Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Tak já ho chápu, jak by ses zachovala být na jeho místě?
Nech ho chvilku bejt, a omluv se mu, dělej to co by jsi chtěla od něj kdyby se takto zachoval..
Pokud jste spolu dlouho, tak by ti to mohl odpustit..
Moc ti držím palce at vše dobře dopadne..
Ani bych tu tebe tu chybu nevidel, jasne nemusis si hned s nekym vymenovat nahe fotky. Ale, kdyz si mela ten prostor a vypadalo to na rozchod, tak by nemel zkoumat s kym sis zrovna psala.
Asi jsme moc tolerantní a to samé čekám od partnera. a u nás to teda funguje. ale já bych ho kopla do zadku, to že mi leze do věcí bych nezkousla.
Nasypala bych si popel na hlavu a požádala partnera o odpuštění, pak už je to na něm.
Můžu se zeptat, co bys mu chtěla osobně vysvětlovat?
Nadávat ti nebudu, ale nějak se mu nedivím. Opět, ctít soukromí druhého, ale to cos udělala ty, to bych nepřešla, je to nevěra jak vyšitá a je úplně fuk, že virtuální ![]()
Já nevím, říct mu proč jsem si s ním psala v tomhle stylu, vidět jeho reakce, takhle nevím nic…Na jeho místě bych zešílela…no jsme spolu rok..Vlezl mi tam, protože já to udělala v minulosti taky, tak si asi řekl, že je řada na něm..
Je na houby, že jsme to teprve po tom všem urovnali a ani ne do týdne tohle…já už chci mít klid, to už ani není možný, já mám snad špatnou karmu, nebo co..
Ahoj, hele mě se stalo naprosto totéž co tobě, jak kdyby jsi psala o mě. Ale přítel mě fakt miluje a nechtěl o mě přijít tak to odpustil, ale já jsem mu pěkně vičinila co mi leze do soukromí..
@Anonymní píše:
Já nevím, říct mu proč jsem si s ním psala v tomhle stylu, vidět jeho reakce, takhle nevím nic…Na jeho místě bych zešílela…no jsme spolu rok..Vlezl mi tam, protože já to udělala v minulosti taky, tak si asi řekl, že je řada na něm..
Je na houby, že jsme to teprve po tom všem urovnali a ani ne do týdne tohle…já už chci mít klid, to už ani není možný, já mám snad špatnou karmu, nebo co..
Vždicky si všechno musíš mazat!!!To ej tvoje blbost, že sis to nesmazala..Znáš to zatloukat, zatloukat, zatloukat..
Nech ho prostě chvilku, bejt napiš mu jen, že to nic neznamanelo, že ho chceš zpátky..Že jste se nesešly…
Nevím, jestli zrovna tohle je o lásce..celkově ten vztah nebyl růžovej, kdyby ano, tak věřím, že to vyřešíme, ale obávám se, že už bude chtít mít od všeho klid..
@Anonymní píše:
Já nevím, říct mu proč jsem si s ním psala v tomhle stylu, vidět jeho reakce, takhle nevím nic…
Já nevím, ale mně by třeba naštvalo, že si někdo myslí, že má nějaký důvod k psaní si s mužem v tomto stylu. Žádné vysvětlení není, dle mého názoru, omluvou.
@Anonymní píše:
Nevím, jestli zrovna tohle je o lásce..celkově ten vztah nebyl růžovej, kdyby ano, tak věřím, že to vyřešíme, ale obávám se, že už bude chtít mít od všeho klid..
A co ty?
Nedělala bych z toho nic, ani on se nemá právo se zlobit. Pokud jste se rozcházeli, nic špatného na tom nevidím.
@Anonymní píše:
Rozchazeli, ale rozejití jsme nebyli…
Pokud jste se rozcházeli, taky bych to tolik nehrotila, ale já nevím pokud by se takto v rozcházejím se období udělal muj přítel, byla bych naštvaná nějakou dobu bych ho nechala vydusit, ale vrátila se k němu..Ale, to jsem já..Chlapi, myslej jinak
Ahojky, omlouváme, že píšu anonymně, ale pár lidí mě tady zná.
Stala se mi taková věc, kterou tady řešíme v obrácených pozicích. S partnerem jseme měli poslední dobou krizi, kdy jsme nebyli schopni vydržet pár minut bez hádky a odcházení pryč. Přez svátky jsme spolu nebyli, vypadalo to na rozchod. Jednu dobu se snažil on ale já potřebovala prostor a pak jsme si to vyměnili. Problémem bylo, že já nevěděla na čem jsem, on chybu viděl ve mě. Opravdu jsem se trápila a z blbosti jsem si psala s jedním mužem na FB, nevěděla jsem jestli mě přítel ještě bude chtít a zájem jiného v to období mi pouze imponovalo. Začali jsme si psát, domlouvat si rande, bohužel padlo i téma sex a proběhli lehtivé fotky…Brala jsem to moc lehkomyslně, o toho muže zájem nemám. Stále jsem myslela na svého partnera, bez kterého nechci být. Poté jsme si vše urovnali, zase nám bylo hezky, řikali jsme si, jak už se nepohádáme apod…jenomže jsem spala a on mi vlezl do počítače a já nebyla odhlášená z facebooku a on si vše přečetl..
Napsal mi jen, at se nedivím že mi nevěří a jestli mi to připadá normální…Psala jsem mu sms na vysvětlenou a že mu to osobně vysvětlí apod, ale on, at si jdu za ctitelama…na dalši sms reagoval, at jdu do p…e…Ted nevím co dělat, dom zatím nepřijel, ani nevím jestli dojede, je u rodičů. Už takhle po těch hádkách to bylo hrozný a ted tohle.Jak mu vysvětlit, že já v tom nic neviděla, on to nevezme a neuvěří mí..Z té konverzace je jasné, že jsem s ním nikde nebyla, ani nic neproběhlo, ale číst to já, tak se přiznám, že jsem z toho špatná a nevěděla bych, co dál. Vím, že to byla blbost, ale opravdu mi bylo hrozně a ten muž mi zlepšoval ego, nevím pořádně proč jsem to dělala..Ted se bojím, že už to neurovnám. Co by jste dělaly na mém místě? Klidně mi nadejte, to už dělám od rána..