Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@soleile
ahoj, ja mam fusak v sportaku. Vojde tam v pohode, a to mam obycajny fusak, ziadna znacka.10 rocny asi z Polska ![]()
Ahoj holky, koupili jsme si kočárek twinx, jen nevím jak předělat korbu za sporťák, můžete mi to prosím některá podrobně popsat. Jsem z toho zoufalá hledala jsem všude a video taky žádné. Děkuji moc za ochotu ![]()
Ahojky, pokud by stačilo zítra tak bych se to pokusila nafotit, asi bych to neuměla dobře popsat
. Nebo holky budou některá rychlejší. Ono se tam něco mačká na dvou místech. Katka
Ahojte holky, mame kocarek twinx a nevime jak orat bůdu od sportaku, muzete mi nekdo poradit jak to sundat nebo musim rucne? dekuji
Mám kočárek od roku 2013, teď v něm vozím druhé dítě. A zase trpím.
Kočárek prošel několika reklamacemi: vrzající rozviklaná kostra, zlomená kostra, prasklý koš, znovu vrzající kostra… Navíc je část pro hlavičku dítěte trochu z kopce, takže ho musím podkládat polštáři. A druhé dítě mám trochu akčnější při usínání, takže vždycky totálně rozkope podložku pod sebou - bohužel hned pod ní jsou části kočáru, které drží korbu dohromady a ke kterým by se mimino nemělo dostat.
Někdy máme pocit, že bezdomovci jezdí s lepšími kočáry, než máme my… Bohužel jsme udělali ve výběru chybu, nechali jsme se nalákat na slevu a teď za to mohutně pykáme!
Milé maminky, oživuji diskusi a chci se zeptat, kde se dají sehnat náhradní kolečka na tento kočárek? Při hustění se prasknutím duše deformovala umělá hmota u kolečka. Děkuji za odpovědi…
Prosím vás, maminy nevíte kde sehnat autosedačku od značky Touran? nemohu ji sehnat
Děkuji