Nastavení telefonu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
29.1.13 16:51

Nastavení telefonu

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli někdo nevíte, co s tím… pokud zrovna telefonuji (mám Nokii E66) a v té době se mi zrovna snaží někdo telefonovat, po skončení hovoru se mi toto nezobrazí a já vlastně vůbec nezjistím, že mi někdo volal. Dělá mi to docela problémy. Jediné, kdy se mi to objeví na dispeleji je v době, kdy je zrovna telefon vypnutý. Pak mi tam zmeškané hovory naskáčí. Netušíte někdo, co s tím? Jestli se to dá někde nastavit v telefonu, nebo u operátora… děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4346
29.1.13 17:28

Ha, tak s tímhle problémem se u Nokie potýkám také a pěkně mě to sejří :cert: Počkám si také na odpovědi, třeba někdo poradí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3815
29.1.13 17:42
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli někdo nevíte, co s tím… pokud zrovna telefonuji (mám Nokii E66) a v té době se mi zrovna snaží někdo telefonovat, po skončení hovoru se mi toto nezobrazí a já vlastně vůbec nezjistím, že mi někdo volal. Dělá mi to docela problémy. Jediné, kdy se mi to objeví na dispeleji je v době, kdy je zrovna telefon vypnutý. Pak mi tam zmeškané hovory naskáčí. Netušíte někdo, co s tím? Jestli se to dá někde nastavit v telefonu, nebo u operátora… děkuji.

ahoj, musíš mít nstaven registr zmeškaných hovorů, jestli máš vodafone, jde to nastavit přes samoobsluhu nebo zavolej na operátora, u ostatních operátorů nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yamaha
29.1.13 19:12

Určitě to řeš přes operátora v telefonu to nebude.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.1.13 09:52

Super, děkuji za odpovědi. Alespoň, že to není v telefonu a já trubka na to nepřišla. Zavolám operátora a nechám si poradit. Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
2075
6.11.16 09:04

Ahoj, prosím nevíte někdo když chci restartovat telefon pořád to chce pin telefonu, nevíte co to může být za pin? prošla jsem vše co k telefonu mám. za papíry a nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2732
6.11.16 09:11
@Aishenka píše:
Ahoj, prosím nevíte někdo když chci restartovat telefon pořád to chce pin telefonu, nevíte co to může být za pin? prošla jsem vše co k telefonu mám. za papíry a nic.

Ja mam PIN telefonu nastaveny jako zabezpeceni. Abych ho odemkla, tak musim zadat 4mistny ciselny kod. Jestli to mas taky tak, tak se obavam, ze tohle cislo nikde napsane nenajdes, musel to v telefonu nekdo nastavit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101423
6.11.16 09:12

@Aishenka A chce to opravdu PIN telefonu, nechce to PIN k SIM kartě? A jinak pokud to chce fakt kod telefonu, tak sis ho někdy musela nastavit, tato volba není implicitně nastavená a tedy taky v papírech k telefonu žádný kod nenajdeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37113
6.11.16 09:27

Chce to se zeptat toho kdo měl telefon poslední a nastavoval zabezpečení telefonu. V žádnejch papírech to nenajdete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
6.11.16 09:30

Většinou pokud je základní nastavení bývá tam 1234 nebo 1111 nebo 0000

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
6.11.16 12:03

Jestli máš vodafone tak tam je původní 1234 - můžeš zkusit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101423
6.11.16 12:18
@ivvet píše:
Jestli máš vodafone tak tam je původní 1234 - můžeš zkusit :-)

Ano, ale to je PIN k SIM kartě, nikoliv k telefonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
6.11.16 13:18

Holky dekuji, uz to mam, jsem v te vytocenosti uz nevedela jak, pritom to zadavam x krat denne :lol: stejne obnova nepomohla, bude muset na reklamaci, to nedam bez telefonu.
Nebo nemate nektera stejny problem ze jakmile volate zcerna obrazovka a hovor nejde vypnout a tel vubec nereaguje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák