Help s pc?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
850
9.1.13 10:48

help s pc?

Ahoj Holky,

budu za trubku ale moooooc prosím o radu s potízema s mím notasek :zed: Štěpík je velice šikovný a vymazal nebo s tim neco udelal a nejde mi to? potřebovala bych pomoct s tímto-chci se mrknout na dokument a ukazujeto to, že nemám klič k microsoftu 2010-muj pc je sony vaio kupovany na podzim? taky nevim jak stahnout adobe fesh atd… proste programy, něco na foto atd. holky prosím o pomoc chlap není doma a ten by teda :pocitac: protože to neni poprve co mi Štěpísek uděělal něco s pc? dekuji moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Tunrida
9.1.13 10:55

1. problém s dokumenty je ten, že nejspíš nemáš plnou licencovanou verzi microsoft office, je potřeba nainstalovat plnou verzi, nejlépe přes někoho známého, abys ji nemusela kuopvat
2. adobe flash player slouží např. k přehrávání videí na internetu, na prohlížení fotek - to moc dobře nechápu, co myslíš, fotky otevřou i normální základní programy windows, ale zkus adobe reader

• Citovat
  • Upravit
16186
9.1.13 11:05

…nebo mrkej na stahuj.cz. Tam je k dispozici docela slušný výběr sw pro různé aktivity (otevírání a úprava obrázků, zipování, přehrávání a tvorba videa atd.). A jak píše @RadkaCh, ten office nebude důsledek toho, že ti synátor vlezl do pc, ale toho, že nemáš plnou verzi (to samé se ti pravděpodobně stane s antivirovým programem, který začne házet hlášky, že nemáš chráněný počítač).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
9.1.13 11:14
@neila píše:
(to samé se ti pravděpodobně stane s antivirovým programem, který začne házet hlášky, že nemáš chráněný počítač).

na to asi doporučím aviru, ta funguje bez licence, jen běhaj reklamy.. ještě je jeden program, ale ten si nepamatuju..

• Citovat
  • Upravit
20777
9.1.13 11:33

Prosím tě a předtím ti to šlo? Já nějak nechápu tu souvislost s tím dítětem :nevim: Předtím ti to šlo, on ti něco zmáčknul a teď ti to nejde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
9.1.13 11:41

1. klíč k microsoftu - možná jsi měla omezenou licenci - demo verzi - na 90 dní. Takže to po tobě bude chtít zakoupit licenci na Office (Word, Excel atd.) Za to tvoje dítko určitě nemůže.
2. Adobe.. Na prohlížení dokumentů s příponou. PDF to chce stáhnout Adobe Reader, ten je zadarmo, koukni na stahuj.cz jak ti už někdo radil.
Na fotky od Adobe je Photoshop, ten je za peníze a je na práci s fotkama, né na prohlížení. Takže asi potřebuješ spíš něco na prohlížení fotek, to máš ale ve Windows standardně.
A pokud jde o Adobe Flash, ten je pro prohlížení nějakých typů videa a stránek na internetu, to by ti měl prohlížeč nabídnout, jestli to chceš stáhnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
9.1.13 12:14

Já se tak koukám - kam se hrabou ti naši chlapi :mrgreen: Vždyť mi si poradíme sami :lol:

• Citovat
  • Upravit
850
9.1.13 15:20

Ahoj Holky, jo Štěpinek mi to proste vymazal nebo proste si hral s pc a něco zmačkl a to vyvolalo reinstalaci??? tak jdu stahovat s tím microsofem budu muset vyrukovat na manzela uzčite to mam licenčni to jsem si jista tak mi to uděla on díky holky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák