Twitter - používáte?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9.1.17 16:29

Holky prosim, vy co uzivate Twitter.Kdyz si dam do vyhledávače jméno nějakého člověka, nezobrazi se mu, že jsem ho hledala? Hledala jsem tam svého ex a ted mam strach, že mu to napíše, ze jsem ho hledala. Nedala jsem ho sledovat, jen jsem mu koukala na profil.Co sleduje. Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
9.1.17 17:04

@SarkaNovo Pokud chceš, aby tebe někdo sledoval, tak to nijak neuděláš. Ty můžeš sledovat jeho nebo on, pokud chce, může sledovat tebe, ale nijak ho nepřinutíš. Někdy si můžeš psát i s těmi, co tě nesledují, záleží na nastavení, výhodou sledování je, že se potom tvoje tweety ukazují na jeho „zdi“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.1.17 17:48
@KiwiT píše:
@SarkaNovo Pokud chceš, aby tebe někdo sledoval, tak to nijak neuděláš. Ty můžeš sledovat jeho nebo on, pokud chce, může sledovat tebe, ale nijak ho nepřinutíš. Někdy si můžeš psát i s těmi, co tě nesledují, záleží na nastavení, výhodou sledování je, že se potom tvoje tweety ukazují na jeho „zdi“.

A nevite jestli se nekomu ukazuje kdyz si ho dam jen vyhledat? Ale nesleduji ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
9.1.17 17:53

@AsiBláznivka Neukazuje, ale nejsem si jistá, jak fungují nějaké komplikovanější analyzátory. Ty většinou obyčejný člověk ale nepoužívá a i tak pochybuji, že by se tam ukazovali konkrétní lidé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.1.17 17:56
@KiwiT píše:
@AsiBláznivka Neukazuje, ale nejsem si jistá, jak fungují nějaké komplikovanější analyzátory. Ty většinou obyčejný člověk ale nepoužívá a i tak pochybuji, že by se tam ukazovali konkrétní lidé.

uffff, děkuju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák