Problém se Skypem

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6
19.2.13 17:02

problém se skypem

Dobrý den, mám problém se skypem. Když se chci přihlásit, tak mi to chvíli snažení o přihlášení ohlásí, že už jsem na tomto počítači příhlášena. Ale já vůbec netuším, jak se odhlásit, abych se zase mohla příhlásit :(( Zkoušela jsem to znovu instalovat atd., ale pořád nic nefunguje. Můžete mí někdo prosíím poradit, co s tím. Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2502
19.2.13 17:11

@monciccak Kdyz skype vypnes a pak zapnes znovu se muzes prihlasit (nebo te to prihlasi automaticky) a pak uz muzes normalne program pouzivat. Jinak dotaz moc nechapu :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
19.2.13 17:27
monciccak píše:
Dobrý den, mám problém se skypem. Když se chci přihlásit, tak mi to chvíli snažení o přihlášení ohlásí, že už jsem na tomto počítači příhlášena. Ale já vůbec netuším, jak se odhlásit, abych se zase mohla příhlásit :(( Zkoušela jsem to znovu instalovat atd., ale pořád nic nefunguje. Můžete mí někdo prosíím poradit, co s tím. Děkuji :)

Zkus se podívat na spodní lištu, vpravo dole, jestli tam ten Skype neuvidíš, pokud ano, tak na něho klikni pravým tlačítkem myši a dej odhlásit nebo ukončit.
Pak by měl být vidět ještě ve spuštěných procesech, ale to zkus až jako druhou možnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
19.2.13 18:26

To jsem už všechno zkoušela a nešlo to :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
didcikk
19.2.13 18:30

Nechápu dotaz, ale pokud se chceš odhlásit když jsi přihlášená tak klikneš nahoře na skype a předposlední odhlásit.
Jestli se člověk nechce automaticky přihlašovat když se zapne pc, tak musí pod tím zrušit ten zaškrtnutí čtvereček.
Nechápu ale dotaz :think:

• Citovat
  • Upravit
5320
19.2.13 18:37

Já dotaz chápu, manželovi se stalo úplně to samé a také si s tím neporadil. Jsem zvědavá, jestli někdo poradí. Nepomohlo ani odinstalovat a znovu nainstalovat :-( Prostě ten účet nejde používat :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
19.2.13 18:52

Normálně, když se chci přihlásit na můj účet skype, tak napíšu jméno a heslo a dám přihlásit. Ale v ten okamžik mi to napíše, že to nelze, že jsem už na tomto pc příhlášena. KDyž dám ukončit a pak se znovu přihlásím, tak to opět nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Siluet
30.6.13 15:46

Oživuji tuto diskuzi, snad mi někdo poradí a pomůže. Mám problémy se skypem asi třetí den. Z ničeho nic, když kliknu na skype a on mi naskočí, tak po pár vteřinách mi naskočí upozornění, že v aplikaci skype došlo k problému a je třeba ji zavřít. I když kliknu na odeslat zprávu o chybách, nebo kliknu neodesílat, stejně se skype zavře. Zkoušela jsem ho odinstalovat a znova nainstalovat, ale nic nepomáhá, prostě skype nemůžu používat. Tento problém začal z ničeho nic, aniž bych něco dělala s pc. Nevíte, co s tím? :?

• Citovat
  • Upravit
544
30.6.13 16:25

Me to posledni dobou dela taky.ale ja neodesilam nic, normalne kliknu na to upozorneni a zavru skype. Pockam a po par vterinach na skype opet kliknu a otevru a normalne pouzivam. A neni problem. Jeste je i moznost jestli mas skype aktualizovane…ja mam ale dela mi to i presto :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Siluet
30.6.13 17:36

@Danieli tak já zkoušela všechno, i když ho zavřu jak ty, tak to stejně nefunguje. Včera jsem to takto zavírala snad 10× a nic. Pak když jsem chtěla vypnout pc, tak jsem to zkusila a ono to fungovalo, to byla ale náhoda. Dnes to zkouším taky a zatím mi to nefunguje. Začalo to z ničeho nic, tak mi je to divné, co to blbne :nevim:

• Citovat
  • Upravit
544
30.6.13 18:24

@Janeet fakt nevim co tomu muze byt :nevim: dneska mi to treba jelo v poho, je to zvlastni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Siluet
30.6.13 18:30

@Danieli no a nemůže to být třeba jejich problém? psala jsem do jedné diskuze na webu, kde se tímto přímo zabývají, tak jsem zvědavá, co odpoví, pak dám vědět ;)

• Citovat
  • Upravit
544
30.6.13 19:19

@Janeet prave jsem taky nad tim premyslela ze muze byt chyba i na jejich strane, dej vedet dik :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
feri2000
6.7.13 13:10

problém s voláním

Dobrý den, mám dotaz ohledně programu skype. mám sluchátka s mikrofonem, zapojím je do počítače, vypnu si reproduktory a začnu volat s kámošem. Při hovoru si zapnu hru nebo jakýkoliv zvuk který se mi přehraje ve sluchátkách slyší kámoš na druhé straně strašně silně. Poraďte prosím

• Citovat
  • Upravit
544
6.7.13 18:28

Myslim si ze to je normalni ze slysi ten zvuk, rada jedina vypni si zvuk u hry :mrgreen: :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák