Vlezl mi do pc, teď mám problém

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10141
6.11.13 20:46
@terinka4444 píše:
Podstatné není, jstli my mámekaždý pět notebooků nebojen jeden, podstatné je, že ty chceš svůj notebook a svoje připojení a pro něj je taková maličkost problém, máte přeci stejný nárok na vše ne?
@Lenka512 píše:
Mě by ani nevadilo, že mi poleze do mého PC jako to, že by mi už před sestěhováním diktoval a nazýval to rozmarem, zda můžu mít svůj notebook nebo ne. Co přijde později?? 8o :think:
Jinak máme každý svůj PC a lezeme si do něj jen po domluvě…to ani ne kvůli tajemství, ale kvůli tomu, zda ten druhý ho zrovna nepotřebuje na něco… :nevim:

Souhlasím s příspěvky :pankac:
Jsi na ten svůj notebook zvyklá, trvala bych si na wifině. Těch ústupků ještě bude, proč ustupovat hned na začátku v záležitosti, která je pro tebe důležitá?

@Náth píše:
Tak pokud priteli do bytu vede kabel s internetem, tak wi-fi tam proste MUSI jit dat. To, ze ne je kec. Delam v IT vyznam se v pocitacich, takze to nerikam jen tak.

To je dobrá zpráva :palec:, tím máte zjednodušené i řešení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
6.11.13 20:46

Máme každej svůj noťas, ale používáme je na přeskáčku :-D Nemáme tam nic tajného, tak co by ne. Doma máme wifi, takže připojení každý, ale i tak prostě použijeme co je po ruce blíž :-D

• Citovat
  • Upravit
223
6.11.13 20:47

Na kabel wifi nenapojí, to má pravdu. Musel by totiž koupit wifi-router (ty levnější cca 200kč a po bytě v poho stačí) a další investice je veškerá žádná. Nebudu tu psát to samé co v podstatě obsahují všechny příspěvky výše. Mají prostě pravdu. Ničeho se nezvdávej, je to tvoje, nikdo tě nemůže nutit, abyses vzdala svých věcí, protože je má ten druhý… A fakt by mě zajímalo, jak by to vyřešil, když bys u jeho pc seděla ty a on by tam chtěl. Vyhodil by tě se slovy, že je to jeho pc a ať se jdeš dívat na (jeho) televizi? Mno, zvaž řádně své další kroky… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
6.11.13 20:48

Lidi, co pořád máte s tou wifinou :-) Vždyť do bytu tahají internet přes kabel, proč by měli mít ještě další připojení :lol: Stačí jen spojit ty dva počítače kabelem a je jedno jestli přes router nebo nějak jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1911
6.11.13 20:53

.

Příspěvek upraven 21.02.16 v 21:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
6.11.13 20:56

Do společného PC bych nešla, pokud jsi zvyklá na něm trávit hodně času a pracovat a on totéž, akorát se budete dohadovat. To si to připojení radši zaplať - soukromí a svoboda je někdy nad čistou ekonomiku.. zas tak drahé to není :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
6.11.13 20:57
@Amys píše:
Lidi, co pořád máte s tou wifinou :-) Vždyť do bytu tahají internet přes kabel, proč by měli mít ještě další připojení :lol: Stačí jen spojit ty dva počítače kabelem a je jedno jestli přes router nebo nějak jinak.

No když už si mám koupit router tak si koupim rovnou wifi router ne?:) Ještě bych to pochopila, pokud má notebook pevné místo, ale to třeba u nás nehrozí:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
6.11.13 21:11

Nojo no, já moc příznivcem wifi v bytě nejsem, tak možná proto :mrgreen: My taky nemáme dráty po bytě, máme je ve zdech a normálně rozmístěné krabičky. Rozhodně připojení po drátě je stabilnější a rychlejší. Ale ono obecně záleží i na tom, co chce její přítel. Pokud taky nemá příliš v lásce wifi, pak je spojení kabelem dobrá volba ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
6.11.13 21:11

@Altair Ale oni nepotřebují ani ten router, jde to spojit i bez něj, viz můj odkaz z minulé stránky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
6.11.13 21:15
@Amys píše:
Zakladatelko, ono to jde, ale potřeba přikoupit router. Není to zas taková položka, ale je to práce navíc a pokud tomu ani jeden nerozumíte, tak to znamená i výdaje navíc, ale prostě se koupí krabička, zapojí a každý budete mít svůj kabel, kterej si strčíte do počítače. nic víc, nic míň, my taky fungujeme přes kabelovku.

Tady je to hezky rozepsané, co a jak i ty rozdíly připojení:

http://www.dsl.cz/…t-domaci-sit

jinak dokonce není potřeba ani ten router, jak jsem se právě dočetla.

Příspěvek upraven 06.11.13 v 20:46

dik, hodi se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
6.11.13 21:25

Wifi si k nemu muzes nechat pridelat.. staci koupit tu věcičku za necele tri stovky a je ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1206
6.11.13 22:34
@Amys píše:
@Altair Ale oni nepotřebují ani ten router, jde to spojit i bez něj, viz můj odkaz z minulé stránky.

No jo, ale to si musíš pořídit druhou síťovou kartu a vždy když si budeš chtít připojit notebook, tak budeš muset zapnout PC nebo to předrátovat. Router je jednoznačně lepší volba. Já také wifi dlouho odolávala a dneska si to bez ní nedovedu představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1911
7.11.13 08:28

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
7.11.13 09:13

@Náth Hele vysílačů a různých zářičů je v okolí dost a dost, nemusíme ho ještě my mít v baráku. Tohle je prostě každého věc. My máme počítačovou síť, v každé místnosti dvě zásuvky podle dispozice (pravda na zahradě, v koupelně a na záchodě ne). Uznávám, že wifi má výhody v tom, že se připojíš i dalšími zařízeními, ale my takový závisláci nejsme a popravdě na noc si mobily vypínáme. Sice se dodnes o vyzařování vedou spory, ale nechápu lidi, co spí se zaplým mobilem u hlavy. Respektive kecám, přepínám ho to letadlovýho režimu, protože jinak by mi nefungoval budík, taková chybka, no. Pokud je přítel zakladatelky takový paranoik jako my, pak chápu, že domů wifi nechce a proto je dobré, že existují jiné alternativy, protože aspoň můžou se zakladatelkou dojít k určitému kompromisu :nevim: A o tom to právě je ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1911
7.11.13 11:34

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...