Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý den, mám problém se skypem. Když se chci přihlásit, tak mi to chvíli snažení o přihlášení ohlásí, že už jsem na tomto počítači příhlášena. Ale já vůbec netuším, jak se odhlásit, abych se zase mohla příhlásit
Zkoušela jsem to znovu instalovat atd., ale pořád nic nefunguje. Můžete mí někdo prosíím poradit, co s tím. Děkuji ![]()
@monciccak Kdyz skype vypnes a pak zapnes znovu se muzes prihlasit (nebo te to prihlasi automaticky) a pak uz muzes normalne program pouzivat. Jinak dotaz moc nechapu
.
monciccak píše:
Dobrý den, mám problém se skypem. Když se chci přihlásit, tak mi to chvíli snažení o přihlášení ohlásí, že už jsem na tomto počítači příhlášena. Ale já vůbec netuším, jak se odhlásit, abych se zase mohla příhlásitZkoušela jsem to znovu instalovat atd., ale pořád nic nefunguje. Můžete mí někdo prosíím poradit, co s tím. Děkuji
Zkus se podívat na spodní lištu, vpravo dole, jestli tam ten Skype neuvidíš, pokud ano, tak na něho klikni pravým tlačítkem myši a dej odhlásit nebo ukončit.
Pak by měl být vidět ještě ve spuštěných procesech, ale to zkus až jako druhou možnost.
Nechápu dotaz, ale pokud se chceš odhlásit když jsi přihlášená tak klikneš nahoře na skype a předposlední odhlásit.
Jestli se člověk nechce automaticky přihlašovat když se zapne pc, tak musí pod tím zrušit ten zaškrtnutí čtvereček.
Nechápu ale dotaz ![]()
Já dotaz chápu, manželovi se stalo úplně to samé a také si s tím neporadil. Jsem zvědavá, jestli někdo poradí. Nepomohlo ani odinstalovat a znovu nainstalovat
Prostě ten účet nejde používat ![]()
Normálně, když se chci přihlásit na můj účet skype, tak napíšu jméno a heslo a dám přihlásit. Ale v ten okamžik mi to napíše, že to nelze, že jsem už na tomto pc příhlášena. KDyž dám ukončit a pak se znovu přihlásím, tak to opět nejde.
Oživuji tuto diskuzi, snad mi někdo poradí a pomůže. Mám problémy se skypem asi třetí den. Z ničeho nic, když kliknu na skype a on mi naskočí, tak po pár vteřinách mi naskočí upozornění, že v aplikaci skype došlo k problému a je třeba ji zavřít. I když kliknu na odeslat zprávu o chybách, nebo kliknu neodesílat, stejně se skype zavře. Zkoušela jsem ho odinstalovat a znova nainstalovat, ale nic nepomáhá, prostě skype nemůžu používat. Tento problém začal z ničeho nic, aniž bych něco dělala s pc. Nevíte, co s tím? ![]()
Me to posledni dobou dela taky.ale ja neodesilam nic, normalne kliknu na to upozorneni a zavru skype. Pockam a po par vterinach na skype opet kliknu a otevru a normalne pouzivam. A neni problem. Jeste je i moznost jestli mas skype aktualizovane…ja mam ale dela mi to i presto ![]()
@Danieli tak já zkoušela všechno, i když ho zavřu jak ty, tak to stejně nefunguje. Včera jsem to takto zavírala snad 10× a nic. Pak když jsem chtěla vypnout pc, tak jsem to zkusila a ono to fungovalo, to byla ale náhoda. Dnes to zkouším taky a zatím mi to nefunguje. Začalo to z ničeho nic, tak mi je to divné, co to blbne ![]()
@Janeet fakt nevim co tomu muze byt
dneska mi to treba jelo v poho, je to zvlastni
@Danieli no a nemůže to být třeba jejich problém? psala jsem do jedné diskuze na webu, kde se tímto přímo zabývají, tak jsem zvědavá, co odpoví, pak dám vědět ![]()
@Janeet prave jsem taky nad tim premyslela ze muze byt chyba i na jejich strane, dej vedet dik ![]()
Dobrý den, mám dotaz ohledně programu skype. mám sluchátka s mikrofonem, zapojím je do počítače, vypnu si reproduktory a začnu volat s kámošem. Při hovoru si zapnu hru nebo jakýkoliv zvuk který se mi přehraje ve sluchátkách slyší kámoš na druhé straně strašně silně. Poraďte prosím
Myslim si ze to je normalni ze slysi ten zvuk, rada jedina vypni si zvuk u hry
![]()