Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Mám ode dneška nový mobil, nějak se mi podařilo přetáhnout na plochu aplikace (hudba, analog. hodiny) a nejde to pryč
… nemáte někdo ten samý mobil?
Díky ![]()
Stejny nemam ale myslim ze mam stejny vnitrek tedy Android. Drz na te ikone chvili prst a dole by se ti melo objevit Odstranit. Tak jak to drzis tak to tam presun na ten napis a melo by to byt. Odstrani se ti to jen z plochy ne z telefonu.
Buď tam bude odstranit a nebo odpadkový koš jako bývá na PC v pravém dolním rohu a jak píše LEM, podržet prst a přetáhnout tam
Manžel na to pak přišel, ale trvalo mi/nám to asi 3 hodiny díky
Koš je nahoře
Kdyby něco, napíšu a moc děkuji… jinak je to opravdu hračička…
@jessikka píše:
Mam ho:-)Jak pisou holky, akorat je ten kos nahore:-)
Aha, já mám huaw, ale jiný typ a koš je dole
Tak to beru zpět ![]()
Dcera si hrála s mým mobilem Huawei a několikrát neúspěšně zadala gesto pro odemknutí. Nyní mi to píše: Příliš mnoho pokusů a chce to přihlášení přes účet google, ten ale nemám. Zkoušela jsem ho restartovat, vyndat baterku, ale nic nejde. Ani obnovit tovární nastavení. Nevíte někdo jak z toho ven? ![]()
Já taky uvažuju, že si tento telefon koupím, ale jsem v této oblasti naprosto nepolíbená, tak uvidíme, jak s ním budu zápasit. Ty aplikace, co se do tel. stahují jsou zdarma?
Jsou, musíš se zaregostrovat (nový email, ale nemusíš ho používat na googlu a pak přejdeš do obchodplay ve své telefonu a je to, jen zdarma stahuješ ![]()
@janinkaz Díky! Jsem zvědavá, jak s tím budu bojovat… Přecházím z klasického telefonu Nokia 2730, sloužil dobře, ale teď se mi sám vypíná a nebo je zapnutý, ale nejde se dovolat a hlásí, že je vypnutý
No je to dědeček, má trochu nárok ![]()
Ještě mám v merku HTC One V, je sice trochu dražší, ale má větší paměť, zato menší displej než Hua.
Hlavně potřebuju (teda kromě telefonování a SMS) nějaký obstojný kalendář, aby byly u jmen v adresáři narozeniny a telefon mi je hlásil, prostor pro tisíc schůzek (jsem přeci na mateřské a to je samá schůzka
) a takové ty další obyčejnosti.
Ahoj, přemýšlim o koupi tohodle telefonu.. Jak jste s ním holky spokojený??
díky
Koupil jsem do školy klukovi G510 a spokojenost http://www.vkservis.cz/…Ascend_G510/
tenhle model jse m vybral protože když mladej bouchne display tak novou obrazovku koupim za 300kc
Ja ho dostala za statnice a je perfektni.vse o nem si muzes precist v recenzich na heurece, co te zajima, ptej se