Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj Holky,
budu za trubku ale moooooc prosím o radu s potízema s mím notasek
Štěpík je velice šikovný a vymazal nebo s tim neco udelal a nejde mi to? potřebovala bych pomoct s tímto-chci se mrknout na dokument a ukazujeto to, že nemám klič k microsoftu 2010-muj pc je sony vaio kupovany na podzim? taky nevim jak stahnout adobe fesh atd… proste programy, něco na foto atd. holky prosím o pomoc chlap není doma a ten by teda
protože to neni poprve co mi Štěpísek uděělal něco s pc? dekuji moc ![]()
1. problém s dokumenty je ten, že nejspíš nemáš plnou licencovanou verzi microsoft office, je potřeba nainstalovat plnou verzi, nejlépe přes někoho známého, abys ji nemusela kuopvat
2. adobe flash player slouží např. k přehrávání videí na internetu, na prohlížení fotek - to moc dobře nechápu, co myslíš, fotky otevřou i normální základní programy windows, ale zkus adobe reader
…nebo mrkej na stahuj.cz. Tam je k dispozici docela slušný výběr sw pro různé aktivity (otevírání a úprava obrázků, zipování, přehrávání a tvorba videa atd.). A jak píše @RadkaCh, ten office nebude důsledek toho, že ti synátor vlezl do pc, ale toho, že nemáš plnou verzi (to samé se ti pravděpodobně stane s antivirovým programem, který začne házet hlášky, že nemáš chráněný počítač).
@neila píše:
(to samé se ti pravděpodobně stane s antivirovým programem, který začne házet hlášky, že nemáš chráněný počítač).
na to asi doporučím aviru, ta funguje bez licence, jen běhaj reklamy.. ještě je jeden program, ale ten si nepamatuju..
Prosím tě a předtím ti to šlo? Já nějak nechápu tu souvislost s tím dítětem
Předtím ti to šlo, on ti něco zmáčknul a teď ti to nejde?
1. klíč k microsoftu - možná jsi měla omezenou licenci - demo verzi - na 90 dní. Takže to po tobě bude chtít zakoupit licenci na Office (Word, Excel atd.) Za to tvoje dítko určitě nemůže.
2. Adobe.. Na prohlížení dokumentů s příponou. PDF to chce stáhnout Adobe Reader, ten je zadarmo, koukni na stahuj.cz jak ti už někdo radil.
Na fotky od Adobe je Photoshop, ten je za peníze a je na práci s fotkama, né na prohlížení. Takže asi potřebuješ spíš něco na prohlížení fotek, to máš ale ve Windows standardně.
A pokud jde o Adobe Flash, ten je pro prohlížení nějakých typů videa a stránek na internetu, to by ti měl prohlížeč nabídnout, jestli to chceš stáhnout…
Já se tak koukám - kam se hrabou ti naši chlapi
Vždyť mi si poradíme sami ![]()
Ahoj Holky, jo Štěpinek mi to proste vymazal nebo proste si hral s pc a něco zmačkl a to vyvolalo reinstalaci??? tak jdu stahovat s tím microsofem budu muset vyrukovat na manzela uzčite to mam licenčni to jsem si jista tak mi to uděla on díky holky ![]()