy levneji nez Praha, asi 7900,–